Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
Какво представляват контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
-
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
-
Какво представляват контракциите?
-
Какви добавки или витамини се препоръчват по време на бременност и какви са мненията за тях?
-
Какви са вашите предпочитания и нагласи относно цветовете на бебешките дрехи?

- едва ли ще ми става. И др ми направи впечатление, много скъпи тези дрехи за бременни. Ризата беше намалена на 20лв от 80лв. До сега все купувах туники от обикновени (не такива за бременни) магазини на нормални цени, но дрехи които се носят толкова малко ми се виждат прекалено скъпи, а не са нито нещо уникално, нито с повече плат.
И най вече браво че си си оправила насроението ! Следващият път като ти стане криво - вече знаеш как да се оправиш.

За дезифектант нямам представа
а за водите и моите бяха на горна граница и в сряда ще ходя да ги проверим отново. На ЖК по каса доктора не отчете този факт...каза че били добре
Имам и клинове и туники и ще избутам до края. Мен по скоро взе да ме притеснява, за след като родя 
що така съм припряна и времето не ми стига бррр... 

няма затваряне, въртях се, овце броях, всичко дет се сетих пробвах, но ефект никакъв и сега така ми се спи, че заспивам права. А трябва и до училището да ходя да запиша Аня и не знам как ще стане, нервите са ми на макс опънати
просто приказка. Мънинкото човече в мен явно усеща, че не ми е наред центъра и не шава много много, мак съвестно ми става та се надявам сега като излезем с Аня да ме разведри времето, че тук едно слънце е пекнало 
но не съм на център.
?Кога ще се местим в новата тема?И да каже за някой майки и аз съм от Варна и мен ме забравихте
много се радвам че се хвалите с големи бебета моето като ходих на 12 на ЖК беше 700 гр някъде аз мисля че е малко но докито каза че е нормално за 7-ми месец.И имам малко така надявам се не тъп въпрос какво е ФК

в колата докато търсим някой адрес. Много се изнервям като тръгнем за някъде и съм помолила да види адреса, в 99% ме кара в колата даго търся с телефона, което освен мигрена ми изпилява и нервите. Друго е да го видиш на спокойствие и последно време с Google View. Много удобно приложение е:)
При мен тая нощ беше чудесна - само 2 пъти до 00 и през останалото време сън. Определено имах нужда след безсънните нощи предните дни. А при теб много непроятно с това схващане. Дано днес ти стигнат силите да запишеш малката и след това ти пожелавам един хубав слетобеден сън.