Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 022
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Elfi,аз съм от Русе и тук ще си раждам,надявам се всичко да мине добре  Praynig в коя седмица си сега?И аз чаках с нетърпение заветната 36 седмица заради скъсяване на шииката и болки които получих в 24 седмица и ето вече съм в 38г.с. Стискам палци на всички за здрави и доносени бебчета  Peace

# 61
  • София
Petinka1989 ,пожелавам ти леко да минва секциото и да гушнеш едно здраво бебче. Ще чакаме да се похвалиш. Heart Eyes
Miilla, стискам палчета. Hug

# 62
  • Варна
Благодаря ви за посрещането Simple Smile
да, лошият резултат 1:25 е от късния, интегрираният е поносим , доста по нисък риск, но беше достатъчно да ми вкарат мухата Simple Smile  сега излязох за малко навън да хапнем , пийнах  чаша вино Simple Smile) дойде ми сърце на място Simple Smile) ще чакам утре и ще пиша, искам да вярвам , че всичко ще е наред.

# 63
  • на земята
Miilla ,добре дошла в късметлииската темичка,наисти всичко ще е наред,стискаме ти палци  Hug
Petinka1989 ,леко раждане и здраво бебче  Hug
На всички пожелавам ревящи бебоци на термин,много спокойствие и положителна енергия Praynig
Като се записах в темата времето бързо излетя,и при вас ще е така,после ви чакаме в другата тема за олежаните бебчета   bouquet

# 64
Благодаря ви за подкрепата момичетаа,много сте мили  Hug

# 65
Petinka в началото на 30 съм
Към 21 се получи скъсявснето
Имам още но се вяра напред
Мисля за кърмене дрешки ЕБХ и гледам да мисля позитивно
Не че страхът не ме сковава понякога Simple Smile
Прекрасен град мама е от там Simple Smile))
Всичко ще е наред:)
Miilla Hug

# 66
Момичета, да ви се оплача.... много съм притеснена.  Weary
Сега се върнах от моя доктор и шийката още повече се е скъсила. Станала е 16 мм., а само преди 2 седмици беше 25 мм.  smile3518
Доктора казва, че за доброто на бебо трябва да издържа до края на февруари, но аз се съмнявам, че ще устискам с тези темпове на скъсяване  newsm17
Много се тревожа и ми е много гадно....

# 67
  • Пловдив
emilka, успех! Не се притеснявай, така няма да си помогнеш, знам колко е трудно. Лягай и  ставай само до баня и тоалетна. Какво пиеш?

# 68
Магнезиев диаспорал. Най странното е, че нямам контракции, не знам какво е стягане на корема или болки и се чудя от какво толкова се скъсява Sad

# 69
  • София
Emilka, лягай си, пиши ни често, да се развличаме и ще мине времето! Не е речено, че темпът на скъсяване ще се запази и в другите седмици. Въобще, тези мерения май са +/- поне половин сантиметър допустимо отклонение, особено ако се гледат през корема. Теб на вагинален ли те следи? Нямаш никакво разкритие, нали?

# 70
Emilka, лягай си, пиши ни често, да се развличаме и ще мине времето! Не е речено, че темпът на скъсяване ще се запази и в другите седмици. Въобще, тези мерения май са +/- поне половин сантиметър допустимо отклонение, особено ако се гледат през корема. Теб на вагинален ли те следи? Нямаш никакво разкритие, нали?
Да, на вагинален гледа всеки път шийката. Поне разкритие нямам за сега... или поне не е споменал Sad

# 71
Eminka
Лягай и почивай
И аз нямах контракции но имам скъсяване  Sad
Всичко ще е наред наистена не е задължително да продължи
Аз слагам вагинално и утрогестсан и пия магнезия диаспорал каквото е преценил доки
И винаги ми мерят вагинално май така е по точно
Важното в спокойствие аз трудно се овладях моето  и аз като теб от28  на
18 но успях долу горе да гледам позитивно
Пиши гледай телевизия чети развличай се Simple Smile
Ние сме тук ще си помагаме да минава времето
  bouquet

# 72
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug

# 73
  • София
emilka ,А влагалищен секрет пускала ли си скоро?Да не би някоя инфекция да е причината за това скъсяване?

# 74
emilka ,А влагалищен секрет пускала ли си скоро?Да не би някоя инфекция да е причината за това скъсяване?
Не, не съм пускала, но за пръв път чувам, че може да има между двете връзка. Док не е споменавал, а и в нета не съм срещала инфо за това  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт