Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 419
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мама Тин, ние също те обичаме.  Heart Eyes
Марияна, Дани почна ли работа, че дреме в часовете? То не, че аз без работа не си дремех на лекции като студентка.  Embarassed  А какво стана с изхранването на баща ти?
Мария, весело изкарване с приятелките! Чакаме снимки после.
Бибиту, с тия ограничения към форумчето е много лошо. Но може да помислим за нещо алтернативно.
Ние преди малко пак готвихме по скайп - Пламен дава мъдри указания как се прави любимата и пилешка супа. А тази вечер са на картофена салата и дроб с лук. И всичко това го приготвя моето дете - да не повярваш.  Днешното интервю го е отказала - работата е на 2 часа път с влак. То пътя е лесен, но е скъпо. Дано намери нещо на близо, че да не купувам самолетен билет.  Praynig

# 601
  • София
Здравейте!

Айше, и ние се надяваме за твоето Ани! Ето как неволята учи, току виж станала перфектната готвачка докато търси друго!  chef
Дани работи, ти си пропуснала информацията явно. Simple Smile
Няма подходяща храна за баща ми, щото той е манджия (в смисъл че намира кусури). Това, което ти предложи има два недостатъка-доставят всеки ден, включително и в събота и няма избор-готвят само едно меню на ден. Първото той не го иска, понеже яде по малко и ще изхвърляме храна. Но като краен вариант ще го имам предвид. Втория недостатък е, че няма възможност да се избира от няколко менюта, както беше в mykitchen. Засега аз му готвя, а за разнообразие добавям от топлата витрина на Била.
Бети, докъде се докарахте с ремонта наистина?
Отчитайте се момичета. През предстоящите празници какво планирате? newsm78

# 602
Ето ме и мен след 6 месечно отсъствие.От януари съм се заканила да поФаля Радев тук.Ама пусти ангажименти.....
При мен нищо ново или по-точно толкова нови неща чееее няма как наведнъж да ги напиша.
Сега отивам да чета до колкото мога.Вече се надявам да съм редовна и позитивна.
Прегръдки на всички  Hug

# 603
  • София

толкова нови неща чееее няма как наведнъж да ги напиша.

Ами честито за новите неща! Дано имаш път насам да се видим и да споделиш на живо.
Марияна, сложно е с възрастните. А в района му няма ли ресторанти с обедно меню?
То и доставка ще трябва ...

# 604
  • София
Днешното интервю го е отказала - работата е на 2 часа път с влак. То пътя е лесен, но е скъпо. Дано намери нещо на близо, че да не купувам самолетен билет.  Praynig
А, ако работата е добра, не може ли да си смени местоживеенето наблизо или си е установена сериозно там, където е?

# 605
  • София
Ирина, няма как да сменя квартирата - не е сама, имат договор и предплата за 6 месеца. А и е преценила, че в селото няма да има опашка от клиенти. Все пак се работи на процент, като тук.
Ще намери, все още е минало малко време.

# 606
  • София
Ирина, няма как да сменя квартирата - не е сама, имат договор и предплата за 6 месеца. А и е преценила, че в селото няма да има опашка от клиенти. Все пак се работи на процент, като тук.
Ще намери, все още е минало малко време.
Разбира се, че ще намери.  Peace
Изобщо не се съмнявам в нея, както и в това, че ще я оценят подобаващо там.

# 607
Здравейте момичета прекрасни Hug
Завърнах се беше приказно но за жалост свърши
Криво ми е но няма да се оплаквам ще живея с мисълта за следващия път
Ще разказвам по-късно че сега се чудя откъде да я захвана  Laughing
Слагам снимките от фейсбук те сами разказват
Съжалявам че не успях да се видя с никоя от вас но все някога ще стане
Цунки гунки и прекрасен ден
https://www.facebook.com/temenuga.penceva/media_set?set=a.102017 … 102910&type=1

# 608
  • София
Алекс, личи си колко хубаво сте изкарали.
Дано и аз някога успея да сложа такъв албум. Знам как се качват снимки, само дано ме поканят.
Мама Тин, и тук честит юбилей на др. Радев! Да е жив и здрав, да се разбирате и да гледате правнуци заедно.   bouquet

# 609
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Завърнах се от Хисаря, изкарахме си чудно просто. Едната дружка не успя да дойде и в последния момент останахме 4, а 6-тата тази година няма да си дойде в България. Ей ни на, да направя едно селфи, да не оставам назад де  Mr. Green

Алексче, чуден албум с най-любимото ти същество  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ивито е добре, в отпуска ще излезе 3 дни тази седмица, за да учи. Много се е насъбрало, дано не я извикат междувременно от работа  Praynig По празниците няма да си дойде.. но аз ще дойда да я видя. Убедена съм, че повечето от вас ще пътуват и ще се разминем, но не се ядосвам хич, защото 31 май наближава  newsm68 newsm44..
Но все пак, ако има останали в София, ще се радвам на срещичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава седмица, момичета  Peace

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 07:42 от Мария.Ч

# 610
Еййй,Миме ма много сте убави брееее.....
Албума на Алекс не можах да го видя щото не сме били приятелки.
За 31май дайте ми инфо да видя дали ще мога да се вмъкна.Много ми е натоварена програмата,ама поне мога да помисля или поне да по мечтая.
Лека и спорна кратка седмица ви пожелавам.

# 611
  • София
Миме, браво, много сте фешън с дружките! Прекрасно е, че си поддържате контакти след толкова години.
Аз съм си в София по празниците и дори на 2-ри съм на работа. В нашата фирма не се отработват почивните дни, а си пускаме отпуска, ако искаме да почиваме. Но тъй като Оски на 1-ви и 2 -ри е на работа и аз ще работя с него на 2-ри. Така че, казвай каква ще е организацията за среща.
Алекс, много ме изкефиха снимките ви. На мен ми е голяма мечта да отида до Виена, но кога ли ще стане? Thinking

# 612
Здравейте  Heart Eyes.
Мария, страхотно селфи  Grinning, срещите със стари и верни приятели са толкова вълнуващи ....
Успешно учене на Ивето, това е предимството да се образоват децата в родната страна - по всяко време може да хванеш пътя и да си нагушкаш детето.
merian64 ,не спирай да мечтаеш, все някога ще се случи. Виена наистина е много красива. Съжалявам за едно нещо- не си бях взела подходяща рокля, а имах възможност да отида на 5 часов концерт на произведения на Моцарт, но другия път ще се подготвя .
Айша, ще се случи, сигурна съм  Hug.
 ri4ko, ако желаеш да се сприятелим, това ми е профила във фейсбук  Hug https://www.facebook.com/temenuga.penceva
Хубав ден, момичета, отпуската ми свърши и от утре съм на работа  .

# 613
  • София
Ето съм!
Мария, аз като никога ще пътувам по празниците. Но ще се върна в София в неделя, 04.05. Та ако има желаещи - ваша съм на 05 и 06.05, ще се радвам да се видим.  Много сте хубави на селфито.
Марияна, аз също си мечтая за Виена. Може да се повтарям, но това е от малкото столици, където не съм била. Майка ми и баща ми се ходиха  на екскурзия с кораб по Дунав и 3 дни Виена. Мене не ме взеха, за да не си губя часове от лекции като студентка. А знаеха, че си вземам изпитите в преподавателския бар.  Embarassed  Сега Пламен посмъртно не мога го изкарам извън София.
Ричко, на 31.05 има идея да направим национална среща. Даже сме резервирали хотел май в Асеновград. Дано стане  Praynig
Ани днес е на интервю за тяхното ЕГН - т.н. НИН. Дано стане работата.

# 614
  • София
Здравейте!
Айше, какъв е тоя НИН? Обясни за непросветените?  newsm78 Във всеки случай ще постиснем палчета!

Общи условия

Активация на акаунт