Смешки от форума - 13

• 71 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
От руски идва, от глагола "наплевать" - "оплювам", "отнасям се с пренебрежение".
Божеееее чак ме е срам от мене си Embarassed,признавам си,невежа съм Joy

# 91
  • Бургас
Той целият е сексапилен  Laughing

Вижте изяществото му, сексапилната му стойка, палавата му вежда и силния поглед като на тибетски як. Като добавим към физическата му красота и стабилен космърлак и невероятния му талант, ние можем единствено да заплюем мъжете си, да заровим тенджерите дълбоко в шкафа, за да се любуваме денонощно на този титан на турското кино и блян за милиарди жени по света.
А ключиците......ах, ключиците му.........те са някъде там.......

# 92
Хахахахаха, тази снимка е потресаваща Mr. Green

# 93
Той целият е сексапилен  Laughing

Мдааааа  Sunglasses

# 94
Хахаха то целия филм, заедно с Реджеп Иведк са потресаващи Grinning

А снимката си я слагам директно на десктопа. Не знам как съм я пропуснала да си я сваля в колекцията ми от турски сексапил Stuck Out Tongue

# 95
Застреляйте ме с пушката за едър дивеч...  Crazy

# 96
  • София

Така, както някои обичат да си хапват телешко, агнешко, ярешко и други меса от животни бебета, така може на някоя планета да има, да е имало или тепърва да има човешки жени, които да бъдат използвани, както сега се използват кравите например. Принудително заставени да се съвокупляват и да раждат, невръстното бебе ще се вземе от майката, за да последва съдбата, която имат телетата. И всичко това ще бъде в реда на нещата на тази планета, защото там живеят други същества на нивото на развитие на сегашния човек тук, на тази планета.

ooooh!
То цялото мнение си заслужава...

# 97
  • София
Цитат
Неуравновесената словесна гонорея

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така, както някои обичат да си хапват телешко, агнешко, ярешко и други меса от животни бебета, така може на някоя планета да има, да е имало или тепърва да има човешки жени, които да бъдат използвани, както сега се използват кравите например. Принудително заставени да се съвокупляват и да раждат, невръстното бебе ще се вземе от майката, за да последва съдбата, която имат телетата. И всичко това ще бъде в реда на нещата на тази планета, защото там живеят други същества на нивото на развитие на сегашния човек тук, на тази планета.
ooooh!
То цялото мнение си заслужава...
От вегетарианската, нали? Авторката ме изуми в нея Laughing.

# 99
  • София
Не, от актуалната кучешка.
Хаха бас ловях, че  заклета вегетарианка.

# 100
Силно се надявам, че не сте му го извадили...  Laughing
Алексче, вземи прочети някоя статия по въпроса.  
Зъбите при новородените се вадят и после отново никнат млечни зъби. Вадят се, защото нямат корени и могат да бъдат погълнати и по този начин бебето може да се задави, че и по-лошо.
Нетът е необятно пространство и можеш да се снабдиш с необходимата информация по темата.  Peace

Ами всъщност го извадихме  Laughing . Започна да се клати много силно и го болеше. Ново млечно не изникна повече. Чак после постоянния.

# 101
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, от актуалната кучешка.
Хаха бас ловях, че  заклета вегетарианка.
Тъкмо преди два дни се отказах да следя тази тема и глупостите в нея.
Сега надникнах пак и бях наградена с прозрение на същата авторка #Crazy
Агресивните улични кучета трябва да се приспят,а когато са гладни зимата,те всички стават агресивни.
Толкова харесвам София,но уличните кучета и боклука винаги са ми охлаждали ентусиазма.
И агресивните и противни хора също трябва да се приспят!! Да приспиваме направо поне 3-4 милиарда от населението на земята...
Хич не за тук, понеже е не смешно, а ужасяващо. И след това цитат на Ганди- ами той е обичал и хората. Това на авторката и убягва- симпатична ми е донякъде, но такава омраза към себеподобните рядко се вижда.

# 102
.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 00:08 от Nickkie

# 103
  • Canada
Цитат
Днес пак ходихме на лекар понеже от няколко дена е много неспокоен и не иска да спи.Оказа се че венците са му надути - следователно ще вадим зъби.Това нормално ли е за бебе на 2 месеца и 13 дена?
Е кога никнаха тия зъби,че станаха и за вадене Joy Joy Joy
Ами не е смешно. Има бебета, които се раждат със зъби и е препоръчително да се извадят.  Peace

Joy  Sick

# 104
  • София
Ти пък на какво се смееш?  Shocked
На невежеството си, може би...

Общи условия

Активация на акаунт