Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Марияна, НИН е нещо като нашето ЕГН - national insurance number. Трябва да го имаш за да си легализиран там, за данъци, осигуровки и подобни. За да си назначен на работа трябва да го имаш. От друга страна го дават ако имаш основание да живееш в страната. Взаимно се изключват изискванията, но става работата.

# 616
  • София
Айше, благодаря за информацията!
Надявам се, че Ани вече е успяла и днес има НИН.

Честит рожден ден на Ани!
Да успява във всички начинания! Да е здрава, щастлива, влюбена и късметлийка!

Мамо, пийни виртуално едно питие с нас довечера за рожденничката! Наздраве!

# 617
  • Ямбол
Привет, мили дружки  Hug
Ще бъда в София в събота сутринта и в неделя в късния следобяд тръгвам към Ямбол.
Айша, явно ще се разминем с теб този път, но пък 30 май наближава - ние с теб още от 30 ще бъдем заедно  Hug
Другите момичета в София ли сте, за да заформим срещичка?
Мариянка, как ти е удобно на теб - в събота следобяд да се видим, а  newsm78
Мариянка, кое Ани има рожден ден? Ани на Айша май е родена през сптември или греша?

# 618
  • София
Ау, може да съм объркала Анитата! Ако е така, сори! Stop

# 619
  • София
Ето съм!
И от мене честит рожден ден на Анито! Не е моето, но не пречи да поздравим девойката.
Мария, надявах се да се видим в понеделник.   Weary smile3518 newsm45
Я си помисли пак дали не може да отложиш заминаването?  newsm17
Абет, какво става с Ангел след операцията? Дано е добре момчето.
А Катето и Пешо как са? Чакаме и снимки след ремонта. В почивните дни наи няма ограничение за мамата, обади се.
Мама Тин, днес ви забравих  Embarassed
Госпожата, обади се - минаха ли тържествата на дечицата?
Днес в суматохата изпратих на Ани легализираните документи. Дано да е за добро всичко.
С Бълг. пощи се преборих сравнително бързо. Имаше голяма опашка с данъчни декларации, аз покрай тях чаках. Но в един момент се измуших и ги предредих.

# 620
Скъпи дружки сега се прибирам след 24 часово дежурство.Само на бързо да кажа че от тази нощ 1.20 часа съм баба на момче.И то направо мъж.3,700 и 53.Много тежко раждане,но е много сладъъъкккк.....Казва се Велислав.Кръстен е на малкия ми син т.е. На чичо си,който също е Велислав.

# 621
  • Ямбол
Честита ви малка рожба в семейството, Иринче!!   ylinfant

Да е здрав и щастлив! Да има щастливо и безгрижно детство!
Да бъде заобиколен от красиви моменти с вас и много, много обич!!

Това е за теб, мило бабче на прекрасния Велислав Simple Smile И да ни го покажеш скоро  newsm51

# 622
Ех, каква радост в нашата прекрасна тема Hug Hug Hug
Честита първородна рожба, внук, юнак голям, радост жадувана, радост празнувана  bouquet  bouquet  bouquet

Да е здрав, спокоен и щастлив, малкият Велислав, да ви дарява с усмивки и топлота    stork-boy  ylinfant

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 17:15 от Йоана Vanq 66

# 623
Ах, че хубава новина  Party!
Честита ви радост, ri4ko, да е живо и здраво детенцето ,да сте живи и здрави всички около него, много радост да ви носи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!

На мама пожелавам бързо възстановяване  Heart Eyes!
Честит празник на труда, момичета, аз бях нощна смяна и така го отбелязах - с труд  Laughing.
Довечера ще вдигнем наздравица, дано има повече работа ...
При нас неволите си повлякоха краката - хладилникът се развали, покрива протече и за капак имаме спукана вътрешна тръба на водопровод или нещо друго - направо е ужасно, стените и таваните са пропити с влага - ще се кърти тези дни. Изобщо не ми беше в плановете да ремонтираме, но май ще се наложи ...

# 624
  • София
Ричко, честито ти първородно внуче! Да расте здрав и щастлив, а майката бързо да се възстанови, за да се грижи за малчо!

Алекс, преживяла съм го това-в кратък период всичко се разваля. Но хубавото е, че после всичко ти е новичко и хубаво! Дано да можете финансово да посрещнете нуждите, другото ще се нареди!
Приятна почивка на всички момичета! А на работните-лека работа!

# 625
Честито внуче,Ричко!    bouquet                                                                                                               
Да ви е живо и здраво,много усмихнато и леко палаво ,все пак е момченце!  Wink
Представям си как се чувстваш!  Hug
Аз пък досега бях на работа-така отбелязах деня на труда.  Mr. Green

# 626
  • София
Адашче, да е жив и здрав Велислав!
Да бъде здрав и щастлив и много да го слушате.  Naughty Mr. Green
Много ми е забавно, като тръгнеш с количката и кажеш, че си бабатаJoy hahaha

# 627
Ехххх, каква радост имаш Ричко  bouquet

Да е здрав и късметлия  Peace Да му се радвате всички  Hug

Имам молба, ако Пергола чете да ми пише на лс или тук.
Спомням си, че беше правила проучване за Карлсруе, в тази връзка я търся Peace

# 628
  • Ямбол
Привет, мили дружки  Hug
Ще бъда в София в събота сутринта и в неделя в късния следобяд тръгвам към Ямбол.
Айша, явно ще се разминем с теб този път, но пък 30 май наближава - ние с теб още от 30 ще бъдем заедно  Hug
Другите момичета в София ли сте, за да заформим срещичка?
Мариянка, как ти е удобно на теб - в събота следобяд да се видим, а  newsm78
Мариянка, кое Ани има рожден ден? Ани на Айша май е родена през сптември или греша?
Има промяна, момичета  Mr. Green
На работа съм днес и не пътувам към София  Embarassed
Вероятно утре сутрин ще пътувам и ще остана и понеделник. Ще пътувам във вторник обратно към Ямбол.
Ако имате възможност, ще се радвам на среща в понеделник, например.
Айша вече ще е на линия вероятно  Hug
Тъй като не познавам много заведенията, ще предложа да се видим в понеделник, в 14 часа в Хепи-то на МОЛ София, на "Стамболийкси". Ако имате други предложения - с удоволствие  Hug

# 629
  • София
Добър вечер от софийска земя. Видях си родата, малките племенничета. Ани също ги видя, благодарение на високите  технологии.
Четох ви, но от тел. нещо не можах да се регистрирам за да пиша.  Embarassed
Но и това ще изуча за следващото пътуване.
Ричко, честито ти първо внуче! Да е жив и здрав, да расте и да ви радва!   bouquet
И аз като Ирина чакам снимка от разходката ви с количката - такава млада и хубава баба  Heart Eyes
Мария, много се радвам, че ще се видим. Жалко, че имаш малко дни да сте заедно с Ива, но ...
Аз ще дойда в 14.00 в Хепи. Ако има промяна - звънни, моля.

Общи условия

Активация на акаунт