Смешки от форума - 13

• 71 080
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Имаше един период, в който бибероните бяха моден аксесоар. Поне при нас, може да е била някаква локална мода. Пак някъде по това време на подарък можеше да получиш биберон и морков.

# 721
Мен една моя тогавашна много добра приятелка ме беше излъгала, че е бременна и е направила аборт.

# 722
  • София
Като ще си говорим такива нещо, да ви кажа нещо и аз.  Mr. Green
Моя много добра приятелка от детските ми години беше откраднала от майка си една дамска превръзка, беше я намазала с лютеница и лъжеше, че й е дошло.  Joy (Това го правеше за да не остана по-назад от онези, които имаха "удоволствието" да имат вече цикъл.)

# 723
# 724
  • Пловдив
Имаше един период, в който бибероните бяха моден аксесоар. Поне при нас, може да е била някаква локална мода.
Тези, които аз помня, бяха едни малки колкото обикновен медальон и изцяло от твърда пластмаса, не от аптеката.  Sunglasses
-------------
Малиййй, аз пък бях от малкото с ранен цикъл и се чудех как да го скрия. Никак не ми се виждаше гордо. Чак се чудех на онези - във филмите най-вече - които нямат търпение да влязат в пубертета, да им "дойде" и да им пораснат цици. А серията от "Синьо лято", където на Беатрис и дойде, ми беше аЦки неприятна.

# 725
Цитат
и не не е задълже да се омжиш за да литнеш от уютното гнездище

# 726
Даа, беше много тъпо на всичките ти съученички да е дошло, а на теб - още не.  Laughing

# 727
  • Пловдив
Вервай, обратното не е по-малко тъпо.
А пък колко е приятно разни пуберчета-нерезчета от мъжки пол, съученици и съседи, да те опипват насила по циците, нямам думи. Също и да ти подмятат, че имаш "големи гръдни мускули", примерно.
Също така умиргах, като земеше майка ми още в началните класове да ме подготвя по въпросите на пубертета, малиййййй... Много неприятни разговори бяха тея.

# 728
  • Бургас
Като ще си говорим такива нещо, да ви кажа нещо и аз.  Mr. Green
Моя много добра приятелка от детските ми години беше откраднала от майка си една дамска превръзка, беше я намазала с лютеница и лъжеше, че й е дошло.  Joy (Това го правеше за да не остана по-назад от онези, които имаха "удоволствието" да имат вече цикъл.)

И какво - развяваше превръзката навред ли  Laughing Направо си я представям девойката как размахва превръзката като кърпичка все едно води хоро на сватба  Laughing

А моята съученичка /щях да напиша "А моята превръзка" за малко  Mr. Green/ не беше много в час. Янтра, баш си беше биберон от аптеката. Те и без това се пукаха да я подиграват /беше една едра, гърбава, накуцваща, с опулени кравешки очи и огромни устни/, ама след този биберон.......

# 729
  • София
Аз имах щастието това да ми се случи на току-що навършени 11 години.  ooooh!

Джулка, показваше я - пред момичешката ни компания.  Mr. Green Но аз знаех, че е бутафорна.

# 730
  • Пловдив
И аз бях на толкова, също току-що навършени.
Не ти ли беше гадно? На мен много.  Laughing

# 731
  • София, България
Наистина беше модерно по едно време да си купуваме истински биберони, ама си беше чиста лигавщина  Laughing Но да си купуваш, защото искаш бебе  ooooh! Пък тая с превръзката, направо....  Joy

А моята съученичка /щях да напиша "А моята превръзка" за малко 

hahaha

Скрит текст:
Проклинам деня в който ми дойде цикъла за първи път Grinning Сега трябва да го търпя всеки месец. Но никога няма да забравя когато се обадих на мама да й кажа, бях изплашена, знаех за този момент, ама все пак беше нещо непознато за мен и се обаждам аз на мама, която беше на работа, и викам "Мамо, така и така май ми дойде"... и онази жена като скокна "Ауууу браво на мама момичето е станала жена!" пред всичките й колежки. Умрях от срам, въпреки че не бях там при тях. В уикенда след това ходихме на кафе с една нейна колежка, е тогава вече голям срам брах.  Blush

# 732
Аз още си играех с децата на площадката, когато ми дойде на 10  Rolling Eyes Само с майка ми споделих.

# 733
  • София
Не ти ли беше гадно? На мен много.  Laughing
Гадно е слабо казано. Почти невъзможно е да скачаш на ластик, докато нещо ти се мандрахерца из гащите.  Crazy Аз се чувствах дете, и си бях дете, затова цикълът направо ме отвращаваше - още не бях психологически подготвена за него.

# 734
  • Бургас
Аз имах щастието това да ми се случи на току-що навършени 11 години.  ooooh!

Джулка, показваше я - пред момичешката ни компания.  Mr. Green Но аз знаех, че е бутафорна.

Сигурно си доловила аромата на любимото "Хорце"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт