?Въпроси всякакви?

• 5 505 437
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 930
  • някъде
Ако обиколката на пръста ми е 6см ккакъв размер пръстен съм по американската система?

# 21 931
Ако обиколката на пръста ми е 6см ккакъв размер пръстен съм по американската система?

6 сантиметра? за пръстен или за гривна става въпрос?  Shocked

# 21 932
  • Точно където трябва
[

6 сантиметра? за пръстен или за гривна става въпрос?  Shocked
Опитай да навиеш един сантиметър около пръста, сигурна съм, че няма да ти е по-малко. Все пак момичето пише за обиколка, не за диаметър.

# 21 933
  • Варна
Имам питане към хората, с опит при летене със самолет. Искам да сложа в багажа си (не в ръчния, разбира се) кен(по-скоро малък кег  Rolling Eyes) с бира. Сигурна съм, че и други са го правили, но ме притеснява налягането и дали няма да гръмне нещо...

# 21 934
Някой има ли проблем с пощата в abv.bg? Не мога да вляза, след въвеждане на паролата зацикля и не може да зареди. А чакам спешни имейли... Tired

п.п. Оправи се, явно е било нещо временно.

# 21 935
Искам и тук да попитам дали някой от вас има тази книга?

# 21 936
Аз я имам  Peace

# 21 937
  • Точно където трябва
Искам и тук да попитам дали някой от вас има тази книга?
И аз я имам.  Simple Smile

# 21 938
Момичета, защо вече не мога да влизам във всички теми на БГ мама? Всеки път като влизам, ново двайсет. Съвсем се нашашках от този сайт вече.

Защо не можете да влизате във всички теми? Какво се случва като се опитате да ги отворите?
Изписва Ви грешка?
Отваря Ви нещо друго?

# 21 939
Откъде да купя най-изгодно латекс? Ще ми трябва оцветен, т.е. да ми го оцветят на място.
В Практикер и Бриколаж изгодно ли е или да търся някой малък квартален магазин?
Как вървят цените?

# 21 940
  • София
Трябва ми информация за хотел в Пловдив, ако е възможно да е близо до Панаирната палата.

Ето тук има подробна информация за всички хотели около Панаирни палати в Пловдив.
http://www.bghotelier.com/mejdunaroden-panair-hoteli

Мерси.   bouquet

# 21 941
  • HH
Някой ползвал ли е приложенията за андроид, с които може да се принтират снимки от инстаграм. Аз преди време използвах едно, което се бъгна и сега не мога да си платя снимките на последната стъпка.

# 21 942
  • В сърцето на любимия човек
Откъде да купя най-изгодно латекс? Ще ми трябва оцветен, т.е. да ми го оцветят на място.
В Практикер и Бриколаж изгодно ли е или да търся някой малък квартален магазин?
Как вървят цените?
През почивните дни бяхме в Практикер и имаха промоция - безплатно тониране.
Имай предвид, обаче, че Практикер е в процес на смяна на собствеността и много от артикулите са започнали да се изчерпват и не зареждат, като разпродажба е.

# 21 943
Пънче, това Практикер в Дружба ли е?

# 21 944
О, това ми звучи просто прекрасно. Ще гледам да ги навестя съвсем скоро, макар да са ми доста далеч.

Общи условия

Активация на акаунт