Лакове за нокти-86

• 48 608
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Мдаа и аз съм в търсене на нюд лакче-Есито определено е хубавко-даже страхотно-дали ще го пуснат в БГ newsm78
ще е хубаво да дадете идейки  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 23:09 от babuza

# 646
Любим нюд ми е OPI Tickle my France и един Голдън Роуз Париж 13 номер. Ама то с нюдовете е сложно, на една ръка едно стои добре, на друга ръка друго. Simple Smile

# 647
# 648
  • София/Дружба
Аз открих перфектния нюд в един лак на Avon - Perfectly Flesh

Скрит текст:

~betta~ ноктите ти може би са дехидратирани и поради тази причина не задържат лак върху тях. Наблегни на мазането им - някакво олио за нокти, или масло от жожоба, може и със затоплен зехтин да ги мажеш, но имай предвид, че трябва постоянство - по няколко пъти на ден да ги мажеш. Ще видиш едни по-лъскави и по-гъвкави нокти още след първата седмица  Hug

# 649
# 650
# 651
Вижте на какво попаднах: http://www.reallyree.com/2013/11/maybelline-color-show-brocades- … tos-swatches.html
Случайно да се очаква тази серия в България? Grinning

# 652
  • Стара Загора
Един ракошен маникюр, лак и дъхоспиращи снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 653
Някой питаше за петролен лак...Аз се сещам за 2 такива-Катрис after eight и един на Перфект, снимка на който не мога да намеря, а и нямам, за да проверя номера му.
Катриса го имам, но никога не съм го и пробвала дори, за да дам отзив...
А при мен чак от далечна Япония дойде ето това. (Снимката не е моя). Имам приятелка, която знае моята "тиха лудост" и ми донесе този подарък оттам...Сега остава и очите да дръпна...Simple Smile

# 654
mariposa, solley мерси, че споделихте вашите нюд открития. На мен обаче не ми стои добре този нюд, който розовее, наистина страшно много зависи от тена. Моят избор беше този Есенс
Скрит текст:
. След като го спряха си купох най-подобния от новите шишенца, но той е по-прасковен и пак се сбиха с тена ми (явно малко жълтеникав).
Магси, благодаря  Hug
Лаковете с ефекти на Мейбълин имат много лоши отзиви, а в комбинация с факта, че тука все се бавят или не идват въобще, няма да ги мисля хич. Cosy, на теб кой от двата лака от линка ти хареса? Ако е този с розовото злато, ГР имат такъв, който е с много по-малко жълто и повече розово злато и може да се намери почти навсякъде. От джоли джуълс колекцията е.
iv4enceto_91 уау! Страхотен цвят! В шишенцето не ми изглежда така, но на нокти правя асоциация със зряла череша. Не съм виждала обаче такива шишенца по дрогериите май...

Момичета, снощи отрязах ноктите  Rolling Eyes След като се отчупи трето връхче в последните дни реших, че явно ще трябва. Днес съм с OPI Kiss me on my Tulips, защото ми харесва как стои на къси квадратни нокти (снимката е от интернет)
Скрит текст:

# 655
  • Sofia
От Black Cat 13 чакам поне 5 идеи Mr. Green

Минимум...  Laughing Но този път ме хвана неподготвена - нямам нито един нюд в колекцията си и не мога да дам мнение.  Mr. Green

# 656
Благодаря за предложенията за петролен цвят  Hug Ще погледна Перфект и Катрис.
Искам също сърдечно да благодаря за идеята за пилене на кожичките   bouquet вчера след като прочетох за това, веднага след работа отидох и си купих пила-най-обикновена, картонена май се води  newsm78 . Страхотно се получи!Да ви питам само тези пили как се почистват, мият ли се или ...? Никога не съм ползвала такава и не знам Embarassed

# 657
  • София
Картонените само се изчеткват от прахта. Peace

# 658
Картонените само се изчеткват от прахта. Peace

Благодаря, и аз така направих вчера, но да питам все пак дали така трябва.
Продължавам да следя темата, толкова полезни неща научавам от вас  Hug

# 659
  • Germany
Относно петролните лакове, аз имам Avon Nailwear Midnight Green и въпреки че не съм фен на Avon и Oriflame, от този съм много доволна - покривен, лесен за нанасяне, съхне бързо и поне на моите нокти е издръжлив.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт