Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Аз също - Беко, 60 см. и с по-малко програми и температури (от опит установих, че основно се ползват три програми и температури, останалото е екстри).
Имам Беко за 15 комплекта/60см/, и съм много доволна. Купихме я за около 450лв, беше на някаква промоция, ползвам я вече 1,5 година и съм много доволна.

# 496
  • ГОре на черешата...

Имам Беко за 15 комплекта/60см/, и съм много доволна. Купихме я за около 450лв, беше на някаква промоция, ползвам я вече 1,5 година и съм много доволна.

Може ли модел, че тези, които гледам са само 13 комплекта?

# 497
  • Русе
Това 12-13-15 комплекта не е толкова фатално. Все са 60 см. Препоръчвам модела с отложен старт 60 см. Имах такава 45 6-7 г, много много доволна бях.

# 498
Здравейте, искам да си взема съдомиялна - ама от най-евтините  Rolling Eyes
Някой ползва ли нещо от сорта на Нео, Део, Краун, Мидеа, Беко или нещо подобно, или да ме насочите към актуална тема. Също имам питане по отношение на размера 45 или 60 см.?
Благодаря!
По-добре си вземи за около 300 лв 2ра употреба Бош или от сорта Simple Smile

# 499
  • ГОре на черешата...
Това 12-13-15 комплекта не е толкова фатално. Все са 60 см. Препоръчвам модела с отложен старт 60 см. Имах такава 45 6-7 г, много много доволна бях.

Да де, просто ми стана интересно...

# 500
И аз незнам какво искам Rolling Eyes
Не съм изредила марките защото имам предпочитания, а защото са най-евтините!
Какво ще кажете за това Беко
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680573/P11100501/Sadomiyalna-BEKO-DSFS-1530
В е-маг има с подобни цени и няколко други модела
http://www.emag.bg/s-domijalni/sort-priceasc/c
Най-евтината
http://www.techno-bg.com/?town=online&name=%D1%81%D1%8A%D0%B … =19654&type=t
Истината е че идеята тръгна от една доста евтина Мидеа /малка/-330 лв., обаче аз прецених че за вече четиричленно семейство няма да е особено практична и сега трябва да се побера в бюджет под 500 лв.

# 501
  • Русе
Няма да влизам в излишни спорове, преди също съм писала. Сега съм с нов Бош, преди бях с Беко - никаква разлика, освен цената. Не се е развалила Беко-то, ние се преместихме и си взехме голяма миялна. Тогава не беше излязъл модела 60 см с отложен старт на Беко, затова си търсих друга марка. Това пояснение само.

# 502
  • ГОре на черешата...
Бети, аз със сигурност ще купя това Беко, просто не ми е спешно и ще почакам още 2 месеца, може пък да я пуснат на промоция Whistling. Иначе отзивите за тези съдомиялни са само отлични, така че повече други няма да гледам.

# 503
Бети, аз със сигурност ще купя това Беко, просто не ми е спешно и ще почакам още 2 месеца, може пък да я пуснат на промоция Whistling. Иначе отзивите за тези съдомиялни са само отлични, така че повече други няма да гледам.
Точно този модел е моят. Като го купувах в характиристиките пишеше 15 комплекта сега пише 13 newsm78 Няма никакво значение, доволна съм защото има отложен старт, горната кошница има 2 нива и е много удобно.

# 504
mari_eta сигурно ще има Великденски промоции
На мен ми е скъпичка - от 300 на 600 лв #Crazy

# 505
Като че ли се спирам на тази - в Технополис цената е 450 лв.
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-10-komplekti-5-progr … 530/pd/EJYNTBBBM/
Моля разбиращите да се изкажат - има ли всички крайно необходими функции Mr. Green

# 506
  • ГОре на черешата...

Точно този модел е моят. Като го купувах в характиристиките пишеше 15 комплекта сега пише 13 newsm78 Няма никакво значение, доволна съм защото има отложен старт, горната кошница има 2 нива и е много удобно.

bouquet

Като я взема ще помагаш, че ще ми е първата Rolling Eyes.

# 507
  • София
Мариета, ние си купихме същата преди близо година. Цената и тогава си беше 600лв.  Simple Smile
Доволна съм много засега, ще видим.

# 508
  • ГОре на черешата...
Е тя цената си е същата, аз на прИмоция се надявам  Mr. Green

# 509
  • София
Дано!

Общи условия

Активация на акаунт