?Въпроси всякакви?

• 5 507 883
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 405
Мили дами,ще се омъжвам,но съм забравила на коя ръка се носи брачната халка,ще бъда много благодарна ако ми кажете

В Бг на лявата, а в Европа и САЩ на дясната. Честито!!!  bouquet

Обратното - в БГ на дясната ръка, в Европа и САЩ /католици/ на лява. Честито и от мен!

# 21 406
  • София
redlipss, доколкото съм запозната при православните христиани халките и от двамата се носят на дясната дъка, а при католиците: жената я носи на лявата, а мъжът на дясната ръка ... На колегите ти може просто да им е по-удобно да я носят на лявата, за да не им пречи ...

Едва ли всички, включително и аз newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 21 407
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не знам за новата булка, но ми стана интересно ..., а никъде не намирам в нета инфо ...
В БГ всички, които познавам, аз поне, носят брачните си халки на дясната ръка ...

# 21 408
  • София-Младост
Не знам за новата булка, но ми стана интересно ..., а никъде не намирам в нета инфо ...
В БГ всички, които познавам, аз поне, носят брачните си халки на дясната ръка ...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B … D0%BB%D0%BA%D0%B0

# 21 409
Напиши брачна халка в търсачката.
На няколкото места, където погледнах пише точно, че православните християни я носят на дясната ръка, а католиците - на лявата.

# 21 410
  • Бургас
 smile3525 smile3525 smile3525
БЛАГОДАРЯ ВИ  ДАМИ,аз попитах,защото скоро ще си купуваме халките,но трябва да си улуча размера и да ми е удобно за по-сигурно ще мина през гражданското да проверя,просто пръстите на лявата ръка са сякаш по-тънки

# 21 411
  • Варна
Именно, щото са по-тънки на лявата ръка, хората с  течение на времето често си преместват халката на нея. Поне това е моят личен опит - след бременността я преместих, защото вече не ми ставаше на дясната ръка. После тотално я свалих...

# 21 412
Извинявам се , ако звучи просто, но телефона ми изписва - нач. на TouchWizz  спря, каквото и да правя, рестартирах, батерия вадих, нищо не става, в настройките се опитах да вляза защото ми казаха че трябва да махна някакво приложение, но не успявам след 2 секунди ми изписва същото.

# 21 413
  • София, България
Моя Самсунг преди го правеше това и го оправих само с връщане на фабричните настройки  Sad Изчакай дано някой ти даде отговор, но щом и след рестарт го прави... лошо  Confused

# 21 414
Моя Самсунг преди го правеше това и го оправих само с връщане на фабричните настройки  Sad Изчакай дано някой ти даде отговор, но щом и след рестарт го прави... лошо  Confused
Точно за самсунг става въпрос, аз просто няма как да стигна до настройките, направо ми го изписва това чудо.

# 21 415
  • София, България
Ами фабрични настройки се връщат и от Recovery менюто на Самсунг. Трябва да натиснеш наведнъж средния бутон + бутона за вкл/изкл + бутона за звука нагоре. Търсиш wipe data/factory reset. Но това ще изтрие всичко от телефона ти! Така че изчакай дали някой няма да даде по-хубав за теб отговор  Peace

# 21 416
Ами фабрични настройки се връщат и от Recovery менюто на Самсунг. Трябва да натиснеш наведнъж средния бутон + бутона за вкл/изкл + бутона за звука нагоре. Търсиш wipe data/factory reset. Но това ще изтрие всичко от телефона ти! Така че изчакай дали някой няма да даде по-хубав за теб отговор  Peace
Ами, БЛАГОДАРЯ ТИ,  това ми трябваше , в какви ли не сайтове се рових, какви ли не глупости ми предлагаха, то не бяха програми, то не бяха чудеса, на ремонт даже ме пратиха, на мен телефона ми трябва за да мога да се обаждам, номерата все ще ги намеря, наистина не знам как да ти благодаря!! Лека вечер, ти оправи моята Simple Smile

# 21 417
  • София, България
Просто си извади сим-картата и поне ще запазиш тези, които са в нея.(То мисля че няма да се изтрият номерата от нея дори и да е в телефона, но не съм 100% сигурна). Всяко едно нещо, което няма оправия, задължително се прави Hard/Factory Reset (и двете са едно и също) преди да бъде занесен на ремонт. Няма смисъл да ти го държат 1 месец като те ще направят същото...  Peace

# 21 418
  • русе
дават по тв7 валя и моро-докато закусват -каква е песничката ,която звучи?

# 21 419
  • Sofia
от скоро в къщи се появиха някакви големи и летящи буболечки,приличат на гъгрици,но са големи като калинки и летят...от какво може да са се появили?

Общи условия

Активация на акаунт