?Въпроси всякакви?

• 5 507 167
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 360
Мечето, аз съм за екскурзия. Ще се запознае с деца от цял свят, ще упражни език, ще разгледа града, ще добие нова представа и ще трябва да се оправя сам.

# 21 361
Успях,от този сайт http://prikachi.com/  Praynig Най накрая и аз със собствена снимка.
Нямаш снимка.  Simple Smile Опитай пак!
има снимка. да не опитва повече  #Cussing out

# 21 362
Файловете в специален файл ли се свалят от там или като имам програмата всеки файл се отваря за четене? И коя програма ще ми препоръчате
Аз съм с HTC, но ми харесва prestigio ereader от Google play. Свалям във формат epub.(зеленичкото)

# 21 363
  • Другата България
Успях,от този сайт http://prikachi.com/  Praynig Най накрая и аз със собствена снимка.
Нямаш снимка.  Simple Smile Опитай пак!
има снимка. да не опитва повече  #Cussing out
Разбира се, че има снимка.
Жена и мъж с детенце.

# 21 364
Препоръчайте ми програма за четене на книги за мобилен телефон

# 21 365
Препоръчайте ми програма за четене на книги за мобилен телефон

Погледни  тази тема Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782466.0;topicrefid=4

# 21 366
Цитат
Въпроса ми не е за тук, но го задавам.
Днес се стисках  и не можах да отида  да пишкам до тоалетната. Сега имам болки в корема. Почти поносими са.

Мога ли да ги облекча по някакъв начин  без лекарства ?!

Бутилка топла вода върху корема и одеало отгоре, топли чорапи и пиене на много вода и чай. В допълнение - всякакви таблетки с червена боровинка, ако имате възможност да си купите.

# 21 367
  • София
Има ли в София и къде специализиран магазин за газови уреди? Или магазин на фирма производител/ дистрибутор. Искам да купя газов котлон за кухнята (със защита, не туристически). Искам да разгледам на място, а в нета намирам само онлайн магазини, в хипермаркетите за техника има малък избор.

# 21 368
  • София
как да махна петно от белина върху бяла памучна тъкан?
Петното жълтее.
Мисля, че нищо не може да помогне. Ако се справиш, сподели.

# 21 369
  • Варна
През Продавалника малко детско колело може ли да се изпрати по Еконт с 20% намаление?

# 21 370
  • София
как да махна петно от белина върху бяла памучна тъкан?
Петното жълтее.
Мисля, че нищо не може да помогне. Ако се справиш, сподели.

Това няма оправяне. Съсипах си така една блуза.  Blush После опитах всякакви методи, но без резултат.

# 21 371
  • Sofia
пробвай да го премахнеш с препарата Спот

# 21 372
Носи с петното.

# 21 373
  • Пловдив
Момичета,дали някой може да ми помогне...Искам да преведа дипломата на ММ на английски.Задължително ли тлябва да търся заклет преводач Rolling Eyes

# 21 374
  • в огледалото на живота
Момичета,дали някой може да ми помогне...Искам да преведа дипломата на ММ на английски.Задължително ли тлябва да търся заклет преводач Rolling Eyes
Ако ще се легализират документите-да!

Общи условия

Активация на акаунт