От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 290 983
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 105
искам да ви попитам дали някой има наблюдения за този топ матрак .
Прегледах темата и май не видях нищо по въпроса.

http://www.dormeo.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF_%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80 … BD%D0%B0-3-1.html

# 106
Матраци Дормео е само реклама , аз не ги препоръчвам , цените са им изкуствено завишени заради масовата реклама , вие си преценявате , но има матраци с същите показатели на двойно по-ниска цена Simple Smile

# 107
Точно! това ни казваха всички консултанти ,когато ние избирахме! Нищо особено не са, само реклама.

# 108
  • София
Онзи ден пробвах матраците Нани, най ми хареса Sirena Ultraflex, но ми идва малко над бюджета. Не успях да разбера кой друг матрак е със същото ядро като Ултрафлекс, дори и в сайта бях гледал, но информацията е подвеждаща, на два модела пише Полифлекс - но разликата се усеща, а нямат други вложки.
Сайта им не работи: http://www.matracinani.bg/

Сега очаквам отговор от тях (втори опит) да видим.

Иначе друг модел/марка с подобни характеристики (ортопедичен) без мемори пяна - да се сещате?

Компромисен вариант е Аляска, твърдостта се доближава до Ултрафлекса, но е без сваляем калъф, има вълнена страна (зима), но с един протектор отгоре, не знам до колко ще се усеща ефекта й...
http://www.mebelibanko.com/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86% … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 109
Много писано има, не мога всичко да изчета, така че извинявам се, ако вече сте отговорили. Искам да попитам, има ли доволни / недоволни от матраци Нани Лигура и Тирена. Цял следобед гледам матраци и отзиви и накрая се спрях на тези два варианта като най-изгодни ценово, като качество и като гаранция. Искам да сменя матраците на децата ми (8 и 12 г). Сега са с Тед, но на едната матрака е станал отгоре на топчета, както стават изкуствените пуловери. Не помня кой модел беше, но затова сега не искам Тед. Можете ли да ми помогнете с мнения. Мерси

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Не знам доколко ще ти бъда полезна, но информативно споделям, че нашият матрак за спалня е еднолицев Каспия полифлекс. Синът ми го ползва от година и половина. Много е доволен, като се има предвид, че има дискова херния. Определено не е мек и не знам дали става за деца, но иначе засега нямаме забележки.

# 111
Да, благодаря. Година и половина не е много време, и ние бяхме доволни първите 2-3г от Тед. Започнаха да се развалят наскоро, а са на 6-7 г. Simple Smile доста..Явно си е време за смяна. Гаранцията на Нани е 5 г - тамън когато започнат да се развалят Simple Smile . Иначе Парадайз имат 10 г гаранция, но са скъпички. Не знам заслужава ли си и дали ако след 5 г им покажем например топчета по дамаската, ще ни сменят ли матрака или ще ни изкарат нас грешни, че не сме го ползвали правилно.

# 112
Много писано има, не мога всичко да изчета, така че извинявам се, ако вече сте отговорили. Искам да попитам, има ли доволни / недоволни от матраци Нани Лигура и Тирена. Цял следобед гледам матраци и отзиви и накрая се спрях на тези два варианта като най-изгодни ценово, като качество и като гаранция. Искам да сменя матраците на децата ми (8 и 12 г). Сега са с Тед, но на едната матрака е станал отгоре на топчета, както стават изкуствените пуловери. Не помня кой модел беше, но затова сега не искам Тед. Можете ли да ми помогнете с мнения. Мерси

Аз имам два матрака Нани Тирена, не са скъпи, за деца са супер - твърди са, но за тях е добре. Изглеждат много добре, двулицеви. Ползвам ги от малко обаче. Не знам как ще са с времето. Мъжлето най-много се кефи на тях, при положение, че и ние сме с нов и то избран по негов вкус - твърд. Аз ги купих с някакви намаления. Двата броя 90/180 ми излязоха 310 лв. Дано съм била полезна

# 113
Да, много, alegoria, спрях се и аз последно на Тирена. Искам твърди

# 114
Здравейте, искам да попитам към какви матраци трябва да се насоча - сложиха ми диагноза радикулит. Досега винаги сме спали на дунапренени, но доколко са удачни не знам Thinking
Навсякъде чета, че трябва да се пробва, но все пак - твърди, по-меки ли, анатомични, ортопедични.....от толкова много показатели съвсем се обърках Crazy

# 115
Взех два матрака Нани Тирена онлайн, без да ги пробвам. Доставиха ми ги, добре изглеждат, горе долу твърди, от нещо си поли флекс, без пружини, двулицеви, 5 години гаранция, 20 дена тестов период, 90/200 за 380 лв. двата. Децата дадоха добри отзиви за тях от една нощ спане. Като ги въртим зиме лете, дано издържат 5-6 години.

Относно матрак за човек с диагноза радикулит: нямам идея какво би било полезно, но от търсене и цени на матраци, Нани ми се видяха най-приемливи. Търсех да са двулицеви и без пружини, Нани наистина предлагат изгодни варианти.

# 116
Точно по същия начин и аз поръчах моите. За сега сме доволни. Ще видим с времето. По Коледа имаха намаления, та ми излязоха 320 лв двата.

# 117
От известно време гледам топ матрак за моето легло и за момента съм се спрял на Топ матрак на Нани 8см Полифлекс. Ходих на място в магазина и го пробвах, и ми допадна не много твърд, но не и мек. Идеята ми е, че ще ми го купуват за рожден ден и не искам да натоварвам хората допълнително, и искам да попитам дали има някакви мнения за него? Пише PolyFlex, което до колкото си го обяснявам е някакъв вид дунапрен, но в момента примерно има на Дормео Сиена 3+1 4см. Другото, което попаднах днес, че четвъртък ще се продава е ТЕД Топ Матрак Flex Therapy 6см.
За сега съм се спрял на Нани, но въпроса е дали след време ще стане на бабунки/да се слегне?

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:49 от Nikolay Penchev

# 118
  • София
Взех два матрака Нани Тирена онлайн, без да ги пробвам. Доставиха ми ги, добре изглеждат, горе долу твърди, от нещо си поли флекс, без пружини, двулицеви, 5 години гаранция, 20 дена тестов период, 90/200 за 380 лв. двата.
Tози тест период доколкото разбрах не е оферта, на ден по 5% от цената ти изгаря, или нещо подобно беше... така ли е?

Да, полифлекс, но пробвах 6-7 модела и имаше поне 4-5 разновидности на пяната, не вярвам от конструкцията или калъфа да има разлика, пробвах да пиша на фирмата, но без успех. Сега намерих друг сайт, уж там правят ядрата... да разбера кои модели са с най-плътна пяна.

# 119
hakama съжалявам, че не мога да дам конкретно мнение, но консултанта не може ли да ти отговори. На повечето места, които ние обиколихме, когато избирахме има "срез" на матраците и ясно се виждат слоевете ,които ги представляват.

Общи условия

Активация на акаунт