?Въпроси всякакви?

• 5 476 012
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 755
Мислех да понося тази докато свърши Фамилията, но ако ми предложиш нещо друго  Mr. Green ще я сменя.  Grinning

# 19 756
  • София
Естел, Van Morrison - Brown Eyed Girl. В момента нямам възможност да я превеждам, обаче.  Blush

# 19 757
Моля да ми препоръчате сладкарница или заведение с леко хапване в района на СУ.   bouquet

# 19 758
  • София
Моля да ми препоръчате сладкарница или заведение с леко хапване в района на СУ.   bouquet
На бул "Руски" е сладкарница Пролет". Много е добра. До ресторант "Грозд".

# 19 759
ако апнеш 1 паста това леко ядене ли се брои ?

# 19 760
Доколкото разбирам от нета, тя вече не съществува.

# 19 761
О, Шипка !
"Кривото"

# 19 762
  • София
Да препоръчате къде в Студентски град мога да оставя да почистят лаптоп?
Аз съм много доволна от PSP http://www.psp-bg.com/

# 19 763
  • София
Доколкото разбирам от нета, тя вече не съществува.

И то от много години. Имаше после също хубава сладкарница на същото място "Лъки"Виенска сладкарница, а в момента е Esterhasi bar

# 19 764
Кое е по-добре за презареждащи се батерии - да е NI-MH или Li-Ion?

# 19 765
  • София
Кое е по-добре за презареждащи се батерии - да е NI-MH или Li-Ion?
От това, което съм чела:
Li-Ion са по-малко поддатливи на мемори-ефекта (ако се дозареждат без да са напълно изпразнени), но пък Ni-MH са с по-голяма дълготрайност.
Лично аз, като потребител, не виждам някаква разлика между двата вида.

# 19 766
Как да махна настройката на клавиатурата на смотания Андроид за текст по подразбиране?

# 19 767
  • Уистерия Лейн
Това,колко често правиш секс има ли отношение към менопаузата?Наистина ли колкоро по_рядко ,толкова по-рано?  Rolling Eyes

# 19 768
  • В сърцето на любимия човек
Това,колко често правиш секс има ли отношение към менопаузата?Наистина ли колкоро по_рядко ,толкова по-рано?  Rolling Eyes

ooooh!  ooooh!  ooooh!

Не, няма нищо общо. Менопаузата настъпва при изчерпване на яйчниковата функция, свързано е с половите хормони, а тя (яйчниковата функция)  няма много общо със сексуалната задоволеност, освен в частта, свързана със зачеването.
По тази логика, жените без партньор трябва да навлизат в преждевременна менопауза, ако не са въоръжени с вибратори  ooooh!

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 00:10 от пънче-мънче

# 19 769
  • София, България
Как да махна настройката на клавиатурата на смотания Андроид за текст по подразбиране?
На всяка клавиатура по различен начин се маха. Влез в настройки -> Език и въвеждане -> търси подразден "Методи на въвеждане" -> цъкни върху твоята клавиатура и търси въпросното въвеждане по подразбиране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт