жена ми не иска анален как да постъпя?

• 59 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
С това съм съгласна. Ама съгласете се, че не на всички жени им харесва. Даже и с опитен мъж.

# 451
  • София
С това съм съгласна. Ама съгласете се, че не на всички жени им харесва. Даже и с опитен мъж.
Много ясно.  Peace
Ако ми харесваше, щях да го правя и щеше да ми е все тая кой какво си мисли. Но след като не ми е кеф, пасувам.  Wink

# 452

Едва ли някой би го оспорил. Основна е нагласата на жената, не само опитността на мъжа, него ще го обучи, ако толкова й е важно  Laughing

# 453
  • Пловдив
Ха тъй. Та при опитен мъж си има жени които харесват и други които не харесват. При неопитен е въпрос на късмет и май на повечето жени не им харесва.

# 454
Peace
Все пак, конкретиката на пързалката темата беше, как да я накара да си поиска поне да пробва И с него. Или аз така го синтезирах.

# 455
  • Пловдив
Peace
Все пак, конкретиката на пързалката темата беше, как да я накара да си поиска поне да пробва И с него. Или аз така го синтезирах.
Не изглежда да му е толкова за пробата. Иска регулярно.  Mr. Green

# 456
Peace
Не изглежда да му е толкова за пробата. Иска регулярно.  Mr. Green
Те в село го не пускат, той за попа пита Mr. Green

# 457
Здравейте .
С жена ми сме женени от 1 година и всичко е страхотно с изключение на това че тя не иска да експериментира в секса пример: не иска анлен секс тъй като преди време с нейно бивше гадже пробвали и много е боляло и сега я е страх опитах да говора с нея затова че след като с него не се е получило добре не означава че и смен ще е така , но и дума не ще да чуе.А иначе всичко друго в секса си е супер но аз искам понякога и по различни неща как бихте ме посъветвали да постъпя адски много ми се иска а и не съм егоист искам и тя да изживява страхотни моменти а съм сигурен че ще е така ,но не мога да я убедя.
Не искай анален секс от нея! Считай, че сте несъвместими в сексуално отношение!

# 458
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".

Да бе да Laughing

Мъж(по стечение на "случайността" български турчин) ми е казвал че единствeния минус на аналния секс е че като си го извади е намазан с лайна и смърди.
Ама пак си предпочита задната дупка де.

Една моя приятелка пък се нави да прави такъв секс, после ми се оплакваше че цяла седмица има диярия.

Аз още оттогава се зарекох, че бих пробвала само ако имам запек и нужда от клизма.

Оня същия турчин ми каза, че обикновено кара кадъната си да си прави клизма преди секс.

От цялата работа се разбра само, че имаш доста... как да го кажа... непросветени, ниско образовани, простовати приятели. И единият със сигурност е и мърляч. А ти се влияеш от приказките им, без да считаш за необходимо да си изградиш собствено виждане по темата, поне на теория.
За аналния секс общо-взето нищо не стана ясно от коментара ти.

Това че сме говорили за анален секс, не значи че ми е приятел. А че някой който ще иска клизма от приятелката си преди секс, е ясно че е простоват. Извини ме ако и ти си правиш клизма.

Понеже аз както е видно никога не съм пробвала и нямам желание да пробвам, ще се доверя на вас като по-опитни.

Но позволете ми все пак да изкажа съмнение във вашите твърдения че лайна нямало.
Понеже някой преди беше написал че анусът пол няма, което е вярно ще ви цитирам въпроси от някои гейски и други хетеро форуми. Пълно е с въпроси от рода на "Как да предотвратя излизането на лайна по време на анален секс"?

Eто ги цитатите:
Тук съветват да си прави клизма преди това:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130408184205AAO9inN

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110102031928AAnDq67

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130710141650AAo63SR

http://www.womens-health.com/boards/sex/61839-little-bit-poop-during-anal.html

Как си обяснявате че вие тук във форума сте чисти и неопетнени, а другите се зацапват?

# 459

Едва ли някой би го оспорил. Основна е нагласата на жената, не само опитността на мъжа, него ще го обучи, ако толкова й е важно  Laughing
Подкрепям. Ако жената не желае, все тая мъжът на какво е способен...  Whistling Пък мъжете все се мислят за много способни... един не е казал, че е зле. На думи са кой от кой по-добър... и всеки се хвали и си мисли, че е най-най-най....  Crazy

# 460
Не може да се прави паралел между анален секс между хомо- и между хетеросексуални. Тъй като при хетеросексуални двойки този секс се явява като алтернатива, нещо за разнообразие, т.е. дори при практикуващите го като цяло не е толкова често, оттам е повече от естествено при жените да има по-малко проблеми, свързани със "зацапване". Ако и те почнат всеки ден, вече нещата се променят.
А и всеки има различна физиология, затова няма как да се изведе общо правило.

# 461
  • София - Рим и обратно
То дори и това няма много общо. НАскоро разбрах, че гейовете не го практикуват толкова често, колкото другите са склонни да си мислят. Дори не е задължително да го правят изобщо.

# 462
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".

Да бе да Laughing

Мъж(по стечение на "случайността" български турчин) ми е казвал че единствeния минус на аналния секс е че като си го извади е намазан с лайна и смърди.
Ама пак си предпочита задната дупка де.

Една моя приятелка пък се нави да прави такъв секс, после ми се оплакваше че цяла седмица има диярия.

Аз още оттогава се зарекох, че бих пробвала само ако имам запек и нужда от клизма.

Оня същия турчин ми каза, че обикновено кара кадъната си да си прави клизма преди секс.

От цялата работа се разбра само, че имаш доста... как да го кажа... непросветени, ниско образовани, простовати приятели. И единият със сигурност е и мърляч. А ти се влияеш от приказките им, без да считаш за необходимо да си изградиш собствено виждане по темата, поне на теория.
За аналния секс общо-взето нищо не стана ясно от коментара ти.

Това че сме говорили за анален секс, не значи че ми е приятел. А че някой който ще иска клизма от приятелката си преди секс, е ясно че е простоват. Извини ме ако и ти си правиш клизма.

Понеже аз както е видно никога не съм пробвала и нямам желание да пробвам, ще се доверя на вас като по-опитни.

Но позволете ми все пак да изкажа съмнение във вашите твърдения че лайна нямало.
Понеже някой преди беше написал че анусът пол няма, което е вярно ще ви цитирам въпроси от някои гейски и други хетеро форуми. Пълно е с въпроси от рода на "Как да предотвратя излизането на лайна по време на анален секс"?

Eто ги цитатите:
Тук съветват да си прави клизма преди това:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130408184205AAO9inN

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110102031928AAnDq67

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130710141650AAo63SR

http://www.womens-health.com/boards/sex/61839-little-bit-poop-during-anal.html

Как си обяснявате че вие тук във форума сте чисти и неопетнени, а другите се зацапват?

Аз не си спомням да съм коментирала каквото и да е относно личните си сексуални предпочитания и практики, а и нямам никакво намерение да го правя, така че нека се придържаме все пак към реалните параметри на темата. На мен всъщност никак не ми пречи всеки да си фантазира, каквото му хрумне, но ако изградим темата върху предположения за чичото на стринката на брата на етървата, накрая някой сериозно може да се обърка, кое са факти и кое - не.

Относно клизмата - въпрос на проста биология, физика и математика е, че има значение какво количество вода ще вкараш в ректума си, колко време ще се задържи там и прочие. Ако вкара човек 2-3 литра за време, достатъчно да си активизира порядъчно перисталтиката, резултатът ще е различен в сравнение с половин литър и съвсем друг времеви порядък, примерно. А че има хора, които не само се зацапват, ами направо се и омазват, никой тук не спори, мисля. Ама то има и хора, които на почти всяко ядене се омазват около устата и се окапват, но това не е аргумент да твърдим, че няма начин да се храни човек, без да се освини.

Изобщо, и това като всяко друго нещо, зависи от нивото на практикуващите го. На просто устроените хора и "нормалният" вагинален секс им е нескопосан, както и цялата им палитра на усещанията и съответно удоволствието са ограничени.

# 463
То дори и това няма много общо. НАскоро разбрах, че гейовете не го практикуват толкова често, колкото другите са склонни да си мислят. Дори не е задължително да го правят изобщо.

Преди повече от 20 години четох в чуждо списание споделена история. Ставаше въпрос за гей двойка (мъже), практикуващи само орален секс.

# 464
Е как обвързвате физиологията с интелекта Rolling Eyes
Умните не се омазват

Общи условия

Активация на акаунт