Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 950
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Ето моето последно подреждане, по случайност няма тенджери и тигани Simple Smile
Скрит текст:

Тука има място за още толкова  Whistling

# 721
Simple Smile И аз бих сложила още Simple Smile

Ама и аз ще снимам като я напълня Wink

# 722
Ето моето последно подреждане, по случайност няма тенджери и тигани Simple Smile
Скрит текст:

Тука има място за още толкова  Whistling

Абсолютно съм съгласна.  Grinning

# 723
  • Пловдив
Аз съм снимала и пускала преди, но и аз да си покажа тъпканицата -

Скрит текст:
Това е една миялна горе и долу:

Друга, тази нещо много тави и тенджери:

Трета:

като махна тавата под нея и купички съм завряла

# 724
Янтра, това на последните две снимки в ляво, моторчета ли са? Тъкмо ми е писнало да мия играчките на малката, даде ми идея за част от тях.  Hug

# 725
  • Пловдив
 Embarassed Embarassed Спипа ме, автомивката работи Simple Smile

# 726
Янтра, това е стара снимка и преди си я поствала Simple Smile.
Още тогава видях моторчетата и ако ми се налагаше щях да използвам идеята.

# 727
  • Пловдив
Янтра, това е стара снимка и преди си я поствала Simple Smile.
Още тогава видях моторчетата и ако ми се налагаше щях да използвам идеята.

Да, аз казах, че са си стари снимки.

# 728
  • Русе
И моите са горе-долу като на Янтра. Преди в апартамента бях с 45 см и в началото бяхме само двама. Пусках я на 2 дни 1 път, а събота и неделя по цяла, че и повече. После се родиха децата. Уж само мляко ядяха, но почнах веднага да я пълня цялата всеки ден, че и не ми стигаше, но и аз все пак си бях у нас, майка ми идваше от време на време, свекър гледахме и така. В къщата взехме 60 см вече, децата бяха на 2 г като се преместихме. Пускам я абсолютно всеки ден пълна с мноооооого редки изключения не особено пълна и това при положение, че само вечеряме и сутринта по една чаша кафе с мъжа ми цапаме. Събота-неделя, ваканции - децата като са у нас - не ми стига една. Готви се и се яде доста. Но не мия абсолютно нищо на ръка, всичко мятам вътре.

# 729
  • София
Янтра, а как ти се измиват на горната кошнища чашите и купичките като са на 2 реда? newsm78 Тези, които са отдолу не пречат ли на водата да достига до тези, които са отгоре?
Ама така си зададох въпроса, че не знам дали ме разбрахте какво питам! Embarassed

# 730
  • ГОре на черешата...
Джемма, благодаря Hug! Като наближи да я инсталираме ще питам подробно кое може - кое не. замислила съм се за тефлонови тигани например - и те ли не могат Rolling Eyes?

# 731
  • Балчик
Аз мия тефлон без проблем. Казанчето не се препоръчва мисля заради чаркалаците на бъркалката, прецакват се  отдолу.

# 732
Янтра, а как ти се измиват на горната кошнища чашите и купичките като са на 2 реда? newsm78 Тези, които са отдолу не пречат ли на водата да достига до тези, които са отгоре?
Ама така си зададох въпроса, че не знам дали ме разбрахте какво питам! Embarassed

Не съм Янтра, но при мен се измиват перфектно винаги.

# 733

Аз също редя на два реда отгоре, всичко се измива идеално.

# 734
  • Пловдив
Измиват се, не знам как Simple Smile Самата кошница си има тези ... рафтове!? за слагане на два реда и аз си слагам. Но трябва да са ниски нещата, които редя там.

Общи условия

Активация на акаунт