мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Джуличка..... забелязваш ли как..... blahblah и нищо повече....признават ли си че е страх.... мнеееее hahaha

мисля,че си се ориентирала идеално....тънко го ръчкай тук-там с смс-и и после....ни лук яла,ни мирисала..(както си и правиш) а после ще видиш Wink ако става...става ако не...да върви да пасе....както каза Зара с неговите камъни по неговата глава hahaha Hug

аааа да и това,че идва да те види "уж" по работа...и сяда на стола ти си е направо все едно да ти каже "идвам само да те видя как си"...  Grinning Hug

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:12 от Ani Ta

# 631
  • Бургас
По принцип е добре за една свалка жената да се държи в неведение, тази стратегия винаги работи: мъжът да се държи един път мило, после да не дига жесеема една седмица, да показва незаинтересованост

Сори, ама на това му се вика  к.... ки номера, макар, че си абсолютно прав - стратегията работи.

# 632

Нямаш КЛАСА!
Не се заигравай с мен Mr. Green

# 633
По принцип е добре за една свалка жената да се държи в неведение, тази стратегия винаги работи: мъжът да се държи един път мило, после да не дига жесеема една седмица, да показва незаинтересованост

Сори, ама на това му се вика  к.... ки номера, макар, че си абсолютно прав - стратегията работи.

Mr. Green
Такива са ни учителките.... Wink

# 634

newsm62  нещо не ти ли е удобно?  smile3502 такъв билет си си купил....  Mr. Green Peace

# 635
Може ли да помоля женските и мъжките представители на тази зодия да споделят какво ценят/изискват при работата си с други хора? И с кои зодии най-добре се сработвате?
Благодаря, ще ми е полезно   bouquet

# 636
Абе еййй!!!  Mr. Green

Скрит текст:
rotfImao - аз
smile3511 - Ани Та
smile3513 - Бик
smile3516 - Ани Та
smile3515 - Бик
smile3506 - Аз
smile3532 - Аз
1dating - Ани Та и Бик
luvbed Ани Та и Бик
Heart Eyes - Ани Та
newsm76 - Бик
married - Ани Та и Бик
stork-girl - Щъркел
1stroller - Количка
newsm07 - Бебооо
 newsm10 - Аз

# 637
  • Бургас

Mr. Green
Такива са ни учителките.... Wink

И вашата не е лесна...То от такива пишман учителки има недостиг на свястни мъже.

Анджи, аз най-много държа на лоялността и доброто отношение.Най-не понасям натегачи.

# 638

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А newsm78 Mr. Green
Кажи нещо за разнообразие;-) ....че много досадни тези пирани Whistling ooooh!

# 639
Може ли да помоля женските и мъжките представители на тази зодия да споделят какво ценят/изискват при работата си с други хора? И с кои зодии най-добре се сработвате?
Благодаря, ще ми е полезно   bouquet

Не питай Mr. Green Няма такива работници Wink

# 640
Галчудо, благодаря   bouquet
BIC, благодаря и на теб   bouquet Тайно се надявах да не ме застреляш баш с тоя отговор  Confused

# 641
Е к'во да кажа- Раче съм, имам си теленца около мен, влизаме си под кожите и така. Ясни сте ми  Mr. Green .
И като се разярите сте ми ясни- светват ви очите, изпъкват ви жилите, зачервявате се целите и...- бягааай!!!. Но до разяряването ви се стига с много постоянен труд. Без никакво отклонение от целта. И като мълчите, и като сте обидени- да няма почивка! Труд му е майката, за да видиш разбесняло се теленце.
И хубава храна обичате- домашно приготвена. Да има мръвка и картофи за предпочитане. И червено винце. И меко креватче. И успокояваща музика. И красива жена. Дето не бърбори много, ама да не е слабохарактерна. Да има мнение. И да държи на него. Ама да държи на него утре...или вдругиден. Не точно когато сте изморени, смазани, отпаднали и искате да си починете. Само тогава да си замълчи. Пък после да си спори. Mr. Green с радост ще го изтърпите
Така ли е?  Party

# 642
аа само да се вмъкна в лудницата и да кажа...че аз
 smile3546  и  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 643
другото което мисля е  tv

# 644
 Hug знаех си, че имаш чувство за хумор  Mr. Green
Ама, добре, че е шегата, да си кажем истината... Naughty дърпайте си се вие ама... Купидон вижда! Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт