мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 667
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • където мечтите се сбъдват
Прочетох темичката.Що така нормалния тон на разговора се е изгубил... Rolling Eyes

# 121
Прочетох темичката.Що така нормалния тон на разговора се е изгубил... Rolling Eyes
Май за това съм виновна аз  Embarassed... Joy
Но след вчерашната корида всеки може да си направи извода за себе си... Joy
Аз ролята на тореадор я изпълниих както поръча....телето... Laughing
Хубав и ползотворен ден на всички Hug

# 122
  • Лутаща се
Поделям вината с Ani Ta    Rolling Eyes Twisted Evil

Днес за пореден път се убедих, че на теле не бива да се казва истината  ooooh!
Удивителното е, че продължавам да го правя, въпреки че знам какъв ще е резултата.
Телетата, или поне това, с което общувам аз май предпочитат да чуят това, което им изнася, сиреч да бъдат излъгани.
Лошото е, че понякога се усещат, в крайна сметка достигат до истината и после пък са адски засегнати от факта, че са излъгани и стават невероятно подозрителни за всичко.

# 123
То за да се чувства добре едно теле трябва четкане.... Wink да е добре нахранено "изкъпано"(подобаващо) и завито с целувчица за лека нощ  Joy другите ...там ..тинтири-минтири....дрън-дрън са само чешане на езиците  Laughing Но от вчера се видя и другата страна на рогатото(в малка степен)  Laughing та за всички които тепърва се залавят с "хващане бика за рогата" да са си наясно и с минусите и дали са готови да понесът последствията Laughing Може би след определена възраст теленцата стават трудно "подвижни" но на младоците само им размахай червена кърпичка(дай крачка в страни) ииии......стой и гледай сеира....сладички са когато ровят с крак в земята и изпускат пара  Joy
Поделям вината с Ani Ta    Rolling Eyes Twisted Evil

Днес за пореден път се убедих, че на теле не бива да се казва истината  ooooh!
Удивителното е, че продължавам да го правя, въпреки че знам какъв ще е резултата.
Телетата, или поне това, с което общувам аз май предпочитат да чуят това, което им изнася, сиреч да бъдат излъгани.
Лошото е, че понякога се усещат, в крайна сметка достигат до истината и после пък са адски засегнати от факта, че са излъгани и стават невероятно подозрителни за всичко.

и за това си права... странни птици.....  Laughing Peace

# 124
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:38 от BIC

# 125
Авторски права!

# 126
Авторски права!

# 127
Ехей, бая сте се отплеснали от добрия тон Peace Пийс, плийз!

Още от миналата тема, от разговора ни с БИК:
Моите зъбки не са нищо в сравнение с рогищата на добичето Sad Егаси, май си намерих някакъв майстор най-накрая Flutter Че наистина си падам малко зъбла към по-близките ми. Иначе съм цвете. Опитвам се да се наложа, така, без да искам, то си ми е в природата. Ама удрям на камък, скланям покорно глава, че ми и харесва, с това теле Crazy Tired Crossing Arms Не знам с чар ли го прави, с правилен подход, надявам се да не спира да ми харесва, защото ако някога спре, всичко ще приключи. Т.е. надявам се да намерим някаква златна среда, да почнем да мелим брашното или просто да свикна с властността му и да не ми пука; или пъъък да намеря някакъв хлъзгав рибешки начин да влизам под кожата неусетно и да постигам поне половината от нещата си Crossing Arms
Кажи нещо за ревността?..?..?

# 128
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:39 от BIC

# 129
  • Лутаща се
Ревността на телето е постоянна, безгранична, от всичко и от всички и в повечето случаи неоснователна.
Пак уточнявам - общувала съм сам с едно теле, затова май не бива да обобщавам.

# 130
Авторски права!

# 131
  • Лутаща се
BIC, говориш по наблюдения само от своята си камбанария.
Де факто описваш какъв си ти.
Но нали знаеш, че не всяко магаре се казва "Марко"?
Телето, с което аз съм си имала вземане даване е абсолютно, тъпо и до болка ревниво. Ревнува не само от други мъже, а от ВСИЧКИ други мъже, ревнува от приятелки, ревнува от времето, което съм прекарала някъде другаде, а не с него.
И определено действа на принципа: "Моето си е мое, а чуждото общо"
Да не говорим за следенето  ooooh!  Минавал е по 200 км без да се обади, че идва само и само да ме проследи и да ме "хване" в изневяра.

# 132
  • където мечтите се сбъдват
Ехей, бая сте се отплеснали от добрия тон Peace Пийс, плийз!

Още от миналата тема, от разговора ни с БИК:
Моите зъбки не са нищо в сравнение с рогищата на добичето Sad Егаси, май си намерих някакъв майстор най-накрая Flutter Че наистина си падам малко зъбла към по-близките ми. Иначе съм цвете. Опитвам се да се наложа, така, без да искам, то си ми е в природата. Ама удрям на камък, скланям покорно глава, че ми и харесва, с това теле Crazy Tired Crossing Arms Не знам с чар ли го прави, с правилен подход, надявам се да не спира да ми харесва, защото ако някога спре, всичко ще приключи. Т.е. надявам се да намерим някаква златна среда, да почнем да мелим брашното или просто да свикна с властността му и да не ми пука; или пъъък да намеря някакъв хлъзгав рибешки начин да влизам под кожата неусетно и да постигам поне половината от нещата си Crossing Arms
Кажи нещо за ревността?..?..?
В какво се изразява тази властност на телеца?Дай някой пример.Ти за какво искаш да се наложиш?
Аз не мога да разбера мъжът ми властен ли е или не  newsm78 На мен не ми се налага да се налагам.Винаги излизаме където аз кажа,правим каквото аз кажа.Понякога спорим за някои неща,но то е нормално всеки да си има мнение и то понякога да се различава.

# 133
Авторски права!

# 134
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:40 от BIC

Общи условия

Активация на акаунт