Февруарските майчета чакат своите зайчета! III

• 16 355
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
Хей февруарски майчета,каде се запиляхте днес със своите зайчета? :smilecolros:
Аз днес съм на линия,но уви няма с кого да си бъбря!
Видях,че вчера сте отворили темичка за именца.Много интересно!Ние с мъжо сме се спрели на буквичката М за бебо и сме написали списък с имена,които ни харесват,но усещам,че крайния избор(поне за мъжко)доста ще ни  даде зор!
Ами това е за сега от мен!

# 136
Az na Dragalevzi - pohodih do lifta, no dobre che se varnahme che zavalia - inache oste da sam tam. Ne mi se stoi v kasti hodi mi se niakade.

# 137
Здравейте Simple Smile
Намерих едни стари (2-5 години) сканирани снимки и тъй като за сега няма изгледи за цифрово апаратче, поне да ме видите преди да забременея. Малко са не точно за този форум, защото са предимно от купони (при това на чата на дир.бг), но пак е нещо. Повечето са надписани, аз съм Smile

http://community.webshots.com/user/style_smile

P.S. дано съм ги качила както трябва, че не съм правила подобно нещо до сега.......

# 138
Anaise, май те изпуснах за минутка.........
Жалко, днес наистина е голямо мъртвило.
Приятен уикенд ви пожелавам на всички (ако въобще наминете от тук) Simple Smile

# 139
Ami triabva da gi slozish na Public za da ga vidim Style Wink Inache sam si v kasti i gledame s maj mi film na laptopa pak ot kompa pish av foruma Wink

# 140
Anaise, и ние гледахме до сега филм, но вече ми се спи. Смених адреса за снимките (нещо се оплетох, но дано сега става вече.......лека нощ
Между другото бебока ужасно силно ме риташе тази вечер, изядох половин кутия шоколадови бонбони, дали не се е енергизирал и той Simple Smile))

# 141
Добро утро! Вчера имахме гости и аз готвих цял ден!   chef Много се гордея със себе   - направих руло "Стефани", салата тип торта и бисквитена торта!!!
Вие с какво може  да   се похвалите, моля??!?!?!?!? Laughing

# 142
  • Sofia
Zdareveyte, mami!
Kak prekarvate weekend- a?!
Zabavlyavate li se?  bigdance2
Az si imam gosti i mi e mnogo dobre  Joy  - mama, tati, kaka i plemennicata mi sa za 3 dni na gosti i ne moga da im se naradvam family
Razvejdam gi napred - nazad iz Sf.  car003
Utre mayka mi e rojdenni4ka, taka 4e - pak kupon  party023
Vyobste - 4udesna rabota Wink
Mnogo hubav i slyn4ev den pojelavam na vas i bebocite vi  Nature Partly Sunny   party006

# 143
Добър ден на бъдещи и сегашни мамами:)
Днес май времето ще е приятно, поне сега, хехе да се чудя защо съм пред ПС-то, а не на вън...
Аз да се похваля, от вчера открих официлано "сезона на футболния мач" в корема ми:) Не знаех, рано ли е, късно ли е... но снощи за 1 път бебока така се обърна, че ми повдигна ръката от корема... имах и малко болки в корема - мускулни, мисля... това нормално ли е?
Е:) ако бебока е шавлив като мама и татко, горко на корема ми:) вече ще трябва да свиквам май. Но се почувствах много щастлива #Milti
Приятна неделя - мързелива и спокойна или жизнена и с положителни емоции,
 а да честит празник йена на майка ти:0 приятно празнуване:)

# 144
опс Jena  сори за йена Embarassed  без да искам, ама така е то като ту съм на кирилица, ту на латиница:)

# 145
Привет, февруарски бебета!

Само да дадем информация, че нашето бебе макар и с неуточнен пол засега ще се ражда в Хасково, първа бременност.

Целувки от мама и татко!

# 146
Аз тук съм в затишие понеже ме е хванала настинката та най-добре се чувствам излегната на дивана пред телевизора.

Иначе ви чета, но нямам инспирация да пиша или въобще да правя нещо друго освен да вторача празен поглед в телевизора. Дано скоро се почувствам по-добре!

# 147
Мамо Фин,пожелавам ти скорошно оздравяване!
Къде я лепна тази настинка,нали си в болнични?! Cry

# 148
I na men ne mi se pishe - v kasti me gledat nakrivo i ne se chuvstvam osobeno dobre. Ei omrazna mi vseki da mi pipa i mesti vestite. Dali ne sa maloumni ta kato im kaza 1000000 pati edno nesto, to vse edno nisto ne sam kazala:shock:  Podali sme si s maj mi dokumentite iz chial sviat -  dano ni haresat niakade  Grinning   Tuk niakoi se radvat che rodninite im sa na gosti ama iavno tova e kluchovata duma - gosti. Brei ne se izdarzalo da se zivee s drugi hora makar da sa maika mi i brat mi........a da i gadjeto mu.

# 149
АЗ току що  разбрах, че баба ще дойде едва януари Sad  (тя през лятото е на село и за зимата идва тук),  а така разчитах на нея...Това означава, че още най-много месец ще мога да ходя на работа, но най-вече се притеснявам да не си докарам нещо с тази умора...
 Sad Анайс, а кво стана с огледите?

Общи условия

Активация на акаунт