?Въпроси всякакви?

• 5 506 603
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 110
Здравейте, жената на чичо скоро си счупи..пета кост на малкия пръст в крака....Казали са й да носи гипса 35 дена, но тя не издържа и днес го махна сама(26ти ден)..и сега има леки болки и не може напълно да си стъпи на крака, освен това е посинял..Утре естествено ще я закараме на лекар за рентген, но сега тя пита има ли някакви домашни процедури за облекчаване на болката ?
 Tired

# 22 111
  • София
Здравейте, жената на чичо скоро си счупи..пета кост на малкия пръст в крака....Казали са й да носи гипса 35 дена, но тя не издържа и днес го махна сама(26ти ден)..и сега има леки болки и не може напълно да си стъпи на крака, освен това е посинял..Утре естествено ще я закараме на лекар за рентген, но сега тя пита има ли някакви домашни процедури за облекчаване на болката ?
 Tired
Съни...., два пъти съм чупила точно този пръст и на двата крака. Заради разместване на костите  първия път стигнах и до операция. За съжаление , леля ти много рано си е свалила гипса, много рано. При мен гипса беше 40 дни.  В никакъв случай не бива да стъпва на този крак, абсурд. Болка..... на пръста не е заздравяла костта. Задължително на снимка и вероятно отново ще бъде в гипс, а до този момент направете стегната превръзка за да се обездвижена  ставата на пръста . Все още е син, защото е имало по-голям кръвоизлив и все още не се е разнесъл.  Да глътне обезболяващо за момента и утре на лекар. Има спешна помощ във ВМА.

# 22 112
Може ли някой да ми каже конкретен магазин в София, откъдето да закупя такава или подобна на тази шарена сол:

# 22 113
  • София
В подлеза пред ЦУМ има сувенирни магазини. Там има подобни.
Посещавала съм ги миналото лято, не са ми много пресни впечатленията  Peace

# 22 114
Търся си светлосини ниски обувки с връзки в Пловдив. Обиколих неизброимо количество магазини, НЕИЗБРОИМО, за съжаление не намирам, затова реших, че може да си купя един модел от "Паоло Ботичели", чийто калъп страшно много харесах(има го в три бледи цвята), и да го нарисувам с някакъв вид боя за кожи. Затова се обръщам към вас за съвет за боя за кожи и с какви ефекти има, преди да отскоча до художествената книжарница, че и ми се иска да проуча техники и трикове за полагането на боята от нета преди да се впусна в тая задача.... Всякакви креативни съвети и идеи приемам, че върху кожа не съм се изявявала още и съм, меко казано, боязлива....

# 22 115
Благодаря.  bouquet
Дано да има!

# 22 116
С какво лепило да залепя счупена подложка на керамична саксия  newsm78

# 22 117
  • София
С какво лепило да залепя счупена подложка на керамична саксия  newsm78

И аз имам същия проблем.........

# 22 118
  • В един копнеж!

Уневирсалното, ПОКСИПОЛ.

# 22 119
  • София

Уневирсалното, ПОКСИПОЛ.

Благодаря! Ако осатне вода в чинийката, ще пропусне ли?

# 22 120
До Рилските езера пеша, има ли стръмни участъци? И кой е най - лекият път до там, понеже в интернет видях, че има няколко маршрута?

# 22 121
В "Зала на славата" има списъци с хората с най-високи постижения.
Първите 10 от общата класация за натрупан опит са с купи.
Първите 10 от класацията за рейтинг са с коронки.

Със "златни" (жълти) аватарчета са Pro потребителите (закупили pro версията) и ползващи се с допълнителни екстри на пълната версия.

Благодаря Мама.
Все пак нещо не ми се връзва. Хората с купи и коронки са много повече, това означава, че поне веднъж да си бил в топ рейтинга би трябвало да го получиш.
От друга страна съм била в топ рейтинга за натрупан опит - а нямам купа  newsm78

Не че е толкова важно, просто ми стана любопитно  Hug

# 22 122
  • София
По "Нешънъл джеографик" дават поредица за амишите. Тъй като часът на излъчване ми е супер неудобен (приспивам децата по това време), а много бих искала да го гледам, дали мога да го намеря някъде из торентите?

# 22 123
Здравейте, някой би ли могъл да ми даде линк към тема за "Дерайлиралия бърз влак София-Варна....", защото минаха няколко часа от този трагичен инцидент и не ми се вярва тук да няма такава тема, а явно аз сама не мога да я открия. Благодаря!

# 22 124
Моля за помощ за фейсбук.На профила ми излиза,че съм коментирала линк,БЕЗ ДА СЪМ.Освен това коментара не се връзва по никакъв начин с темата от линка.В темата е статия за злополука,нещастен случай,а коментара ми нещо лично,сякаш на личен чат,за което съм сигурна,че и на лични не съм го писала.Получава се доста неудобно.Всички го виждат.Какво да си мисля,някой влиза в профила ми ли?Направени са всички възможни настройки за поверителност.Помогнете да разбера какво става?

Общи условия

Активация на акаунт