Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 942
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Нищо не съм сменяла. Проверих филтъра и перките - чисти са.

# 31
Pupitka обещавам повече да не я оставям така. Просто я купихме с обзавеждането в Бургас, но живеех сама, нямах нужда от нея ДО СЕГА! Мисля, че това е новата ми най-добра приятелка, ще я кръстя Арис  Mr. Green

# 32
Нещо не ми мие съдомиялната. Чашите са бели. Като мина с пръст, това бялото се маха.. И има много капи по съдовете.

Може да е от солта. Моите така побеляваха в началото като си смених солта, но след няколко миения се оправи.

# 33
Сладурки, вече си имам миялна  Whistling newsm44
Надявам се скоро да ми я свържат към водата и да я изпробвам  Wink Стори ми се като космически кораб (хихихихих)....четох, четох пък нищо не схванах  newsm78 Явно ще се нагаждаме с нея в процеса на работа.

# 34
Натали_ да ти е честита и да върши работа дъъъълги години без проблем. При мен еуфорията от първото пускане е все едно току-що съм я купила. Сега се чудя само какво да цапам, та да я пускам  Mr. Green Hug

# 35
Благодаря, Кръстева ....като дойде момента, пак ще се включа с питане за препаратите.

На пръв поглед ми направи впечатление, че отделението за гланца (едно кръгло с капачка на вратата се намира) - като го отворя виждам нещо като бяла тапа, но не се отваря (май  newsm78)...Как се слага тоя гланц?!??! newsm78  (то вярно, че не е за индианци... Embarassed)

# 36
Наливаш смело, вътрешното не се маха, само външната тапа се маха и се сипва гланца ( и аз му се чудих)

# 37
Наливаш смело, вътрешното не се маха, само външната тапа се маха и се сипва гланца ( и аз му се чудих)

newsm78 newsm78 newsm78.....течността някъде навътре ли отива или се събира само там (малко количество)?!?!

# 38
  • Варна
Преди два дни си сменихме съдомиалната с препоръчана от приятел Беко, той има магазин за техника с транспортни дефекти. Каза, че имал Беко правени за английския пазар, много ги похвали цената беше добра, и я взехме, ама не мие... ползвам отдавна миална машина, явно нещо бъркам. Модела е Beko DW686  за вграждане. Три пъти съм я пускала досега, първия път на Еко програма, тя е дълга мие на 50 градуса, имаше не измити чинии, втория и третия път на бързата която е на 60 градуса, ....третия път е плачевен резултата, мога да го отдам на това, че доста я напълних и сложих и една тенджера...чиниите масово не са измити и има по чашите песъчинки. Мия с Финиш таблетки (all in one), солта е Somat, гланца е W8. Съвети, или да я връщам и да взимам една Сименс.

# 39
Здравейте, случва ми се понякога да има на дъното на чашите ми песъчинки  Rolling Eyes Възможно ли е ако са по-малко съдовете и затова да ми остава препарат  newsm78 Ползвам таблетки Финиш all in one  Heart Eyes

Илиянчето моята миялна е BEKO DIS  5831 , но съм доволна, мие ми много добре . Аз тази еко програма не съм я ползвала, но на тази 60 градуса и другата на 70 градуса ми мие страхотно , даже и тенджерите и тавите . Пробвай на 70 градусовата, ако са много засъхнали съдовете  Simple Smile

# 40
Натали да, то отива препарата навътре, аз лично сипват докато се напълни, ти ще го видиш, няма начин да объркаш.

# 41
Натали да, то отива препарата навътре, аз лично сипват докато се напълни, ти ще го видиш, няма начин да объркаш.

Много мерси   bouquet!!! Ще се науча, ама си трябва практика...  Whistling

# 42
  • Berlin
Може ли да ми препоръчате техник на миялни за София? Нещо дава някакви грешки, обаче не можем да разберем с просто око какво й има на нашата миялна. Gorenje е, мисля, че е GV 63320 като модел.
Също така дали може от повредата да е миризмата на препарат след измиване? Просто всичко в нея мирише на таблетката и трябва да пускам едно изплакване само (вече и това не работи всъщност). Дори 1вия път прибрах съдовете в шкафа, така миришещи,  без да мисля и сега и шкафът ми мирише на препарат. Sick

# 43
Нещо не ми мие съдомиялната. Чашите са бели. Като мина с пръст, това бялото се маха.. И има много капи по съдовете.

Може да е от солта. Моите така побеляваха в началото като си смених солта, но след няколко миения се оправи.

Не е от солта. Тя е солжена отдавна. Нищо не съм променяла. Просто изведнъж спря да мие добре. Мисля да пробвам да я пусна с препарат за почистване на съдомиялни.

# 44
На пръв поглед ми направи впечатление, че отделението за гланца (едно кръгло с капачка на вратата се намира) - като го отворя виждам нещо като бяла тапа, но не се отваря (май  newsm78)...Как се слага тоя гланц?!??! newsm78  (то вярно, че не е за индианци... Embarassed)

Наливаш директно, нищо не махаш, само кръглото капаче, което е отгоре.
На вътрешното кръгло са степените, по които нагласяш степента на гланца/течността за изплакване.

Общи условия

Активация на акаунт