Лидл ::38::

• 74 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 585

Дали в Лидл има ориз Басмати,да  знам дали да се вдигам Rolling Eyes

Няма или аз поне не съм откривала. В Кауфланд   bouquetБлагодарвима.

# 586
  • София
Здравейте ! В момента в брошурите има едно зарядно устройство за автомобили за акумулатор , някой успял ли е да си вземе и има ли мнение за него ?

Точно вчера брат ми се обади да се съветва с мъжа ми. Купил е устройството, но нищо не правело. Сменил го с друго. Новото зарежда 5 минути и спира без да е заредило. Докато говорехме по телефона пак се включи и пак спря след 5 минути. Днес не сме се чували, за да каже все пак за една нощ дали е успяло да зареди акумулатора. Не знам дали е нормално това тръгване и спиране.

# 587
  • София
Момичета някой да е ползвл това, ако са го пускали преди
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-0E0EA5FC-43A8800D/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3009
преди време някой хвалеше препарат за фурни, ама дали е този....
Трябва ми нещо хубаво за фурни,че направих беля и с Меглиото не става Tired

# 588
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-0E0EA5FC-43A8800D/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3009

Този е. Много ми харесва.

# 589
  • Пазарджик
Някакви мнения за влагоабсорбатора, който пускат от утре ?

# 590
Утре разгледам детските спални комплекти и детските дрешки. Жалко, че са без долен чаршаф.

# 591

НИЩО НЕ СЕ ОТВАРЯ от този линк! В сайта излиза само празно място, без никаква статия, та аз не можах дори да прочета каквото и да било от нея от тоя линк! ooooh!

# 592
  • София

НИЩО НЕ СЕ ОТВАРЯ от този линк! В сайта излиза само празно място, без никаква статия, та аз не можах дори да прочета каквото и да било от нея от тоя линк! ooooh!
Да, нещо не става. Напишете в чичко Гугъл: www.marica.bg/охладените-и-замразените-храни---капан-за-п  и ще излезе статията.  Peace

# 593
  • София
И аз съм се наканила на почистващите препарати от идната седмица. Пяната за фурни не знам от колко време я дебна.

# 594
  • оттам, откъдето започва България
Някакви мнения за влагоабсорбатора, който пускат от утре ?

Аз си купих преди 3 седмици от Пени. В началото не събраше вода, но постепенно кристалите се втвърдиха и отдолу се появи вода. Само да уточня, че при мен проблемът беше западен прозорец на кухня, по който всяка сутрин имаше конденз. Затова го купих и засега съм доволна. Като чета по други форуми за големи течове и влаги, мисля че този няма да бъде достатъчен, по-скоро ще е необходим електрически.

# 595
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Определено влагоабсорбатора НЕ СТАВА за цяла стая, примерно.

# 596
  • Русе
Ориз басмати бяха пускали в ЛИДЛ за някаква тематична седмица(може би китайска newsm78 ) но беше много голямо количество 3 или 5 кг.
Влагоабсорбатора си го има в Ловеч отдавна, даже има и резервни таблетки, оня ден ги фиксирах. Не знам дали върши работа, но сме ползвали на Церезит и е пари дадени на вятъра.

# 597
  • 1st floor
Аз да се похваля, онзи ден свекървата ме изненада с чопър от Лидл, не знам от коя промоция е, но ми осмисли живота- 2 цъкания на копчето и всичко е накълцано...вече ще режа лук със сълзи на очите, ама друг път!
Лидълското чопърче ми е най-ползваната джаджа в кухнята!  chef Всеки път като го пуснат на промоция ми се ще да си купя още едно, не знам защо!!!  Mr. Green Агитирала съм всички колежки, приятелки и съседки да си го купят и всички останаха доволни! Peace
Моля кажете кое е това чопърче  Praynig
Това е единия вариант http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-41635CB7-C926FAE4/lsp/hs … le=Mini%20Chopper, а моят е по-закръглен и по-мощен. И за двата не съм чула да има недоволни.

Не знам каква беля си направила, но аз на нова година изкипях капамата и така се запече едно черно петно от долу, че нямаше търкане с н-и-щ-о!!! Направо ми идваше да ревна. Накрая се сетих да взема ножчето за стъклокерамика и гадното черно петно се отлепи като найлонче!!!  ooooh! Без никакво усилие. Само не знам каква ти е повърхноста на фурната и дали няма да я нараниш.  Naughty При мен не останаха никакви следи, но ти внимавай, да не кажеш после, че аз съм виновна! Mr. Green

# 598

Да, нещо не става. Напишете в чичко Гугъл: www.marica.bg/охладените-и-замразените-храни---капан-за-п  и ще излезе статията.  Peace
Търсих, намерих, прочетох. И пак не срещнах в прав текст да е написано в статията, че месата, които се предлагат като охладени, вече веднъж са замразявани и размразявани.

# 599
Ориз басмати купувам от Фантастико,добър е.

Общи условия

Активация на акаунт