Февруарските майчета чакат своите зайчета! III

• 16 351
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Ami nisto nestana. 3 apartamenta stiahme da kupuvame i se otkazaha po razlichni prichini - vece mi omrazna da se zanimavam ste mi se niakoi da go pravi sega vmesto men.
A inache i az mnogo obichah baba mi da idva v Sofia no vece ia niama....i basta mi i nego ...........zatova mi ste da zaminem niakade s maja mi - nova obstanovka - novo nastroenie Simple Smile

# 151
Momicheta ia da vi pitam. Dnes se sabuzdam i korema mi beshe svit kato topka Shocked Znam che tova e kontrakcia, minalia pat zaradi tova me ostaviha 2 dena v maichin dom.Na vas stava li vi taka? Mnogo tvard beshe, no niama bolka ili nesto drugo. Sega e vece dobre - pone spored men.

# 152
Добро утро!
Анайс и аз имам такива втвърдявания и ако бях на твое място бих се обадила на лекаря... Аз бая се уплаших, защото прочетох (май трябва да спра д ачета) , че контракциите може да са и безболезнени, но опасни...Само не трябва да са на равен интервал...Аз ще гледам днес да мина през поликлиниката и да питам, защото според мен не е нормално...

# 153
pih vece magnezii i no spa. V bolnicata tova mi dadoha makar i s inzekcii. ako pak se stene ste pitam - zasega e dobre.

# 154
  • София
Добро утро на всички, леко и щастиливо бременнеене!

Анайс не се притеснявай толкова от тези контракции вземи си магнезий и но шпа или папаверин и повече лежане и всичко ще е наред. Мойте започнаха преди 2 седмици и те и все още продължават от време на време но дали в болница или в къщи лекарите дават все едно и също. Само можеш да си спестиш "много приятната " обстановка в болницата.

Някой ще ходи ли на училището в ЦУМ утре?

# 155
Цитат на: villi
Добро утро на всички, леко и щастиливо бременнеене!

Анайс не се притеснявай толкова от тези контракции вземи си магнезий и но шпа или папаверин и повече лежане и всичко ще е наред. Мойте започнаха преди 2 седмици и те и все още продължават от време на време но дали в болница или в къщи лекарите дават все едно и също. Само можеш да си спестиш "много приятната " обстановка в болницата.

Някой ще ходи ли на училището в ЦУМ утре?

!0x ste poleza dnes Simple Smile
A kakva e temata utre?

# 156
  • София
За утре е предвидено "Нервно-психично  развитие на новороденото"  тази тема ми се струва интересна поне за тези на който им е първо раждане.

# 157
Simple Smile Kato se ima predvid az kolko nervna sam stanala, kakvo da kaza za bebeto  #Milti Gorkoto kato si niama kasta i zivee s drugi hora zasega.....deto iadosvat maika mu - mai ste e dobre da chuia kakvo ste e nervnopsihichnoto mu razvitie Wink A i v CUM ima hubavi magazini.Minalata godina ottam si kupih edno palto - strahotno e.

# 158
ot 10 chasa ste e nali? v laki bara?

# 159
Здравейте и в новата седмица Simple Smile
Видях, че сте обсъждали втвърдените коремчета. Няма от какво да се притеснявавате. Това са така наречените контракции на Бракстън Хикс, започвак олоко 5-6 месец от бременноста и са подготвителни. Следващите месеци може да зачестяват, но никога на равни интервали. Не се предполага да са болезнени, но и такива случаи има. Най-важното, което ги отличава от опасните контрации е регулярността. Наричат ги още "фалшиви контракции". В книгата на Елизабет Фенуик пише (към 40 седмица), че може да са толкова осезаеми, че да си помислите, че раждането е започнало, но няма да са регулярни (прието е да се говори за регулярни контракции, когато те са поне 2 за 10 минути и с продължителност 1 мин.)
Не ме взимайте за дървен философ, но определено с добри чувства ви пиша, не се тъпчете с лекарства за нещо, което е нормално и необходима подготовка за бъдещото раждане.

# 160
Стайл, аз се шашкам, а като боли????

# 161
Godzilla, нищо не пише повече в книгата, освен това (може и да са болезнени)....мен снощи също ме боляха, но бях прекарала целия ден в разходки из парковете и реших, че е от умора, днес не съм имала............

# 162
Godzilla,
Естествено аз съм на принципа, че спокойствието е най-важно за бременността, така че, ако имаш възможност, отскочи до поликлиниката са собствено успокоение Simple Smile)))

# 163
Pri men tova vtvardiavane stava samo ako sam se pritesniavala prednia den ili iadosvala za nesto. Kato chialo sam dosta spokoina........ama ne vinagi iavno Wink

# 164
Anaise, е няма абсолютно железни хора.
Аз като цяло съм ужасно емоционална, за щяло и нещяло се притеснявам, но относно бременностатта съм невероятно спокойна, сигурно е защитен механизъм Simple Smile. Откакто за първи път му видях сърчицето да тупти на монитора на ехографа, нянакси се преобразих.
Преди няколко години имах една злополучна бременност, нарича се "кухо яйце" - плоден сак без ембрион. Това беше най-болезнения момент в живота ми и сега, когато най-после след толкова години преодолях страховете си и се реших на ново забременяване, в началото много се притеснявах да не е пак кухо яйце и до 9-та седмица изживях един малък ад в терзания, но от тогава насам си мисля, че няма по-прекрасен момен в живота ми от този.........следващия сигурно ще е, когато родя и гушна бебето Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт