мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 628
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
и при нас го имаше това...но аз му казах,че ме дразни...иии..последствията...ще са...той си знае  Mr. Green..няколко пъти ми се налагаше да му напомням...но и аз се съобразих с неговите "вредни"навици (според мен)...в смисъл приех ги...но ако ще ме пренебрегва...   ruporuu #2gunfire #Sniper bash box   hahaha  Peace

# 496
  • Бургас
Зара... Simple Smile тава е зодия мъж.

и както вика Анито bambam

Ако някой открие лечение да пише newsm78

# 497
Е ако някоя знае нещо да си признае....веднага..... baby_neutral hahaha

що'т аз не знам ... нали за това тук нищим мъжагите.... Wink Hug smile3529

# 498
Добре как да му кажа,че ме дразни това отношение, без да изглеждам параноична или нещо още по-лошо? Нали пак казвам не държа да ми звъни по 15 пъти всеки час, но съгласете се нормално е поне веднъж на ден по някое време и то при положение, че сам си си началник....

# 499
Мииии как... newsm78...сядате на масата вадите картите...тука няма параноя..няма 5лв...казваш какво мислиш,че ти липсват обажданията и така.......ако искате общо бъдеще всеки си споделя мъката...иначе не става... Hug Grinning

dancing

# 500
без да изглеждам параноична или нещо още по-лошо?

какво е това по лошото.... newsm78 обясни... pls

# 501
Всъщност показах му пътя, то бива бива,ама щом на мен един истински телец успя да ми кипне и да се изнервя.... няма да му се моля за внимание.
Относно по-горния ми текст, имах предвид, че бившите ми са ми били колеги и постоянно сме се виждали през деня най-малкото по работа. С този телец работим на различни места. Аз не съм свикнала да се натрапвам, но смятам, че едно позвъняване на ден не е нещо, кой знае колко непосилно. Все пак сме/бяхме в началото на тази връзка, нормално е още да кипят хормони искри и всякакви такива. Как е възможно от човек, който не те е оставял на мира в хубавия смисъл разбира се, изведнъж да се превърне в такова говедо?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В крайна сметка какво е очаквал аз да му свалям звезди ли или ???

# 502
Дали пък не си умирам на ината? Може би аз трябва да направя някой компромис. Оффффф пуста ми гордост!!!!  newsm12 smile3516

аха ... забрави предишните ти...забрави предрасъдаците...въобще направи рестарт....зарежи ината и гордостта..обмисли добре..нещата..ама трезво без емоции...и после реши ..искаш ли връзката с този или не...после отговора ще дойде сам...и във връзката е като в танците(вече го писах)една на пред една на зад....иначе...дай си ми куклите,на ти си парцалките.....а ако е за ръчкане винаги съм ....за... но премерено и на място Peace а какво ще решиш и какво ще направиш....ти си знаеш най добре  Hug Grinning

# 503
Аз искам да съм с него! Но той се отдръпна, когато аз вече открито си показах чувствата. Това ме обърква, все едно са двама различни човека. Единят ден е един, а на следващия все едно не съществувам.
Цял ден съм очаквала нещо, той го прави вече когато съм изгубила всякакво желание да го виждам. И после той  е сърдит и разочарован. В крайна сметка аз също съм телец ако това има значение, трудно ми е да правя толкова компромиси, в духа на зодията предпочитам да бъда завоювана а не да му свалям звезди. Макар че бях в този период, защото си мислех че си заслужава. И то си заслужава, човекът е уникален, но ме изважда извън релси със странното си и нелогично поведение. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ето казах му прав си, извиних се ( а колко трудно става това по принцип),реших да има мир и любов, но пак не е достатъчно,седи си у тях и мълчи, защото не е станало на неговата

# 504
 Grinning Grinning Grinning...аааа...за него поведението му си е много логично Wink...за теб твоето е логично... Wink

преди години...ние с телето така се разминахме...тъпа гордост и голям инат(от двете страни)...след 10 год ...хайде пак на ново на хорото  Wink...тогава той седи си в тях мълчи аз направих крачките...и пак ..нищо...после...айде да ги нямаме тези и.. smile3515 smile3513......сега като се събрахме пак...ти защо newsm78 аз защо?......и се оказа всеки си има причините... Peace

за това ти казах...обмисли добре и взимай решенията трезво... Wink

cheers ..... наздраве...  Peace

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:05 от Ani Ta

# 505
Grinning Grinning Grinning...аааа...за него поведението му си е много логично Wink...за теб твоето е логично... Wink

преди години...ние с телето така се разминахме...тъпа гордост и голям инат(от двете страни)...след 10 год ...хайде пак на ново на хорото  Wink...тогава той седи си в тях мълчи аз направих крачките...и пак ..нищо...после...айде да ги нямаме тези и.. smile3515 smile3513......сега като се събрахме пак...ти защо newsm78 аз защо?......и се оказа всеки си има причините... Peace

за това ти казах...обмисли добре и взимай решенията трезво... Wink

cheers ..... наздраве...  Peace

Права си!!!!  Hug   След кратък размисъл реших, че ще бъда по-мъдрият телец и ще преглътна малко гордостта в името на любовта Simple Smile  все пак два остри камъка няма как да смелят брашното. А конкретно към ситуацията,отидох вечерта у тях да се изясним  Embarassed baby_neutral оказа се той какво си мислил и за какво бил обиден,съответно и аз, и ако не бяхме говорили нямаше как да се разберем посмъртно  Whistling е вярно неговите доводи ми се сториха глупави  Crossing Arms но пък сигурно и моите на него.
Идеята е че изкарахме една чудна вечер/нощ. Значи за да си щастлив трябва да поемеш нещата в свои ръце   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 506
 Hug  Зара..... следвай максимата..... Wink

обичайте се.... newsm51

по случай празника.... НАЗДРАВЕ  Wink cheers

Скрит текст:

# 507
Здравейте, бих искала и аз да се включа в темата заТелетата и се надявам някой да  да ми помогнете. Познавам се с моето Теле от 1,5год. Работим в една фирма, говорили сме си, но нищо определено. Наскоро, пишейки си по скайпа той сподели симпатиите си към мен, започна да се отпуска в разговорите и.... вече излизахме няколко пъти Simple Smile. Проблема е в това, че след всеки път когато се видим той не се обажда няколко дни и после...все едно нищо не е станало. Така стана и след последния път когато беше у нас(миналата седмица), но от тогава нито звук, нито ред. Писах му няколко пъти, просто"Ехо, как си" или " Добро утро Smile" но не получих отговор. Не съм му писала от два дни, не искам да съм досадна, но не знам какво да правя и какво да очаквам от тук нататъкТой самия ми е казвал, че е труден характер и че като му причернее не говори с никого, но как пък това се случва винаги след като сме били заедно?!?! Ако някой е попадал в такава ситуация или може да ми даде съвет моля да пише.

# 508
 Hug......търпение....после ще видиш..  bouquet

# 509
Hug......търпение....после ще видиш..  bouquet
[/
quote]
За мен ли се отнасяше Ani Ta???
Научила съм се да бъда търпелива, явно с годините съм улегнала все пак съм Козирог. Но все ми се е налагало да съм търпелива ден-два. Четох много от мненията и каточели ти най много ги разбираш тези Телета. Какво занчи трпение да стоя и да мълча и да чакам????

Общи условия

Активация на акаунт