Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще родя?
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
Какво мислите за идеята да създадете галерия със снимки на семейства и бременни коремчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще родя?
-
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
-
Какво мислите за идеята да създадете галерия със снимки на семейства и бременни коремчета?
-
Какви допълнителни подробности могат да бъдат включени в списъка с термини?
-
Какви съвети има за упражненията и активността на бебето в корема?

Inache sam si v kasti i gledame s maj mi film na laptopa pak ot kompa pish av foruma
Много се гордея със себе - направих руло "Стефани", салата тип торта и бисквитена торта!!!
- mama, tati, kaka i plemennicata mi sa za 3 dni na gosti i ne moga da im se naradvam
Tuk niakoi se radvat che rodninite im sa na gosti ama iavno tova e kluchovata duma - gosti. Brei ne se izdarzalo da se zivee s drugi hora makar da sa maika mi i brat mi........a da i gadjeto mu.
(тя през лятото е на село и за зимата идва тук), а така разчитах на нея...Това означава, че още най-много месец ще мога да ходя на работа, но най-вече се притеснявам да не си докарам нещо с тази умора...