Февруарските майчета чакат своите зайчета! III

• 16 347
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лекцията започва в 10ч. в сладкарница Лъки. Ще е много приятно да се срещнем колкото се може повече от февруарките.

Момичета как сте с апетита? Аз страдам от такава лакомия че направо ме е срам. Каквото  и да видя всичко ми се яде. Тъпча се буквално до 10 вечерта и после идват гадните киселини от които няма спане.

# 166
Това е идея - да се срещнем там! А как ще се познаем? И колко време продължава лекцията? Че аз съм на  работа все пак(((

# 167
Относно апетита и аз съм със страхотни постижения!!!! Слава Богу - всичко се изразходва енергийно и не се лепи! Засега съм само +3 кг. ПИсах на скоро за моите кроасанчета!!!! Laughing

# 168
  • София
Доколкото знам е около час. Но не съм сигурна утре мисля да ходя за първи път.

А за килограмите при мен незнам как да ги броя. В началото бях свалила 3-4кг. със тях в момента съм 9кг отгоре.

# 169
Здравейте момичета

Как сте със съня. Аз спя може би не повече от 4 часа и то накъсани защото през час ходя на тоалетна. Пак и сънувам кошмари. Четох че е нормално за бременоста. Вие имате ли подобни оплаквания?

# 170
Наддадените през Б-та кг-ми се броят от до-бременното състояние ....т.е. яко си била 50 кг преди да забременееш - всичко от 50 кг нататък се брои....
Пък и това май е по-добрия вариант на броене!

# 171
  • София
Аз също го имам този проблем, но най-смешно е когато сънувам нещо гадничко и изведнъж се будя да проверя дали коремчето ми е на мястото си, че понякога будя и таткото за негов най-голям ужас той все пак се опитва да ходи на работа на следващия ден.

# 172
  • София
Значи сега съм само с 6 кг. отгоре. Все пак звучи по-добре от 9.

# 173
Цитат на: villi
Значи сега съм само с 6 кг. отгоре. Все пак звучи по-добре от 9.
Именно! Wink

# 174
Az biah okolo 60 kg predi da zabremeneia /koeto e mnogooooo za men/, posle stanah 54 i sega sam 61.Znachi 1-2 kilca sma kachila Confused:

# 175
Здравейте мамчета!
Да ви се похваля днес до обяд висях в НОИ да си платя дължимите здравни  осигуровки.Като се има в предвид,каква лудница беше,заради слуха с трите вноски,може да се каже,че сравнително бързо се оправих.Но за пореден път съм безкрайно възмутена от българската ни бюропкрация Close
Не стига,че съм отишла да внасям пари,вместо да е всичко улеснено и бързо,трябваше да чакам на 4-ри отделни опашки.Добре,че все още се срещат добри хора и  ми отстъпваха ред тук там,иначе цял ден не ми мърдаше. Rolling Eyes

# 176
Здравейте и от мен майчета и бебоци!

Нещо не ми идва вдъхновението за писане и затова не се включвам, а само ви чета.
И аз я свърших тази работа с осигуровките. Ама добре че счетоводителката на мъж ми ходи в НОИ, ако трябваше аз да ходя, още щях да съм в "черния списък".
Иначе всичко е ок при нас, повече мързелувам и гризам ябълки пред телевизора или компа.
Айде, приятна вечер и целувки  Kiss

# 177
А за контракциите да ви кажа, аз вече спрях да им обръщам внимание макар,че понякога са и болезнени.Спрях да пия  магнезия и ношпато.Писна ми от тези лекарства,сега пия само фолиева киселина за хемоглобина. Confused
А с килограмите(да ви успокоя)съм доста напред+10,не,че ям много,но е редовно и може би затова е така.Да се надявам оставащите месеци да не наддавам така скоростно,иначе тежко ми!  love001

# 178
Napravih si kifli s sladko ot vishni i vece iziadoh 2  Grinning Super stanaha nali az si gi pravih Grinning Za utre mislia da pravia drobcheta s gabi - az ne iam inache drobcheta ama otkak sam bremenna mi se iadat nai-stranni nesta Shocked A da i oriz ste si napravia Laughing A sega otivam na piza s maj mi .....da si pripomnia kwo beshe da izlezesh niakade, che s moito losho i draiv 4 meseca nikade ne sam hodila Sign Exclamation
A na marzelivkite v pisaneto priatna vecer  Grinning Dano utre ne vi marzi tolkoz ei che sviknah s vas i vece mi lipsvate.

# 179
ej kyde e tazi sladkarnica Luki?
Bqh reshila da hodq utre na tazi lekcia:)
CUM 10 chasa - sladkarnica Lyki - tova li e inache infoto:)

Общи условия

Активация на акаунт