Какви искат да станат децата ви като пораснат?

• 3 500
  • 47
  •   1
Отговори
Нека споделим какви са мечтите на децата ни - как виждат себе си като пораснат и към каква професия се ориентират към момента.

Моята дъщеря (5,5г) доскоро искаше да стане балерина, но вече се преориентира към професията ветеринарен лекар. Синът ми (3г.) вижда себе си като "шофьор на състезателна кола или камион".

# 1
Сега го питах. Искал да стане кола. Mr. Green

# 2
Моето дете иска да стане пожарникар и да има бебе  Laughing

# 3
  • Някъде на път....
.....Синът ми (3г.) вижда себе си като "шофьор на състезателна кола или камион".
Моят син също иска да е състезател.  Rolling Eyes
Дъщеря ми - балерина и принцеса.... Crazy

# 4

Дъщеря ми - балерина и принцеса.... Crazy
+1 балерина и принцеса, а и русалка.  Laughing

# 5
На 5г. дъщеря ми се прибра един ден от игра на улицата и важно-важно съобщи, че иска да стане "клюкарка" като порасне.  Естествено, нямаше представа какво означава тази дума.

# 6
На 5г. дъщеря ми се прибра един ден от игра на улицата и важно-важно съобщи, че иска да стане "клюкарка" като порасне.  Естествено, нямаше представа какво означава тази дума.

По-добре клюкарка, отколкото някоя героиня от турски сериал.  Grinning (нали има сериал за клюкарки).

# 7
  • София
Моята дъщеря иска да стане лекарка и треньор по спортни танци. Grinning

# 8
Синът ми постоянно си сменя бъдещите професии, но сега последно иска да става служител, който ще слага пътни знаци по улиците  Laughing  А малко преди това щеше да става лекар...

# 9
Моята дъщеря (5,5г) доскоро искаше да стане балерина, но вече се преориентира към професията ветеринарен лекар.
На тази възраст и моята дъщеря искаше това и още:космонавт,зъболекар,художник.
Последната година в детска градина направих албум с изрисувана ръчичка,името на детето и професията която желае.После в края на първи клас и сега ще го направим в края на осми.
Ще видим резултатите  Laughing
Имахме трима кандидат Батман  Grinning

# 10
Твърдо пожарникар от 7-8 месеца.

# 11
Тази седмица иска да е художничка

# 12
  • Бургас
От 2-3 години се е спряла на художничка.

# 13
Минимум от година иска да е строителен инженер.
Има някакви влечения и към медицина - хуманна и ветеринарна.

# 14
Откакто дават "Пожарникарите от Чикаго" иска да стане пожарникар. Преди това - парашутист. Все професии, дето да не се притеснявам за него Crazy

Общи условия

Активация на акаунт