Домакини-28

• 31 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Добър вечер начи......

# 451
Къде сте ?
Аз една вечер ще остана до по- късно и никой няма Sad

# 452
  • при късмета
Тук съм, сега сядам.
Няма да изкарам много, че страшно ми се спи. Едно, че станах рано, утре пак, едно, че на това време съм получовек.
Ако дребния престане да става и да се чуди как да се размотава да не заспи, веднага се мятам в леглото.
Вио къде изчезна, момиче?

# 453
  • Fort Worth, TX
Тук съм, но гледам сериалите по Нова:-)

# 454
Аз чакам милинката да се опече и лягам, утре мъжа е на въглехидратен ден, и на всичко отгоре е и наряд, та ще съм сама с маймунките, не ми се мисли в този сняг/лед как ще се прибираме утре вечер и как ще отидем на работа и градина в сряда Sad

# 455
  • Sofia
Аз съм си пуснала Дневникът на Бриджит Джоунс 2 и се хиля  Joy Joy...  От време на време надзъртам.
Гушкан днес така се случи, та не е почивала с книжки ( нали като не е на ПГ става късно сутрин и не ляга за следобеден сън, а си седи в креватчето и си чете и разглежда книжки) и в 19ч. и нещо взе да дава зор да си ляга. Та в 20.30ч. отнесе плувката, щом подуши въглавката.  Wink   smile3507

# 456
  • при късмета
Гледах по ТВ за бедствието по морето и Силистра. В Силистра е някакъв кошмар, ама по морето снега не ми се видя много. Но пък сте се обзавели с порядъчно количество лед, заради вятъра. Вятъра разказва играта на пейзажа, иначе е имало и доста по-ниски температури.
Мъжо сутринта щях да го пердаша. Едва запали колата и то не, че беше замръзнала, а помпата на съединителя изпуснала и той пропадна. Сипа спирачна течност в помпата обезвъздуши и да прибере нещо на задната седалка и да върже детето реши да отваря другата врата, не тази през която беше влязъл. Като започна едно блъскане, едно напъване, виждам че врата много малко се отваря и нещо запира и вече виждам как се криви рамката на вратата, направо щеше да я сгъне на две. Хич не си знае силата. Докато му кажа да остави да се размръзне, нали другата се отваря, той се сеща, че е заключил задните врати да не се отварят отвътре  ooooh! Щях да го утрепя, щеше да разбие нашата кола  ooooh!
Заключили сме ги за да не може шефа да си отвори врата случайно, докато се вози. И ги заключихме скоро, че преди седеше по средата, сега чат пат седи отстрани.
Моренка, мъжа ти върна ли се от състезанието?

# 457
  • София
Момичета, аз съм като бабичка, като писахме за срещичката... завих се с одеялото и заспах в креслото... Петьо ме събуди в 10:00, че е гладен... Обаче май ще лягам да доспивам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На срещата ще съм 100%, ММ ще уреди свеки да дойде...

# 458
Здравейтеее.Утре съм на дълъг път със свекър ми,отивам да си заверя служебно семестъра и докато ме няма,искам да сте изписали страници,че да има какво да правя утре вечер Hug Пиша и в другата тема,да си знаете..   bouquet за всички ви

# 459
Мушкатова супер новина!
Радвам се за срещата ви.Да щракнете една снимка да ви видим.
Да си изкарате приятно и весело!
Коконке стискам палци химиотерапията да подейства! Hug
Контекста неприятно дано говоренето и постоянството да окажат ефект.
Емил също е наказан три дни без таблет и компютри.На 4 г е скача сутрин и търси таблета.Ставам и му казвам :Искам да се облечеш.Не можел сега играел да чакам.Взех му таблета.ВЗе да ми се тръшка и да плаче.Няма да му мине номера.Опита се да подлъже баща си да му позволи,но не успя.Прибра се от градина и се оплака на чичо си.Той му обясни,че ще си понесе наказанието като не слуша.
Днес са водили дядо на лекар.Казали са ,че е зле със сърцето.Не давало достатъчно кислород към мозъка на моменти и от това губел моменти.От сега нататък щял да е така.Говорих  с него по -скаип.Разсъждаваше нормално и всичко беше ок.Успокоих се малко.Ще плащат на една жена да ходи да му дава лекарствата за да са сигурни ,че ги взема редовно.За сега се връща на село.Казал им ако не ме закарате.Хващам влака искам да съм си в къщата.Вече божа работа.Явно в рода на майка ми наследствено имаме доста болни от сърце.Баба от това почина.
Днес мм ни изведе на семейна вечеря в италиянски ресторант.Усети ме ,че не бях на себе си тея дни и реши да ме разведри малко.
Правих курабий с 500 гр брашно,но излязаха доста.Някой може  ли да ми даде рецепта за малка доза.Обещах на една бременна и утре ще правя.Но ми се иска да са по-малко.А не да ядем още 5 дни. Simple Smile

# 460
Добро утро, поспалани! Къде сте?

# 461
Добро утро!Тук съм,тук съм. Бебо дивее с паяка,а аз седнах да ви прочета и да си изпия кафето. Нали ви се бях оплакала,че не иска да стои седнал мъникът,вече има желание и се крепи за кратко. Явно всяко нещо с времето си. При нас е студено,има малко сняг,но повече лед и няма да има скоро излизане. Да се похваля вчера си купихме хладилник. С ремонта и смяната на всичко(мебели,уреди) само за това не ни останаха пари и ползвахме един стар. Сега съм намислила да събирам за високи столчета тип щъркели,че сме с бар. Докато аз готвя,мъжо да си пие питието  Simple Smile
Тити,дано го закрепят дядо ти с лекарствата и да е дълги години покрай вас.
Контеска,много неприятни случки. Дано да овладеете ситуацията с вашата красавица.
Кака Дака,лек път и те чакаме довечера.
Момичета,желая ви приятна среща. Чакаме после подробен преразказ с елементи на разсъждения(някога имаше такова нещо).  Hug

# 462
Здравейте  Grinning

Мъжът и голямото дете тръгнаха за работа / училище, малкото закусва попарка, а аз си сипах кафенцето   food010 и сядам да ви нагледам.

Luss, много благодаря за поканата. От скоро съм тук и не очаквах някой да се сети за мен. За съжаление няма да мога да дойда, защото сесията ми започна и в четвртък ми е първият изпит и по цял ден  smile3529

Мушкатова, браво за резултатите. Дано никога вече да нямаш подобни притеснения.

Sta_di, честит ви хладилник! Да си го ползвате със здраве и винаги да е пълен.

Извадила съм кайма за супа топчета за обяд, а за вечеря ще правя пилешки бутчета с кисело зеле. Друго няма да домакинствам, защото имам много за учене. Оставям ви засега, но ще мина пак с второто кафе. Тъкмо ще си почина през това време.

# 463
Добро утро.
Изчетох ви, да видим какво съм запомнила.
Живи да сте, че казахте за този бутон "използвай старата визия". Докато го има, съм със старата бг-мамма, че с тая новата нещо не мога да се оправя.
Хортензия, радвам се за резултатите  Hug
Тити, много неприятно това с дядо ти  Confused
Коконче, дано химиото помогне, друго не знам какво да ти кажа. Кураж!
Ох, а така да ми се иска и аз да дойда на срещичката...ама няма как. Обаче за една национална среща наистина няма да е лошо да помислим  Peace
Вчера цял ден ме боля стомаха, не знам какво ми стана. Вечерта и ме повтресе, та си викам аха, айде и мен ме тръшна грипът. Днес обаче съм добре (пу - пу), явно е боло нещо моментно.
Сега отивам на преглед с Дея, дано да е напълно здрава и да спираме лекарствата вече. Стискайте палци  Praynig

# 464
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Правих курабий с 500 гр брашно,но излязаха доста.Някой може  ли да ми даде рецепта за малка доза.Обещах на една бременна и утре ще правя.Но ми се иска да са по-малко.А не да ядем още 5 дни. Simple Smile
Тити, ползвай си рецептата, която имаш, просто я раздели на 2, на 3, колкото ти трябва. Simple Smile
Ето и моята, но брашното не съм писала - колкото до меко тесто е. И може и то да идва към 500г, не помня, но може и да е по-малко. Сравни я с твоята и прецени.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 10:42 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт