Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 816
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас

Скрит текст:
от приятел Heart Eyes

# 556

Аз продължавам да твърдя, че Фара е страхотна в ролята на Ейлюл. Simple Smile
Много ми харесва излъчването и.
newsm10 И на мен. Харесах я веднага.
Какво пише на снимката?

"Aşık olmak için fazla neşeliyim ben" --- "Бих се радвала да е любов" -- или поне аз така разбрах половинчатия превод на гугъл.

# 557
Момичета,във връзка с нашите излишни препирни ,много ми хареса нещо:

Скрит текст:
Млада семейна двойка се пренесла да живее в нова къща.
На сутринта, още щом отворила очи, жената погледнала към прозореца и видяла съседката отсреща, която простирала пране.
- Виж колко е мръсно прането й! – възмутено казала тя на съпруга си.
Но той си четял вестника и не й обърнал внимание.
- Вероятно използва некачествен прах. Или изобщо не умее да пере. Трябва някой да я научи…
И така всеки път, когато съседката си простирала прането, жената се удивявала и критикувала, колко мръсно е то.
Докато в едно прекрасно утро, поглеждайки през прозореца,
тя възкликнала:
- О, виж, днес прането е чисто! Явно най-сетне се е научила да пере?
- Не! – отговорил съпругът й. – Просто днес станах по-рано и измих прозореца…

smile3501 smile3501 smile3501 Joy Joy Joy

# 558
  • Пловдив

Какво пише на снимката?

"Какво по-хубаво от това да съм влюбена."

# 559

"Aşık olmak için fazla neşeliyim ben" --- "Бих се радвала да е любов" -- или поне аз така разбрах половинчатия превод на гугъл.

newsm10 Благодаря!

# 560

Текин и Йомер - нямам търпение да ги видя.

Дами !

Дръжте се възпитано моля, защото започвам да си мисля, че нямате висше образование ...

Аз лично обичам да си общувам -  ей,така  само с висшисти ... и много моля ... да си го носите /образованието/ като идвате да пишете в темата.

Ако нямате - може да компенсирате с възпитание... ще го приема.

# 561
Е? И като се изредите да убеждавате мен или по-скоро себе си, че Енгин е превъзходен на тази снимка, нито ще промените нелепата му прическа, която откровено не му отива, нито мнението ми по въпроса. Защо се хабите?  newsm78
Енгин има толкова много фотогенични снимки, точно тази е неуместна за изтъкване на красота. И нищо лошо няма в това. Никой не е съвършен. ЕА не е изключение.

# 562
# 563

Текин и Йомер - нямам търпение да ги видя.

Дами !

Дръжте се възпитано моля, защото започвам да си мисля, че нямате висше образование ...

Аз лично обичам да си общувам -  ей,така  само с висшисти ... и много моля ... да си го носите /образованието/ като идвате да пишете в темата.

Ако нямате - може да компенсирате с възпитание... ще го приема.

Марта,   Joy Joy Joy Joy

# 564
  • Пловдив

Прекрасен колаж за афиш.

# 565

Аз и тук много го харесвам, Миле. И на онази, плажната, дето е с брат му, а и с едно момиченце. На всички тях е все така с вдигната коса. Много естествен, непринуден и красив. Simple Smile

# 566
Скрит текст:

Какво пише на снимката?

"Какво по-хубаво от това да съм влюбена."

Благодаря, Марианка. Simple Smile   bouquet

Слагам пак тази... Simple Smile)) И си припомням споделеното от една потребителка, познаваща приятелка на Енгин:

"...а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му... Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. "

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 21:34 от marytza

# 567
Иска ми се в сериала "Черни пари, любов" да има много, много, много екшън и съспенс и малко любов за цвят.  Heart Eyes

# 568
  • Пловдив

Три в едно.

# 569
 Two Hearts Енгин е най-красивият
и най-харизматичният мъж в Турция и не само!

Общи условия

Активация на акаунт