Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 954
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Балчик
Ааа, mari_eta, ти си от готвещите, бъди сигурна, че никак няма да ти е голяма. Peace
Даже на моменти 60 см ми се струва малка. hahaha

# 706
  • ГОре на черешата...
Сигурна съм, даже предусещам как ще се пуска по 2 пъти на ден Crazy...

# 707
  • София
Моля за съвет - точно какви маркучи е необходимо да се вземат за удължаване?

# 708
Джемма страхотни снимки  Grinning Само да попитам, така подредените настрани тигани и тава измиват ли се добре ?

Иначе моята е 45 см , защото нямахме повече място, всеки ден я пускам аз, кофти е за тавите и тенджерите, че заемат много място . Иначе в долната кошница две тенджери една до друга не могат да се съберат, аз слагам малко настрани тази която е по-чиста и ми се измиват  Heart Eyes

# 709
  • Балчик
Да, измиват се перфектно. както виждаш тавата е бяла, след печене в нея. Simple Smile

# 710
И под наклон, и с не пълно, но все пак застъпване ми се измиват на мен нещата.
45см е. Без застъпване хич не виждам как ще стане ...

Ние обаче не винаги я пълним за 1 ден... аз я пускам едва когато почнат да остават съдове, на които не мога да намеря местенце вътре Simple Smile

# 711
Нашата е 45, застъпвам ги здраво и всичко е измито.
Пускам я на 2-3 дни. Всеки ден - абсурд да събера толкова съдове Simple Smile

# 712
  • Пловдив
Нашата е 45, застъпвам ги здраво и всичко е измито.
Пускам я на 2-3 дни. Всеки ден - абсурд да събера толкова съдове Simple Smile
Как не събираш??? Аз пускам всеки ден по две 60см. Готвя редовно, стандартна бг кухня. Снощи - макарони болонез. Тенджера от макарони, тенджера от соса, купа за салата. Чинии, чаши, вилици, кой пил вода и оставил чашата, кой хапнал нещо между другото. И миялната се напълни.

# 713
Ами и аз не събирам... 2ма и половина сме... в общия случай ни няма по цял ден. Не готвим много. Чаши от кафе и чай бол, но не мия чашата в която съм пила сутринта кафе... следобед пак в нея Simple Smile
Сега сме с малкия вкъщи ... пак не пускам всеки ден... ако готвим може и по 2...  но заради обема на съдовете.

Simple Smile
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/10 … 66379391744_n.jpg

# 714
  • Пловдив
Е, да, ама duhi_puhi има две деца и е вкъщи с малкото.

# 715
Е, да, ама duhi_puhi има две деца и е вкъщи с малкото.
Ми не събирам Simple Smile Ей от събота ми стои на 1/2 пълна - довечера ще я пусна вече Simple Smile

# 716
  • ГОре на черешата...
но не мия чашата в която съм пила сутринта кафе... следобед пак в нея Simple Smile

Thinking

Е не мога да си представя да си направя кафе в неизмита чаша, Ако ще и да е моята.
Сигурно повредата е в моя телевизор Blush...

Не знам как не събирате - от закуската - 2 чаши за кафе+чинийки+лъжички, 3 чинии, 1 чаша от мляко/сок.
Готвя - значи тенджера, тава, тиган, 2-3 купи, прибори за готвенето, мерителна кана, ножове, белачки, купи на блендер/саладмейкър/сокоизтисквачка/машина за хляб.  После чинии/купи за храненето, прибори, чаши. Децата ще ядат междувременно нещо следобяд - значи още купички и чаши. За вечерята пак същото количество съдове. Отделно моите си тави, точилки, форми, формички и формиченца сладкарски Whistling...

# 717
Излишно мерене... ама нейсе... да кажа как си пия кафето в мръсна чаша... просто пия кафето през целия ден... не оставям чашата да изсъхне за да си сипя следващото в нея...

# 718
Ето моето последно подреждане, по случайност няма тенджери и тигани Simple Smile

# 719
  • Балчик
mari eta, понеже спомена машината за хляб, да ти напомня- казанчето ѝ не се мие в машина. Peace Това ми е  единственото нещо, което мия на ръка, заедно с алуминиевите части на кухненската машина.

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 15:41 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт