Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 448
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Алекс, много е неприятно за билета. Дано се подредят нещата. А иначе последното изречение много ме зарадва и вече  smile3508 потривам ръце за среща. Въпреки, че аз не съм много за пред хората  с тази  Англия.
Благодаря за указанията как да си гледам цветенцето.
Сега се замислих - за рожд.  ден Ани ми подари драцена. Две отделни стъбла са, като дръвчета. Пресадих ги в по-голяма саксия и са на светло до прозореца. Да не вземат  и те да пораснат и да станат на дървета  newsm78
Ани идва днес в работата ми - издадоха и дебитна карта към Транскарт. Може да се пазарува и тегли от всякъде. Стига да има кой да я захрани с парички.  Wink  Така ще съм по-спокойна ако се наложи - и от лаптопа по нощите мога да преведа от моята карта в нейната. Ако ме разбрахте какво обяснявам. Освен картата беше гладна и я нахраних хубаво с таратор и кюфтета със сос в ресторантчето ни. 

# 481
Привет-мривет Hug
Ако може начи да спрете с тез китки, че получавам комплекс за малоценност Mr. Green Нимоа да гледам цветя, нит да им помня имената. Една айтозлийка спец по цветята стига Laughing
В Бургас беше прекрасно топло само вчера и днес, в понеделник беше такъв студдд. Поздрави да предам от Иринка, която в понеделник вечер излетя за Лондон на шопинг  newsm71 newsm71
Иначе аз работих беее, ама успях и да си купя някоя и друга дрешка от бургаските магазини и особено ми е любима една блузка от Бобо Зандер,ммммм, семпла разкошотийка.Влюбена съм в нея вече, няма да я сваля докато не се скъса Laughing
Германчетата са добре - едното организира пътешествие до Малдивите след сватбата, другото нищо не организира- и при двете да живее любовта. Криси ще се явява на сертификат на Кеймбрижд скоро, така че заляга малко повече на английския.
Ай лека вечер от мен и целувки на всичкиии Hug Heart Eyes

# 482
Иначе аз работих беее, ама успях и да си купя някоя и друга дрешка от бургаските магазини
и аз искам така да работя беееее Joy
пак не съм валат за деня де - купих си шал - напоследък ме е затресла шаломания, поне не ми излиза скъпо Mr. Green

и никой не  ми отразява новия аватар Crossing Arms
аз толкова си го харесвам - една такава стройна се Калина вие съм, на себе си не приличам Flutter

# 483
Прекрасна си Калино, пу,пу, да не ти е уроки Hug

# 484
Добро утро, прекрасни   bouquet
Тини, ти сън не си спала бе жено. Още по тъмно си писала  Mr. Green
Перголке-стройна Калинке, аватара ти е страхотен. Все се надявам да пишеш повече, та по-честичко да ми се вясва на екрана, ама нЪЦ.
Моята китайска роза няма листа, обаче вече пети цвят ще пуска. И като никоя година ги задържа, та да й се порадвам цъфнала. Има-няма обаче 10 листа на кръст, а е висока колкото мен.

# 485
  • София
Тини, искрено ти завиждам за попадението на дреха. Аз отдавна нищо не съм си харесвала. Обикновено като попадна на нещо, то е в множествено число-купувам си 3-4-5 неща. Сега съм в затишие.

Понеже имам наложен запор на темата за китките-последно да споделя за драцената и млъквам вече: Айше, на мен ми умря една драцена, която си купих миналата година. И снощи като разрових в корените -какво да видя-те увити в нещо като тензухени чорапчета! Как да се развива и да расте, като тези чорапчета го притискат! Направено да е хубаво докато е малко, но да не може да расте. Така че бих те посъветвала да го извадиш от корените и ако има такива чорапчета да ги изрежеш, за да се развиват корените и да не ти умре цветето. Млъквам вече на тема цветя!:ban:

# 486
  • София
Честита първа пролет и честит ден на щастието на всички!
Само хубави работи да ни се случват пролетно  Wink
Марияна, благодаря за полезните съвети. Аз уж не видях такова нещо докато я пресаждах. В почивните дни пак ще разровя саксията.
Пергола, много ти е ухав аватара, все му се радвам. Но не съм го отразила тук, извинявай. То аз съм нещо не много адекватна - както мисля за нещо и се сещам за Англията и ...

# 487
Много са хубави цветята ви! Елате и в цввтарската тема.  Peace
При нас нищо ново,освен една много приятна кратка ски- ваканция. Simple Smile

# 488
добро петъчно утро

айде специално за Бибиту - ляв профил, десен профил  Mr. Green

и Абетката к'во я направиха тия имейли беее
затри се , та се не видя Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 08:21 от pergola

# 489
Искам и анфас  Mr. Green

# 490
  • София
Здравейте! Нито в профил нито в анфас ми се явявате, ще се разправяме вече!
Госпожо, драсни едно редче, как си?
Тини, прибра ли се от Бургас? Как е сватбоподготовката?
Абетке, не каза дали имаш нужда от помощ, май на рязането на лентата направо ще идваме! Приготвяй салати, ракии и да се спретваме!
Айше, знаем че ти е малко търсенито, но не ни забравяй, ние ще те разтушаваме!
Мария Ч, патките дебелеят ли? Как е работното момиче?
Малинка, още малко остана, ние сме с теб, пусни снимчица от градинката!
Нези, и ти също!
Е не мога всичките да ви подбъзиквам една по една! Считайте се всичките поканени! Много ми липсвате, обичам ви и ви прегръщам! Hug Hug Hug

# 491
  • София
Мариянка, тук съм с цялата си прелест - в профил и анфас.
Наистина бързо минава времето и полета наближава. Ани не се спира - работи вечер до към 22.30 - докато има клиенти. Притеснявам се, кога ще почива. Ще и се изтощи организма, но не чува.
Нещо започва да ме съмнява посрещача и там - все още не е потърсил квартира в Ман. Щели да го возят с багажа, но му вързали тенекия. Нещо ми е тъмна цялата история, но некой не ме чува.

# 492
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Много мерси на всички за съветите за шефлерата.
Оказа се, че градинарката си е купила и една голяма азалия  ooooh!
Подарили й бамбук, който трябва да пусне корени и да се засади  Blush
Мариянка, патките са добре, ама какво да ти кажа ... родени да умрат  Joy Joy Joy
Айша, всичко ще е наред, мила  Hug Hug Hug
Перголка, чудна си и от лево, и от десно  Grinning
Момичета, защо изчезнахте наистина  newsm78
Веднага да рапортувате как сте вие и дечинята  Heart Eyes
Отивам да си лягам с книжката, а утре съм на контролни изследвания за панкреаса, да разберем как се държи..
Стиснете по едно палче за мен Wink

# 493
Тъкмо щях да влизам да се хваля и някой ме урочаса !  Crossing Arms

# 494
  • София
Няма де, хвали се! Ние откога чакаме добрите новини!
Мария Ч, стискаме и на теб палци! Ма то си личи, че си добре!
Айше, така е, сега до последно иска да се докаже детето, тя си знае! Ще стискаме и на нея палци да се развият добре нещата. Имам колежка, преди месец замина за Ирландия, тук остави двама сина и мъж с тенденция да си ги прибере! Сега я чета в фейса, но тъжничка ми звучи! Може пък Ани да се пошматка в чужбината и да си дойде!

Общи условия

Активация на акаунт