мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 661
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:40 от BIC

# 136
Баси, абе тук плащат ли за писане newsm78 Mr. Green
Tрай си...че да не те подгонят за задължения за нерегламентирана реклама Mr. Green

# 137
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:40 от BIC

# 138

Днес съм намусен Crossing Arms
Не ми се пише....

Оооооо горкото.... Grinning ...извинявай.. Peace
Аз да споделя моите наблюдения за ревността и властта.
при нас такова нещо не съществува...няма ревност имаме си доверие и еднакви виждания по въпроса с изневерите. Същото е и при властта ... по принцип егото ни на двамата е еднакво голямо и всеки се съобразява с другия,че ако трябва да си мерим инатите.......май ще е 10-ка по Рихтер  Laughing
Не че когато бяхме по млади не сме го правили ..... но тогава се видя ,че няма кой да надделее  Grinning Сега сме си екстра всеки си има лично пространство когато му е нужно....не се състезаваме просто си живеем живота и се наслаждаваме един на друг....... Grinning

# 139
  • Лутаща се

Причина - в теб? Няма, нали newsm78 Mr. Green

Няма причина в мен. И никога не е имало.
Всичко беше в неговото въображение.

Tрай си...че да не те подгонят за задължения за нерегламентирана реклама Mr. Green

Нуждае ли се от реклама Heart Eyes Mr. Green

Я, кой се издаде, че кара мерджан  Laughing

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 21:14 от skarlet71

# 140
Телето винаги претендира да е най в нещо си! И определено където пише,че може да има комбинация между мъж и жена от тази зодия, са били в пълна заблуда!!! Как две рогати говеда могат да създадат съюз като всяко иска да е най?! Понеже моето теле е супер спокойно ( граничи с дебилно),  а аз съм от тея по-емоционалните, които могат да ти счупят нещо в главата просто заради драмата... пак отнесох критики.
И определено са ревниви (жените също)! Може би наистина само в един начален план,докато се изгради пълно доверие,а после ......
Също наблюдавам, че приятелите ми мъже от тази зодия винаги избират едни неподходящи момичета и си създават излишна драма, ей така, когато няма проблем,ще си създадем един, за да ни е по-интересно.

# 141
Цитат
Също наблюдавам, че приятелите ми мъже от тази зодия винаги избират едни неподходящи момичета и си създават излишна драма, ей така, когато няма проблем,ще си създадем един, за да ни е по-интересно.
А, ей това е вече много вярно. На какви ли не съм налитал: семейни с деца, от по-висока социална класа, вдовици, бизнесменки, друговерки. изключителни красавици и т.н. На пръв поглед наистина невъзможно за постигане, ама на, като те гложди отвътре и ти е скучно... Стават уникални романи.
П.С. Гледам и Сънни5 е тука, милата, толкова сълзи изрева по тия Телци...

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:56 от Парфьон Николаевич

# 142
...  до болка ревниво. Ревнува не само от други мъже, а от ВСИЧКИ други мъже, ревнува от приятелки, ревнува от времето, което съм прекарала някъде другаде, а не с него.
И определено действа на принципа: "Моето си е мое, а чуждото общо"
Мхмм, именно Tired

Stefanel, властността му се състои в много неща, не мога да се сетя за нещо конкретно. Може би я асоциирам главно с ревността. Моите неща стават също, да. Не мога да кажа, че не ми угажда - за него е чисто мъжко качество и предимство да угажда на нежната си половинка. За което съм щастлива, тъй като с това точно имах 13-годишни проблеми с предишния: сякаш нарочно и напук само и само да не ми угоди, правеше обратното, спореше и т.н. Така че с телето съм много доволна от тези ни отношения. Но тъй като съм може би малко по-глезена от нормалното, не мога да повярвам, че някой ще ме смята за собственост. Налуднчаво ми изглежда. От друга страна много пъти казва, че не съм му собственост, че съм голям човек, който има пълното право да прави каквото си иска и т.н. Не мога да разбера. Сякаш отвътре му идва това собственическо усещане и дори той не може да го контролира. Поради което се опитвам да го приема, защото смятам, че не е виновен за това. (И двамата сме сами деца Tired)

# 143
някой ще ме смята за собственост.

Ако просто промениш тази нагласа, ще решиш и проблема, който се създава вследствие на нея.
Грешна е тази представа за собственическо отношение на Телец към любимата жена. Истината е, че няма нищо по-хубаво от това той да показва (и доказва), че никога няма да я изостави ... така както го правят толкова лесно мъже от други зодиакални знаци. ...
"Аз съм твой, ти си моя..." Това е лоялност, постоянство и пълно отдаване във връзката, в любовта на Телеца. Кой друг може да те накара да се чувстваш толкова защитена и сигурна, истински обичана...

# 144
Ох, Анджали, обииичам те Heart Eyes Hug
Само като те чета, ми се ще да се метна в прегръдките му! Толква хубаво изказваш нещата, наистина смятам, че ги виждаш в доста по-голяма дълбочина и си права. Права си за всичко! Непременно ще се опитам да отстраня тези мисли първо в моята тиква, после ще видим до какво ще доведе.
Нямам почти никакви оплаквания от него всъщност. Просто съм мрънкало по природа. Той е истински мъж, като онези от средните векове, които са карали дамите да се чувстват истински нежни, малки, желаещи закрила и търсещи само любов!
(Извинете дву-полярните ми изблици, оправдавам се с ПМС! Blush)

# 145
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:41 от BIC

# 146
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:41 от BIC

# 147
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:42 от BIC

# 148
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:42 от BIC

# 149
Обича те, вярва ти!
Уважава те, като жена и личност!
Казва ти, и истината..
Ти не го мисли и приемай така.

Hug
Така и ще направя! (Не се съмнявам, че ме обича.)
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт