От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 003
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 005
В четвъртък разбрах, че на текстила ще имат 20% намаление, но за матраците едва ли....

# 1 006
  • Сф
Днес било.

# 1 007
"Предложението е валидно всеки вторник в периода 1-30 август 2015 г. при покупка на матраци с карта IKEA Family.
Не важи за матраци за разтегателни дивани и кресла и за продукти от отдел „Намалени стоки“. Не може да се комбинира с други промоции."
Т.е всеки вторник през месец август  Peace

# 1 008
Търся отзиви за матрак Каспия полифлекс на Нани? Или да ми препоръчате матрак за повдигащ се механизън, но не искам подмътрачна рамка

# 1 009
  • оттам, откъдето започва България
Неколкократно писах, че сме много доволни от Нани Каспия полифлекс. Нашият е точно с повдигащ механизъм. Ползваме го интензивно от 2012 г. и нямам никакви забележки. За мен е перфектен. Тогава го купихме за около 400 лв. за размер 164/190 см., а спалното ни обзавеждане беше 300 лв. Струва си парите, но предупреждавам, че първо трябва да се пробва. Ние така и направихме. Първоначално може да ви се стори, че е по-твърд, но на него се спи перфектно и без сутрешни болки по тялото.
П.С. Сега като гледам цената е пак същата. Чета, че много хора купуват от сайтове, но ние предпочетохме от магазин, в който може да се пробва и да се вземе това, което си пробвал.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 16:57 от didka pitka

# 1 010
  • София
Търся отзиви за матрак Каспия полифлекс на Нани? Или да ми препоръчате матрак за повдигащ се механизън, но не искам подмътрачна рамка

Мноооого доволни - за повдигащ механизъм, без пружини друг по-удобен не открихме  Peace

# 1 011
  • Варна
И ние взехме Каспия Полифлекс за втори етаж на детско легло. Детето спи добре, доволен е. Търсехме определено без пружини.

# 1 012
didka, a дали имаш представа дали лесно се монтира механизъма за повдигане, защото чета че е с метална рамка и си мисля дали няма да е по-трудно при монтажа.
Другия матрак който гледам е
http://matraci.bg/matraci/ednolicevi-matraci/ednolicev-matrak-ka … poket-spring-nani
който също виждам, че е с метална рамка по-висок е, но е с пружини не знам до колко тези пружини са добър вариант. Някой ако го ползва и има впечатления?

# 1 013
Публикувахме едновременно отговорите, сега видях отг.на въпросите си Simple Smile
Не знам за пружините, аз от дете до съвсем скоро съм спяла на матрак с пружини и то, като имате предвид матраците от едно време не са като сега всяко опакована самостоятелни и т.н и си бях доволна от матрака

# 1 014
dete2, моля те, не прави компромис с матрака. Ние купувахме мебелите от Виденов и оттам купихме и повдигащия механизъм. Като ни сглобяваха спалнята ни сложиха и механизма с матрака, така че не мога да кажа дали е лесно. Повдигащият механизъм представлява това: http://videnov.bg/content/%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … D1%8A%D0%BD%D0%BE. Лично аз за пружини не искам и да чуя.  newsm11

# 1 015
didka, не става въпрос за компромис или за цената. Не знам дали видя линка, но този с пружините е
Каспия Виско Покет Спринг Нани и цената му е с около 100лв.по-висока от тази на Каспията, височината му е 24см. и в един магазин го тествах и доста ми хареса, трябва да пробвам някъде и Каспията.
А за монтажа питам, защото от всякъде ме разубеждават от този вариант по добре било с подматрачна рамка, една мебелна фирма даже ми отказа те щели да ми изработят всичко, но да си намеря др.човек за монтажа на механизмите. И затова си мисля да не е труден монтажа?

# 1 016
Извинявай, не съм те разбрала. Досега не съм ползвала подматрачни рамки. Скоро някой беше коментирал, че съжалява за височината на матрака, тъй като му идвал доста висок. Прочети предните мнения. Аз моето си го казах. Успех в покупката. Ти сама ще разбереш кое е за теб.

# 1 017
  • София
Момичета, дайте съвет при избор между Тед Сиена Флекс и Магнифлекс Ергономико - първият е 170 лв, вторият 250 (намален е от 500 лв) в Хоум макс, рр 140/200 см.
Някой има ли лични впечатления? Чудя се дали е оправдана разликата от 80 лв. между двата.
Моите впечатления от Магнифлекс са отлични, но от бебешки матрак.

# 1 018
  • 1st floor
Моля да ми препоръчате към кои матраци да се насоча като качество. Търся еднолицев, за да може да се монтира върху повдигащ механизъм, и предпочитам пружина, защото у нас зимата е много влажно и ме притеснява да не мухляса. Може и бонел, и покет, но да е по-дебела самата пружина и да стои по-твърд. Трябва ми за дете. Благодаря.

# 1 019
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам така в темата,но имам бърз въпрос. Мнение за матрака на ТЕД Lavender Duo? Гледам, че в един сайт е намален -60%. Благодаря Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт