?Въпроси всякакви?

• 5 557 029
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 53 745
  • Berlin
Купих от лепките за кръпки и поръчах други, но и при 2та вида имам проблем някакъв - отлепват се след 1-2 пранета, та не знам къде бъркам при слагането. Някаква идея? Слагам я на дрехата и минавам с ютията отгоре, докато залепне хубаво и това е. newsm78

А къде мога да намеря дебели чорапи за гумени ботуши?

# 53 746
Аз ги и зашивам, не мога само с лепкането

# 53 747
  • София
Здравейте искам да купя телефон на сина ми на 12 години на който да играе игри като Майнкрафт и други и понеже търся нещо ниско бюджетно искам да попитам Lenovo A100 дали ще стане за тази цел.

Става! Peace

# 53 748
  • София
Аз ги и зашивам, не мога само с лепкането

И според мен така е правилно, залепването е за по-лесно фиксиране по време на шев.

# 53 749
  • Berlin
Хм, аз пък мислех, че е достатъчно залепването. Общо взето затова ги взимам такива, да стават само с ютията. Laughing

# 53 750

Понеже разхождам куче с гумени ботуши, спасиха ме плетените от вълна чорапи, които продават баби и лели по пазарите. Всички други термо и подобни купени чорапи не ми вършеха работа, краката си ми мръзнеха. С вълнените е разкош. Peace

# 53 751
  • София
Някой да има проблем с гласовата услуга на Мтел - на половината обаждания ми се включва гласова поща, без да си сменям местоположениято. И така от снощи.

# 53 752
  • Berlin

Понеже разхождам куче с гумени ботуши, спасиха ме плетените от вълна чорапи, които продават баби и лели по пазарите. Всички други термо и подобни купени чорапи не ми вършеха работа, краката си ми мръзнеха. С вълнените е разкош. Peace

И аз мислех за нещо такова, шушони му казваме ние. Simple Smile Ама ми е за малкия, да ходи на градина и няма да е мн удобно.

# 53 753
Скрит текст:

И аз мислех за нещо такова, шушони му казваме ние. Simple Smile Ама ми е за малкия, да ходи на градина и няма да е мн удобно.

Сега се сетих, че няколко пъти купувам гумени ботуши с чорап вътре, не знам от какъв плат е, но съм носила ботушите по тънки къси чорапки и не ми мръзнеха краката. Само че от няколкократното ежедневно обуване и събуване се късаха чорапите и ги изрязвах. Нямам малко дете, та не знам, но може би продават подобни детски ботушки с чорапче вътре? newsm78

# 53 754
  • София
Скрит текст:

Сега се сетих, че няколко пъти купувам гумени ботуши с чорап вътре, не знам от какъв плат е, но съм носила ботушите по тънки къси чорапки и не ми мръзнеха краката. Само че от няколкократното ежедневно обуване и събуване се късаха чорапите и ги изрязвах. Нямам малко дете, та не знам, но може би продават подобни детски ботушки с чорапче вътре? newsm78
Ето такива имаме ние. Много са топлички, а чорапът може да се маха

# 53 755
  • Berlin
Ботуши има, ама не са толкова подплатени вътре, та ако има само чорап, ще ми дойде много добре. Simple Smile

# 53 756
# 53 757
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ако детето е навършило 18 години през октомври, имам ли право на данъчно облекчение за деца за 2016 г ?

# 53 758
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако детето е навършило 18 години през октомври, имам ли право на данъчно облекчение за деца за 2016 г ?

да

Цитат
Какви са условията за ползване на данъчно облекчение за деца?

Данъчното облекчение се ползва, ако:

към 31 декември на данъчната година детето е местно лице на държава – членка на ЕС, или на друга държава – страна по Споразумението за ЕИП; и
    детето не е навършило пълнолетие; и
    към 31 декември на данъчната година детето не е настанено за отглеждане на пълна държавна издръжка в специализирана институция за деца.

Важно уточнение:

Данъчното облекчение се ползва и ако през течение на годината детето е родено или е навършило пълнолетие.

# 53 759
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
st. Dobri,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт