Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
С риск да се повтаря въпроса ми, но спешно ми трябва информация за тази съдомиялна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/684139/P11100501/Sadomiyal … SIEMENS-SN-25M883
Има ли доволни/недоволни?
[/quote ]
Ползвам вградена Сименс вероятно е над 10годишна, защото я взехме втора употреба. За 4г. в къщи не се е разваляла и нямам забележки по работата.

# 76
  • На брега на реката
С риск да се повтаря въпроса ми, но спешно ми трябва информация за тази съдомиялна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/684139/P11100501/Sadomiyal … SIEMENS-SN-25M883
Има ли доволни/недоволни?
Не ползвам такава, но ти намерих един сайт с повече инфо: http://www.tehnomix.bg/siemens-sn-25-m-883-eu , дано ти е от полза, ако не се включи някой ползвател. Изглежда доста добре, има си почти всичко, само не виждам да има програма за по-деликатни съдове /кристал/ - зависи дали ти трябва и няма 1/2 зареждане, ако ти е нужно.
Успех и да се похвалиш.

# 77
  • София
Мерси  bouquet Вчера ми се счупи стара съдомиялна /тя е на над 10 г., та й беше време/. Днес отидох и в Техномаркет, и в Технополиса. Харесах няколко, но само тази не беше бяла /не беше задължително условие това, но все пак предпочитам да не е в бяло/ и вече я поръчах от сайта, за да ползвам 5% отстъпка. Недочах отзиви Grinning Дано не съжалявам.

# 78
  • На брега на реката
Късмет. newsm10!
Ще споделиш резултати.

# 79
Искам да попитам...някоя от вас дали има или е имала проблеми с миялна Аристон за вграждане...
Нямам толкова нерви да изчета няколко теми...затова директно си задавам въпроса Simple Smile
Не ! Имам от 3 години, проблем до сега не съм имала.

# 80
Споко, ей сега ще скочат недоволни и ще оплюят Аристон. Не казвам , че за себе си нямат основания. Техника е, разваля се.
Иначе и аз имам Аристон трета година и засега нито един проблем, а мие даже по два пъти на ден.

# 81
Здравейте момичета!!!
От вчера и аз съм горд собственик на миялна машина BOSCH SPS40E02EU. Още я разучавам, но вчера за първи път я пробвах. Общо взето резултата е много добър. Това е сигурно е базов модел защото като чета във форумите повечето потребители имат по 6 или 8 програми, а моята е само с 4. Сега да попитам. Моята миялна машина няма приставка за ножове и аз се притеснявам да не се изплъзне някой и да направи някоя поразия вътре?. Има ли от къде да се купят тези допълнителни приставки? В сайта на BOSCH не видях такова нещо.

# 82
Искам да попитам...някоя от вас дали има или е имала проблеми с миялна Аристон за вграждане...
Нямам толкова нерви да изчета няколко теми...затова директно си задавам въпроса Simple Smile

Аз. Ето такава е нашата, нова новеничка е и не иска да тръгне. Първият път като я пуснах напълни вода, но не ми разтвори таблетката и после не изпомпи водата. Накрая програматора мигаше на друга програма, а не на тази, на която я бях пуснала. Отвъртях винтчетата, с които е закрепена за шкафа, издърпах я напред, за да видя дали има прегънат маркуч и пак я върнах на място. Пуснах я отново, пак напълни вода, този път разтвори таблетката, въртя сума време, не се изключи и накрая я спрях аз. Водата отново си остана вътре, по съдовете имаше препарат - явно не ги беше плакнала и програматора пак мигаше на друга програма. Отново изкарах водата с гъбата.
Чакам да ми пратят гаранционната карта и се обаждам в сервиза да видим каква ще е присъдата.

# 83
  • Berlin
Виж какво точно ти свети/мига и дали в упътването това не означава някаква грешка.

# 84
Ако искате ,може да се направи анкета, кой с каква миялна е ( аз не мога, давам само предложение  Mr. Green ) . Да са изброени 5,6 от най - спряганите модели тук примерно. Предполагам, че ще е полезно  Peace

# 85
Виж какво точно ти свети/мига и дали в упътването това не означава някаква грешка.

Гледах, четох нищо такова не видях. Аз я включих на първа програма, накрая ми мигаше една тройка на дисплея.

# 86
  • На брега на реката

Гледах, четох нищо такова не видях. Аз я включих на първа програма, накрая ми мигаше една тройка на дисплея.

Виж тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499765.315, май е същият проблем или запушен маркуч за мръсната вода или е помпа според линка.

Дано е първото.

П.П. Виж постовете на Snoopi

# 87
Благодаря, Бобулина! Да, сходен е проблемът. Само, че аз не знам как да го отпуша този маркуч, ако евентуално е запушен. А и от какво да е запушен, като тя не е работила?!?  Rolling Eyes Дано наистина се окаже по-малкото зло.

# 88
  • На брега на реката
Да не би като я бутнеш на мястото й да се прегъва маркуча и за това да не оттича. Не съм сигурна дали ще стане , ама опитай да духнеш през маркуча и виж дали може. Друго което се сещам - ако може пусни я като е издърпана напред за да си сигурна, че не се прегъват маркучите и ако пак не изкара програмата и не източва водата - търсиш сервиз.

# 89
Аз я дърпах напред след първия проблем, после като я върнах уж тръгна нормално и после пак стана така. Следобяд ще пробвам да я пусна издърпана напред да видим. Пък и моят мъж замина на дългосрочна командировка в чужбина и трябва сама да се оправям и с това ...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт