Испански сериали - Тема 4

• 92 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Амая Саламанка е родила момиченце Оливия. Извинявам се, ако повтарям новината, но поне в последните постове не я видях.

# 601
Запалих се и аз по испанските сериали. Може би ще задам поварящ се въпрос,но тепърва ще се връщам като мога назад,да ви изчета изцяло. Има ли преведени серите на втория сезон на Luna, el misterio de Calenda ?
http://bukvi.bg/load/

# 602
  • Свети Влас
Момичета как да изтегля епизодите на Луна, като се опитвам да ги тегля и нищо не излиза Cry

# 603
  • София
krista_s- благодаря ти! Трябва ли да се регистрирам,за да потърся субтитри по заглавие или трябва да сменя браузера. Не мога да сортирам само Luna. Оказа се,че и не мога да се регистрирам,нещо не мога да пиша в този сайт.

От къде се опитваш да ги теглиш? Има ги и в 2-те замунди,без проблем се теглят.

Преди малко се сетих,че са 2 замунди,аз съм си запазила само едната ooooh! . В зелката  (т.е тази с ".se" ) са без субтитри. В другата се оказа,че има субтитри.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 18:47 от taffi

# 604
  Габриела, откъде го теглиш?

# 605
Амая Саламанка е родила момиченце Оливия. Извинявам се, ако повтарям новината, но поне в последните постове не я видях.
Да са живи и здрави  smile3541 Сигурно ще липства известно време от екрана  Thinking

Мерси за Исабелка  Simple Smile
На среща с истински знатни особи - Фелипе и Летисия, принцът и принцесата на Астурия  Thinking

Букви си тегля отвсякъде, без необходимост от регистрация, а с търсачките особено внимавам за правилното изписване на заглавието ooooh!

# 606
krista_s- благодаря ти! Трябва ли да се регистрирам,за да потърся субтитри по заглавие или трябва да сменя браузера. Не мога да сортирам само Luna. Оказа се,че и не мога да се регистрирам,нещо не мога да пиша в този сайт.

От къде се опитваш да ги теглиш? Има ги и в 2-те замунди,без проблем се теглят.

Преди малко се сетих,че са 2 замунди,аз съм си запазила само едната ooooh! . В зелката  (т.е тази с ".se" ) са без субтитри. В другата се оказа,че има субтитри.
http://bukvi.bg/search/?q=Luna
Ако отново има проблеми, кажи, за да ги отстраним.

# 607
# 608
  • София
Исках да ви попитам гледали ли сте филмът " Три метра над небето" с Марио Касас? Какви са ви впечатленията и заслужава ли си да го гледам.

Аз геройски устисках до 42-ра минута (ако не се лъжа) и с огромна радост го спрях. Просто не е за мен  Simple Smile

Честито на Амая, да са живи и здрави!

# 609
  • Свети Влас
От няколко сайта се опитах да го изтегля, опитах се и от този http://bukvi.bg/search/?q=Luna. Когато се опитам да го гледам и нищо не излиза. Свалих си и VLC  и с нея програма не става... И от замунда съм пробвала да тегля и от там не ми се появяват клиповете...

# 610
  • Ямбол
От няколко сайта се опитах да го изтегля, опитах се и от този http://bukvi.bg/search/?q=Luna. Когато се опитам да го гледам и нищо не излиза. Свалих си и VLC  и с нея програма не става... И от замунда съм пробвала да тегля и от там не ми се появяват клиповете...

Това е сайт за субтитри.  Peace

Нещо не правиш правилно.  Thinking С каква програма сваляш филмите?

# 611
  • Свети Влас
С  VLC  се опитвам. Аз само субтитрите свалям, клип не съм сваляла  Grinning

# 612
С  VLC  се опитвам. Аз само субтитрите свалям, клип не съм сваляла  Grinning
VLC е плеър за възпроизвеждане. Торенти се свалят с програми за сваляне на торенти. Субтитрите се свалят, без значение от сайта, като се натисне "Свали субтитри" след като е избран конкретния файл за сваляне. Тези субтитри се разархивират с програма, например Winrar или 7zip. Обикновено торентите са със същото име като субтитрите. Ако не е така, субтитрите се преименуват вече разархивирани като видео файла.
Ако пак нещо не е ясно, сме готови да помагаме. Има много видеоклипове в youtube за това как се правят нещата. Потърси и там. Дано да съм помогнала.

# 613
  • Свети Влас
Благодаря много. Все пак ще помоля брат ми да ги свали  newsm53

# 614
Peregrin,
Цитат
На среща с истински знатни особи - Фелипе и Летисия, принцът и принцесата на Астурия 
  брейй...снимката, която ни пусна няколко пъти я гледам и колкото повече гледам, толкова повече ме чуди какво не и е наред   Thinking
 После разбрах, ама не съвсем...
    - или "наште" хора са много дребни, а Техни Височества са с доста едър кокал, та са баяя по-високи и едри от тях, че седят като великани, а "наште" като джуденца
     - или Височествата са се качили на някакъв подиум, та стърчат толкова над тях
     - или фотографът е снимал от някакъв "спешъл" ракурс, та снимката да се получи нарочно така с търсен ефект за "величието" на Техни Височества.
   Направо ме разби с тая снимка Shocked
 Ама още ми е загадка - някой друг забеляза ли??? ох, може и на мен само да ми се вижда нередовна... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт