?Въпроси всякакви?

• 5 506 069
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 140
не успях да разбера въпросът ти , но ... имай впредвид ,че един човек може да има няколко сметки (депозити). аз лично имах 4 , но ги сведох до 1.
така ,че ето ти от население 7 млн. по 2-3 депозита  как се получават 15-20 млн.

Мда това си помислих. Ако човек Х има 10 000 лв. може да направи 10 различни депозита по 1000 лв. в различни банки и от там се вдига броя.
Въпросът беше дали така се тълкуват данните  Mr. Green
И аз така я разчитам, само парите не са над 1 милион, а над 1 милиард.

# 22 141
знае ли човек какво е било в главата на този , който е публикувал данните  Laughing

ХАХха  Laughing все пак са данни на централната банка  Mr. Green
има един лаф . от старите Ора съм го чул - "Дръж народа в мъгла , на теб да ти е ясно".
горе долу и тук е така.  на тях им е пределно ясно.  на нас , народа , си е като мъгла  Joy

# 22 142

Хм  newsm78 Като вземат да слагат тези запетайки и съвсем се объркам. Но си мисля, че не е милиард...

# 22 143

Хм  newsm78 Като вземат да слагат тези запетайки и съвсем се объркам. Но си мисля, че не е милиард...

Напротив. Сумите са дадени в хиляди лева. Умножи числото от таблицата по хиляда и виж какво се получава.
Иначе си права. Ако съберем двете суми се получава доста повече от милиард.   Wink

# 22 144
  • София
Да питам аз тук,за да не пускам тема.Имаме следния казус-свекърва ми става поръчител на приятелка,но тя не плаща.Договорът за кредита е изтекъл,а свеки получава писмо от съдия изпълнител да плати  остатъка от кредита плюс разноските.Питането ми е-тя не е уведомена по никакъв начин за проведеното дело,има ли такава практика изобщо или направо идва изпълнителния лист?

# 22 145
Има ли някой хладилник Електролукс? Никакви мнения не откривам... Confused
СПециално моделите 3850 или 3881

# 22 146
Скрит текст:
Здравейте, жената на чичо скоро си счупи..пета кост на малкия пръст в крака....Казали са й да носи гипса 35 дена, но тя не издържа и днес го махна сама(26ти ден)..и сега има леки болки и не може напълно да си стъпи на крака, освен това е посинял..Утре естествено ще я закараме на лекар за рентген, но сега тя пита има ли някакви домашни процедури за облекчаване на болката ?
 Tired
Скрит текст:
Съни...., два пъти съм чупила точно този пръст и на двата крака. Заради разместване на костите  първия път стигнах и до операция. За съжаление , леля ти много рано си е свалила гипса, много рано. При мен гипса беше 40 дни.  В никакъв случай не бива да стъпва на този крак, абсурд. Болка..... на пръста не е заздравяла костта. Задължително на снимка и вероятно отново ще бъде в гипс, а до този момент направете стегната превръзка за да се обездвижена  ставата на пръста . Все още е син, защото е имало по-голям кръвоизлив и все още не се е разнесъл.  Да глътне обезболяващо за момента и утре на лекар. Има спешна помощ във ВМА.

Благодаря много за отговора !!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз искам да питам за идеи за подарък за певица.. защото абсолютно не се сещам за нищо, а е толкова важно да го направя. Махам от списъка на идеите - колажи, снимки, плакати, дискове с песни, или предмети изобразяващи нещо свързано с изпълнителката, защото всичко вече го използвах .. Tired

# 22 147
Аз искам да питам за идеи за подарък за певица.. защото абсолютно не се сещам за нищо, а е толкова важно да го направя. Махам от списъка на идеите - колажи, снимки, плакати, дискове с песни, или предмети изобразяващи нещо свързано с изпълнителката, защото всичко вече го използвах .. Tired
[/quote]

Подари и звезда с нейното име Simple Smile. Може и ураган, но е малко по-скъпо Simple Smile.

Може да се комбинирате с приятели и да и подарите собствен и интересен микрофон (Васко Кеца има такъв например, с камъни Сваровски).

# 22 148
Подари и звезда с нейното име Simple Smile. Може и ураган, но е малко по-скъпо Simple Smile.

Може да се комбинирате с приятели и да и подарите собствен и интересен микрофон (Васко Кеца има такъв например, с камъни Сваровски).
[/quote]

Интересно, благодаря.   bouquet

# 22 149
Хладилника ми събира вода под чекмеджетата за плодове и зеленчуци.Как да го оправя ?

# 22 150
Хладилника ми събира вода под чекмеджетата за плодове и зеленчуци.Как да го оправя ?

Има една дупчица отзад на стената, тя се е запушила, затова се стича. Аз чистя моя с една специално приготвена за него медна тел  Mr. Green
Но ми писна, затова сега си търся но фрост, както се вижда по- горе, засега неуспешно  Confused

# 22 151
  • sf
Адски актуален въпрос- от два дни бърша локвички  Joy

# 22 152
  • софия
Адски актуален въпрос- от два дни бърша локвички  Joy
Да не се е запушила дупчицата, която отвежда водата? Когато това се случва с нашия, това е проблема.

# 22 153
откъде знаеш ,че хладилника е саморазмразяващ се   newsm78

# 22 154
откъде знаеш ,че хладилника е саморазмразяващ се   newsm78

Ами предполагаме,но 100 % ще се окажем прави  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт