Италия, 143 тема

• 35 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро:)

Вчера пролет, слънце, цветенца и пеещи птички. Днес мъгла, студ и лепкава влага, застоял въздух от местните дистилерии. Отврат на квадрат.
Аз - роклА, клин, БОСА и с балерини обявих вчера край на зимата. Днес роклА, клин, боса и с балерини + пухено зимно яке. КрасотЪ и пол'вина. Не знам коя съм, не знам кога съм. Знам само че ми писна и искам топло, слънце, цъфнали праскови, череши, сливи, лосзя, сини небеса и топла морска вода. знам само и че ми писна да ми идва всеки месец и искам 9 месечна пауза най-накрая!!!

# 721
  • Италия
Лени, пожелавам ти паузата от сърце, ама да си знаеш, че то не е пауза като пауза...все си има нЕк`ви си неразположения  Mr. Green Heart Eyes Simple Smile

При нас дръвчетата цъфтят, та се късат, а и цветята ми на терасата пуснаха първите пъпки  Heart Eyes Не мога обаче да ги опазя от Адриана - все нещо иска да човърка по саксиите  Mr. Green..., а за мъгливото и тук е така, обаче сме вече с пролетните якета  Party

# 722
Лени, стискаме дружно палци за една хубава пауза, при това тя не е само 9 месеца, ами и после още поне едно 6 месеца, ако кърмиш, а по-вероятно около една година след ражаднето. Далаверата е голяма, действайте Wink.

И аз си купих едни нови балеринки, бели! Много непрактично, но така е, като го хване човек пролетното настроение.

Якамоз, честито! Ама защо догодина, щом само ще подписвате?! Я го питай защо?  Mr. Green То реално само ако ще организирате сватба ти трябва цялото това време. Иначе е маняна  Laughing.

Льоли! И на теб честито! Дано да ви потръгне на новото място и да ни радваш и ти с всякакви хубави новини  Hug.

# 723
Наистина Бари, наистина 'еппиLaughing Sunglasses

# 724
стискайте ....   Simple Smile

Обявявам се за черна дупка за дискове. Оказа се, че не съм загубила един, а два. Трети ден търся дано поне сънувам къде са , то се видя, че Ванга само по този въпрос не се е изказвала.

И да знаете, че по Нешънъл Джеографик започна новата версия на "Космос" и съм в много голям възторг и вълнение, защото филма повтаря и ъпдейтва стария. Лично подгрят от Обама и с водещ колега на Карл Сейгън. Всяка неделя.

# 725
E, да видим как ще потръгне, дали няма да се избием като заживеем заедно, не виждам смисъл да се бърза, но обичам плановете.

# 726
  • UK
E, да видим как ще потръгне, дали няма да се избием като заживеем заедно, не виждам смисъл да се бърза, но обичам плановете.

Хаха, аз пък се улавям, че напоследък искам все да бързам, а пък планове не обичам. Имам чувството, че в последните месеци всичко ми се обръща с главата надолу, но промяната вярвам е необходима.

Лени  Hug - на хора като тебе им викат ренесансов човек, отдавна се каня да ти го кажа   Peace

# 727
по понеделнишки рекох и отсекох, че е време за Амстердам.
...
сега ще гледам аирбнб, та дано да приравня загубите  Rolling Eyes

Ние при едно от ходенията наехме airbnb. В Амстердам има много предложения и ще намериш. Ако попаднеш на хубава квартира в квартала Jordaan, да знаеш, че силно препоръчвам. Simple Smile

# 728
  • в едно миланско село

Ние при едно от ходенията наехме airbnb. В Амстердам има много предложения и ще намериш. Ако попаднеш на хубава квартира в квартала Jordaan, да знаеш, че силно препоръчвам. Simple Smile

мии, май няма да се наложи да си търся място за спане  Sunglasses
да го пазя ли квартала като любопитен за разходка?

стискам палци за цикъла на Лени. аз пък съм доволна, че се все още се появява навреме  Mr. Green

пс. видяях квартала, ясно, ше го разходиме  Laughing

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 21:45 от feiam

# 729

мии, май няма да се наложи да си търся място за спане  Sunglasses
да го пазя ли квартала като любопитен за разходка?

стискам палци за цикъла на Лени. аз пък съм доволна, че се все още се появява навреме  Mr. Green

пс. видяях квартала, ясно, ше го разходиме  Laughing
На каква възраст започва да се случва това ? newsm78

# 730
Ренесансов ми харесва. Аз мисля  че страдам от това което е .. невъзможнотта да се концентираш в/у 1 нещо и всичко ти е интересно. Може да е нещо от зодията. 

В тази връзка смятам да се лекувам с градинарство. Нали казват, че то възпитава търпението.
С голям ентусиазъм обърнах 10 лопати, стана ми топло и дори почувствах, че ако продължавам ще се изпотя и се прибрах.  Има и снимка на началото това е терена - от човечето до края където малко се вижда оградата и надясно малко,  ако успея  от там откъдето снимам ще е .. програма максимум. Господин Санте, който е съседа- жив трактор , 90 годишен и постоянно копае вече е изорал 8х по-голяма квадратура, заравнил, наторил, насадил някви неща в едни равни редички. Срам да го хване човек.

# 731
  • в едно миланско село

На каква възраст започва да се случва това ? newsm78

Маркрит, аз откак имам спомен съм по часовник. в смисъл, не е само на деня, ами и на часа  Rolling Eyes
дъщеря ми, обаче, е тотално нередовна, никаква логика няма в цикъла и'.... дано, по-натам да се оправи  Confused

Лени, това градинарство, плетка, йога и други еднообразни и изискващи търпение дейности, не стават за водолеи. повервай на кака си и сменяй често хобитата, предпочитайки от физическите ходене и излежаване, от интелектуалните-всичките, както си и правиш  Laughing

# 732
Ренесансов ми харесва. Аз мисля  че страдам от това което е .. невъзможнотта да се концентираш в/у 1 нещо и всичко ти е интересно. Може да е нещо от зодията. 

Не е от зодията Лени .
И аз съм горе долу така

# 733
Барбич, сещаш ли се коя беше - извинявай - серията телевизива, която препоръчваше за Микеле?!  newsm78 Rolling Eyes.

И някой да ме ръчне да ме подсети как беше серия телевизива на български Sad. Но не ми се смейте, мозъкът ми минава през специфичната фаза на спихване, присъща на подчертано неспящите периоди на бебетата. Днес си бях забравила, за втори път, ключовете за вкъщи. Изчаках Микеле да се прибере - добре, че беше топличко. Може да ви се стори по-маловажно, но бях забравила освен това и - ех - чучото на Елена, без което сме принципно загубени (тя обаче неочаквано добре се справи и без него).

# 734
Сериал. Simple Smile Hug "Black Mirror" беше. Когато говорихме за сериала, ти нещо спомена, че Микеле е фен на фантастика и тъмни сюжети ала Стивън Кинг и затова казах, че може би ще му допадне. На мен общо взето ми хареса, Десита писа, че е отвратителен (има нелицеприятни неща, вярно е), после и Лени го гледа, но нищо не каза. Сериите са отделни, не са навързани в обща история.

Общи условия

Активация на акаунт