мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 642
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Чувал съм, че сексът с нас бил, цитирам, "различен". Има ли нещо верно и в какво се състои това различие?

За мен различното е страстта, която той влага в секса. Simple Smile

# 466
Здравейте!
Това е най-любимата ми тема в целия сайт.
Аз вече втори път съм несподелено влюбена в теленце.
Настоящото е 40-годишно. Според вас от каква жена би се впечатлило едно 40-годишно теле?
И още нещо дали би рискувало работата си / работим на едно място/, ако наистина харесва една жена?
Моля, дайте ми съвети как да го впечатля  Simple Smile

# 467
Цитат
За мен различното е страстта, която той влага в секса
Аз не я разбирам думата "страст" какво означава. Аз си го превеждам като рождено животинско привличане към противоположния пол, максимално близко до природата.

# 468
кой видял...... видял...... кой не е да е....... Peace......... Party Party Party

какво е страст.....  newsm78.... Shocked

# 469
Вярно е, че почти всички са имали една любов, която ги е преобърнала на 360градуса, но при телеца като че ли е по-ясно изразено,по-тежко изживяно и  определено доста запомнящо се. Дори и за жените,което важи и за мен в пълна сила. Нормално е,да има една любов, която много да те е опарила, но при нас,като че ли се изживява на едно друго ниво,по-дълго време и после сякаш сами не я пускаме тази любов и спомени да си отидат,все едно се самонаказваме или самонавиваме.

Иначе е истина,че в интимните си отношения мъжът телец е доста първичен. За жените това не важи. Ние сме доста по-земни и чувствата и емоциите играят голяма роля,докато мъжа като че ли е на олимпиада по доказване. Така го мисля, може и да има изключение,знам ли Simple Smile

# 470
Вярно е, че почти всички са имали една любов, която ги е преобърнала на 360градуса, но при телеца като че ли е по-ясно изразено,по-тежко изживяно и  определено доста запомнящо се. Дори и за жените,което важи и за мен в пълна сила. Нормално е,да има една любов, която много да те е опарила, но при нас,като че ли се изживява на едно друго ниво,по-дълго време и после сякаш сами не я пускаме тази любов и спомени да си отидат,все едно се самонаказваме или самонавиваме.

Иначе е истина,че в интимните си отношения мъжът телец е доста първичен. За жените това не важи. Ние сме доста по-земни и чувствата и емоциите играят голяма роля,докато мъжа като че ли е на олимпиада по доказване. Така го мисля, може и да има изключение,знам ли Simple Smile

това имах предвид с осъзнаването на чувствата... Grinning

а като цяло съм  thumbsup  за размислите ти.....  bouquet

# 471
Peace......... Party Party Party

какво е страст.....  newsm78.... Shocked

Неудържимо желание, увлечение, чувство и първичност, които трудно се контролират.
За секса го казах.
Точно както Zara_05 го е написала, че в интимните си отношения е доста първичен.

# 472
които трудно се контролират.

bouquet
въпросът беше риторичен..... Hug  Wink

а за контрола.....мога да кажа само,че няма друг такъв добитък дето се владее до такава  степен....направо граничи с непукизъм...... Peace  мое мнение...   Close

но това е само в началото докато свали дебелата кожа.... hahaha
в повечетето случаи... "пра'й се не му вервай".... Mr. Green

# 473
Ani Ta, съгласна съм напълно.
Дали е гранично с непукизъм или си е откровен такъв, границата е нищожна. Simple Smile
Но те самите мъже-телци си го знаят това, дори не се обиждат като им го кажеш Simple Smile

# 474
е какво да кажа...дебелокожо и рогато ...  hahaha  Peace ако поне малко приличат на нежната половина на на зодията им...ще са идеалните във всяко отнощение..... Whistling

и как д си признаят бееее.... newsm78...ако признаят...това е все едно да кажат  "аз не съм мъж,а човек".... его му викат някои........ Mr. Green  Peace

# 475
  • Бургас
Не е непукизъм.За мен по-големи непукисти от променливите няма.Просото ние сме мудни, не си даваме зор и отстрани изглежда така, сякаш не ни пука,но докато обмислим, че докато се задействаме...

Не че много ги познавам мъжете, но предполагам, че в това отношение си приличаме.То е характерна черта на зодията.

Ако някой му е интересно Линда Гудман има много интересни книжки за зодиите и как си пасват с другите.

http://www.helikon.bg/books/109/-%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8- … D0%B0_123733.html

http://www.helikon.bg/books/109/-%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87% … D0%B8_123734.html

# 476
Не е непукизъм.За мен по-големи непукисти от променливите няма.Просото ние сме мудни, не си даваме зор и отстрани изглежда така, сякаш не ни пука,но докато обмислим, че докато се задействаме...

Не че много ги познавам мъжете, но предполагам, че в това отношение си приличаме.То е характерна черта на зодията.

Според мен колкото в някои отношения да си приличат теленцата....в това си качество на дебелокожи...се различават....жените са по емоционални  Hug...което при мъжете  Banghead така им действа...но за обмислянето и анализирането  съм абсолютно съгласна..... Grinning
При мъжете хем са уж емоционални....но се ограждат с такава стена....дето и най големия къртач на бетон няма как да ги разбие...нещо като жените когато се правят на недостъпни.....пък като им теглят една после се чувстват разочаровани и наранени....и пак друг виновен,че не ги е разбрал правилно това в началото...после май свалят гарда и всичко си идва на мястото....мир и любов.. Wink Peace...търпение и упоритост му е майката...но не всички имат това качество в себе си...май се улях...пак ще ме забършат hahaha

smile3525

# 477
Искам съвет (от името на приятелка) - да направи ли тя първата стъпка към Телеца или да се прави на луда и да чака той да я потърси? (Според мен той е направил вече няколко "крачки" към нея, но тя се чуди дали да го прибави като приятел във ФБ  hahaha ) ?

# 478
ехххх...тези любовни трепети  Heart Eyes  Grinning Hug

всеки прави крачките според вътрешното си усещане......при нас винаги аз съм правила крачките...но само защото той е "срамежлив" сега вече правим крачки заедно ...  dancing

# 479
Абе, нейният телец хич не е от срамежливити и вече два пъти се появява "уж по работа" само за да я види, но тя е смотана  Laughing и държи той да я гони  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт