Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Пресетих се петната по ножовете, които вече не се появяват: при предните миялни не слагах блясък, сега слагам редовно, дали не е от това?
Някъде по-назад се говореше, че е от солта. Моята днес видях, че е на Медикс, имам същия проблем. Като слагам скъпа сол си ги мия без проблеми и ще изхвърля това което имам останало.

# 196
Аз мия със сол на ККласик, която струва два и нещо и съм доволна. Пробвай я, ако искаш.

# 197
Благодаря ти kati_v ще пробвам. Не казвам, че е от цената, просто нея съм намерила и по-случайност днес видях, че ми е останала кутията в дъното на шкафа иначе нямаше да знам дори каква е била  Embarassed

# 198
  • на Мелмак
Аз да се оплача Twisted Evil
След проблема с препълване,заради който смениха платката на машинката,сега пък не може да се напълни...
Утре пак ще е на сервиз.
Ако не стане - взимам нова.

# 199
  • Sunshine state
Ееее,тъкмо се зарадвахте.  ooooh!

# 200
Здравейте, не съм писала от много време тук. Идвам с въпрос, въпреки че това, което ще напиша дори на мен ми звучи странно. Всеки път, когато пускам миялната с екологичен препарат, в някакъв момент (по време на основния цикъл) тя започва да "свири". Не знам на какво точно да оприлича това свирене, може би съм чувала ремъци да свирят по този начин. Няма такова свирене, ако препаратът, с който мие НЕ е екологичен. Има ли някакво логично обяснение?
Забравих да напиша, че това се случва вече с три различни вида екологични препарати.

и моята понякога издава подобни звуци, а и други - изобщо не и обръщам внимание...

# 201
  • на Мелмак
Аз да се оплача Twisted Evil
След проблема с препълване,заради който смениха платката на машинката,сега пък не може да се напълни...
Утре пак ще е на сервиз.
Ако не стане - взимам нова.

Отчет- запушил се маркуча с боклуци от ръжда, и друго от тръбите.
Поръчахме нов със филтър, а през това време ще сложим обикновен.

ох чудо мое Laughing

Ееее,тъкмо се зарадвахте.  ooooh!

Пак извадих късмет Grinning- няма да я чакам от сервиз
Мерси! Hug

# 202
Пресетих се петната по ножовете, които вече не се появяват: при предните миялни не слагах блясък, сега слагам редовно, дали не е от това?

аз започвам да подозирам водата от мрежата- да не би да има някакви фини примеси на моменти

# 203
  • Sunshine state
Супер!  Party И как е попаднала тая ръжда там? newsm78

# 204
  • София
Ооо, водата, която тече от чешмата е яко замърсенаа, за проба: сипи вода от чешмата в чаша от прозрачно неоцветено стъкло и я остави да престои 3-4 дена, и после я изсипи. Мини с бяла кърпичка по дъното на чашата и ми кажи какъв цвят е станала бялата кърпичка...

# 205
  • Sunshine state
Аз си представих направо парчета ръжда в тоя филтър и за това така учудено си зададох въпроса. Наясно съм,че има всякакви боклуци във водата и като добавим и износените тръби,наслоени с всякакви гадости,става..  Rolling Eyes

# 206
Отрових се с тази съдомиялна  #Cussing out Просто от известно време спря да мие добре. Първо обвиних горкия прах А1,  смених го, почистих с препарат........нищо. Направо вади полуизмити нещата, пластмасовата купа мазна, чашата от фреш замазана..... Уж гледах дупките, откъдето тече вода, добре са. Тази нощ ги напръсках с обезмаслител, ако няма ефект утре ще напръскам местата, откъдето тече вода с К2Р.

# 207
  • Ямбол
Ая, провери дали перките се въртят добре(свободно) и филтрите.
Навсякъде ли са неизмити или на определени места?
Аз съм имала такива случаи, когато горната перка не се въртеше добре. Смених уплътнителя и се оправи.

# 208
Ая, провери дали перките се въртят добре(свободно) и филтрите.
Навсякъде ли са неизмити или на определени места?
Аз съм имала такива случаи, когато горната перка не се въртеше добре. Смених уплътнителя и се оправи.

Уж се въртят свободно. Забелязвам, че по-крайните не се измиват. Пък и като знам, че 60лв ми вземат само за път техниците /не живея в голям град/ и ми идва да купя нова  #Cussing out

# 209
  • Ямбол
Щом е по-крайните, значи налягането е слабо.

Общи условия

Активация на акаунт