На море в Гърция 2014

• 72 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте,искам да питам,мнения за това място имате ли? http://www.booking.com/hotel/gr/top-studios.bg.html?aid=318615;l … bdf8X1#map_opened

# 661
Здравейте!
В ол инклузива влизат ли алкохолни напитки, тъй като едни приятели ми казват че по време на вечеря не е включен?

# 662
# 663
  • Варна
Здравейте!
В ол инклузива влизат ли алкохолни напитки, тъй като едни приятели ми казват че по време на вечеря не е включен?

има лист на всеки хотел и всеки вариант на ОИ,ВВ,НВ какво включва и трябва да се пита.Сега по Нова Година изненадаха част от компанията със сметка какво са консумирали след 02 часа и то не било включено в ОИ

# 664
Много,много благодаря     bouquet на Bled за положените усилия,със сигурност са ти   стрували време и средства,освен нерви .През лятото гъмжеше от народ,но явно това са жители на околните градове със собствени къщи по крайбрежните селца.Изглежда районът не е разработен за "външни "туристи.Четох ,че от Кърджали много го посещават и дори писах на една местна тур. агенция ,но никакъв резултат  Thinking.Чак пък толкова да не си знаят интереса,или пък гърците нямат капацитет  за настаняване  newsm78.?
В краен случай ще се насочим към Палио,Неа Перамос ,най-далече до Паралия Офринио.В  Неа Ираклица сме били,Тасос -също,а ММ не харесва Керамоти.Е дано намерим "нашето място ".
Отново ,огромно благодаря  newsm51

# 665
И аз искам / съвет препоръка за място за 2нощувки. По-скоро не за конкретен хотел или студио, а за селище.
Нащият приблизителен план е следния/ всичко търпи промени/:
Велико Търново- София- една нощувка
София- Олимпийска ривиера- една нощувка
Ол. ривиера- Евия- 6 нощувки
От там на връщане до София ми се иска две нощувки на  две различни места.
Дайте идея за къде да се насоча да чета. Ще ми се да не се отклоняваме много от пътя- Волос, Ламия, Камена Вурла, Платамонас?
Всякакви идие ще са ми от полза.
Предварително благодаря.

Самоцитирам се от преди няколко страници и моля за съвет.

# 666
  • София
Таис, прониза ми сърцето с изказването си за Корфу smile3516

Аз доколкото знам Таис не е ходила на Корфу и това са си нейни размишления. Peace
На мен пък този остров ми е цел #1 в близко бъдеще. Grinning

# 667
И аз искам / съвет препоръка за място за 2нощувки. По-скоро не за конкретен хотел или студио, а за селище.
Нащият приблизителен план е следния/ всичко търпи промени/:
Велико Търново- София- една нощувка
София- Олимпийска ривиера- една нощувка
Ол. ривиера- Евия- 6 нощувки
От там на връщане до София ми се иска две нощувки на  две различни места.
Дайте идея за къде да се насоча да чета. Ще ми се да не се отклоняваме много от пътя- Волос, Ламия, Камена Вурла, Платамонас?
Всякакви идие ще са ми от полза.
Предварително благодаря.

Само от прочетеното в темата... момичетата препоръчват Платамонас (но без очаквания за хубав плаж, а по скоро заради крепостта на хълма).

# 668
  • София
Момичета, не съм спряла да чета темата.Следя  всички теми  досега,.Пиша  това, с единственото уточнение че съм си направила труда да чета и  поровя, но  пак не намирам  точно моето място.За таз- годишната ни почивка сме се спрели на Сарти.Ровя в нета, разглеждам студиа  и така и не мога да се спра на нещо конкретно.Предлагането е малко или аз не откривам много  оферти.А и като не съм наясно  с района и спецификата му- няма как да си помогна за избора.Та- въпросите ми:за структурата на самото селище и спецификата на плажа.Виждам че плажната ивица е голяма , но има ли разлика в плажа в различните краища? В коя част на  градчето е по-добре да търся спрямо център и плаж? Има ли супермаркети  от големите вериги в района?Търсим студио за двама с дете на 7 г.Ще съм много благодарна на всеки, който  ме ориентира по някакъв начин Hug

# 669
  • София
parcalesa Ето ти един от нашите маршрути на връщане от Евия. Може да нощувате на всяка една точка от картата.
https://maps.google.com/maps/ms?msid=205018101700109706779.0004f … cc7d214&msa=0
Въпроса е дали искате да видите нещо или просто да преспите. Ако имате такава идея може да нощувате там където има за какво, но дали има време. Ако решиш мога да ти дам по целия маршрут какво си заслужава, като се приберем......

# 670
  • Варна
Само от прочетеното в темата... момичетата препоръчват Платамонас (но без очаквания за хубав плаж, а по скоро заради крепостта на хълма).

Toвa ще е на отиване доколкото разбирам.На връщане средата на пътя е пак там по Ревиерата някъде.Може и преди Волос около Термопилите но е много рано , да не говорим че целия път може и наведнъж кактро са направили Таня миналата година.

# 671
  • София
sssani Виж тук...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=729187.msg25780278#msg25780278
Пост 475...около него има и много други с инфо, включително настаняване......

# 672
  • София
parcalesa, Камена Вурла ви е много близо май, Ано Волос над Волос е хубав, но и той ми се вижда близо, аз бих дръпнала до Солун и там или в града, или до Перея или Агия Триада - на мен много ми допада. За София имаш ли питанка за нощувка? Защо не спите някъде по-надолу, например Благоевград?

# 673
  • Пловдив
Таис , Параход , благодаря ви! Много са важни за мен вашите насоки , започвам проучването от Атина като отправна точка с продължение Китнос  Hug  ,а пък накрая дали и къде ще се озовем ще видим  Crazy . Само се чудя началото на май месец не е ли рано за фериботи и острови, началото на май искало момчето ми, по празниците, към 5 дни,  но аз искам края  Laughing . Ще се върна да изчета темата от края на лятото, където Таис описваше подробно тези островчета. Не съм чела отдавна  Blush  .

Коментирали ли сте голямото земетресение на Кефалония от 6,1 , което е станало сега? Мен малко ме шокира, но въпреки това за момента септември го мечтаем да е в тази посока.

Отивам да чета за японците и всичко останало , което съм изпуснала  Mr. GreenHug

# 674
  • София
Bled, благодаря  bouquet Отивам да чета

Общи условия

Активация на акаунт