На море в Гърция 2014

• 72 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Доста време само ви чета, чакайки трепетно 50-та страница. Btw, какво стана с автора Станислав, къде се загуби това момче  Simple Smile? Днес обаче не издържам, виждайки на куп толкова приятни муцуни! Ще речеш, че е миналата зима! Много, много ви се радвам - Таис, Туцка, Мохарет, Блис, Теди....и всички, които пропускам! Радвам се на бързите ви избори, взетите решения и на всичко, което предстои. Не съм ви изпускала от очи, да знаете...и продължавам да съм в играта! Аз не спирам да кроя летни планове, но реализацията още ми е далечна. Идеи -бол...
 За тези, които ще пътуват към Пелопонес - не пропускайте Гитийо по възможност!!! И Мани въобще!

Hug При мен плановете са неокончателни. Имам проблем с резервацията, което ме накара да се замисля и да се разколебая за Прага в края на юли. Мисля, че тълпата няма да ми хареса и излишно ще скапе впечатленията от градчето. Имам побутване отатък (звънче, теди   bouquet) за Евия. Направо съм се навила. Сега чета какво е писано преди/миналата година и остава да изложа променения план на ММ.  Mr. Green  А ти не си трай, споделай идеи. Може да те изкопирам.  Grinning

П.С.
Скрит текст:
Бях се зарекла да не пиша тук...но толкова приятни муцуни има и с толкова инфо, а и се запитах..... защо да правя услуга?

Разбира се, че ще подкрепям човек, който е обект на масирани злобни намеци и го отнася несправедливо.

Скрит текст:
Говорейки на официалната clio - хващаш мача в последните му минути. За да стигнем до тук, нещата търпяха развитие от почти година, но няма кой да чуе нито молби ни, нито желания ни, нито настоявания ни..... Говорейки на неофициалната clio - смятам, че си в час за какво говоря, макар да си регистрирана едва миналия месец.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 20:15 от Анонимен

# 616
  • София
Анна Бел, усмихна ме  Hug
Пиши, пиши по-често, твоите планове винаги са интересни  Heart Eyes

И аз се чудя за Станислав..май го подплашихме.

# 617
Moharet, Moharet !!!!
"Твоите" студиа ме отведоха на ей този плаж, който ще вземе да обърка скромните ми планове за лятото  Crazy

# 618
Ужасни сте.
 ooooh!

# 619
 Параход- и на теб здрасти!  Hug

Пропуснах да кажа на veka колко много харесах картичката!

И да попитам Mur дали споменът за оня каменлив плаж Микрос Гиалос -Лефкада я топли при тия минуси на термометъра?

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:07 от Anna bel

# 620
И аз искам / съвет препоръка за място за 2нощувки. По-скоро не за конкретен хотел или студио, а за селище.
Нащият приблизителен план е следния/ всичко търпи промени/:
Велико Търново- София- една нощувка
София- Олимпийска ривиера- една нощувка
Ол. ривиера- Евия- 6 нощувки
От там на връщане до София ми се иска две нощувки на  две различни места.
Дайте идея за къде да се насоча да чета. Ще ми се да не се отклоняваме много от пътя- Волос, Ламия, Камена Вурла, Платамонас?
Всякакви идие ще са ми от полза.
Предварително благодаря.

# 621
  • Варна
Мур,това реално ли е  Shocked
Красотаааа

# 622
  • Пловдив
Докато се усетя къде е старата тема, вие сте изписали новата  Grinning . Явяват ни се на нас някакви Атинско-майски пътешественически идеи, но незнам накъде ще ни отвее вятъра. С колко градуса принципно е възможна разлика в темперстурите? Нещо като екскурзия + някое близко островче за 3-4-5 дни макс като за ентусиасти без много време, както винагиии! Което е   Laughing или Sad , незнам но поне да е весело.

# 623
Говорейки на официалната clio - хващаш мача в последните му минути. За да стигнем до тук, нещата търпяха развитие от почти година, но няма кой да чуе нито молби ни, нито желания ни, нито настоявания ни..... Говорейки на неофициалната clio - смятам, че си в час за какво говоря, макар да си регистрирана едва миналия месец.
Кои сте Вие? Защо не говориш от свое име. Или без да искаш обърка лице, род и число. Нито ти искам обясненията, нито дължа обяснения.  И никой не ти е дошъл  в къщата да ти нарушава спокойствието за да се оплакваш постоянно и да докладваш на модераторите.

# 624
  • София
Mur, невероятна снимка! Това на Куфониси ли е?

Тъй като има 99.99% вероятност да стигнем до острова, ще споделиш ли на ушенце къде да търсим тази красота  Wink

aH, близо до Атина е един от Цикладите - Китнос- ако не бях избрала Наксос, щяхме да сме там. Фериботните билети са евтини, а острова е много интересен, с чудесни плажове. Според Мат Барет там е един от най-красивите плажове в Гърция, Колона  Simple Smile

http://www.cycladia.com/travel-guides-greece/kythnos-guide-tips/

http://www.greektravel.com/greekislands/kythnos/

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:49 от Tаис

# 625
  • София
aH, да допълня само - ако изберете Китнос, е много по-изгодно да хванете фери от Лаврио, а не от Пиреус. Разликата в цената беше около 40-50 евро  Peace

# 626
Mного ми е гот да съм ужасна по този начин  Party Party Party

Мур,това реално ли е  Shocked
Красотаааа
Не знам, но това лято все някой ще намине натам да провери Sunglasses Може и някой да е бил вече....Ако има такъв да си признава веднага  Laughing

Tаис, предполагам, че е от там, не съм проучвала подробно. Аз си пуснах Google да ми покаже картинки от Куфониси и очичките ми останах в този плаж. Това е: http://cristimoise.net/2012/08/11/koufonisia-island-hellas-greece/
Не можех да не ви го покажа и на вас, няма само аз да го сънувам  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:32 от Mur

# 627
  • София
Medlab С голямо желание тръгнах да търся това което пожела. Какво видях, тръгвайки от Александруполис, въобще не се качихме на магистралата и обикаляхме района с километри. Всички ни се чудеха на акъла в това време. Както ме бяха предупредили, толкова пусто не съм виждала никога и никъде в Гърция. Няма кой да попиташ, няма какво да видиш.
Минахме Agia Paraskevi, тук единствено имаше живот

marini Благодаря и аз.....Като се върна ще ти дам база за сравнение.......

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:44 от Vivi

# 628
  • София
Знам, че е безмислено да се пускат линкове на непроверени хотели, обаче вижте какво съм си харесала /малко ме притеснява, че плажът не е класически, т.е. къпането е по-сложно, но пък такъв рейтинг не съм виждала досега/:  http://www.booking.com/hotel/gr/maryianni.en-gb.html?aid=357023; … dcid=1#map_opened

# 629
Колона бийч на Китнос е дъхоспиращо място, но е достъпно само с високопроходимо МПС, по море или няколко часа с кракомобила. Аз бих се жертвала, дe Simple Smile

Туце, нищо му няма на рейтинга, виждах няколко пъти и кръгло 10 (при това не на изключителни места). Причината е в малкия брой отзиви и нищо чудно и да са подбрани - обаче мястото си изглежда романтично и поддържано, де. Виж поточето-море ме заинтригува Grinning

Общи условия

Активация на акаунт