?Въпроси всякакви?

• 5 504 538
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 365
Преди време се продаваха тебешири против хлебарки, сега май няма такива  Rolling Eyes Има ли алтернатива, тоест пак нещо, което се чертае или се оставя, не да се пръска с него?
Изглежда все още има някакви.
тебеширче

# 22 366
Ако един плат е смес от естествени и изкуствени материали ще се спере ли?

Какво? Извинявай но не разбрах въпроса.  Mr. Green   

# 22 367
  • София

Пита дали ако една дрешка е от памук + ликра примерно, дали ще се  свие при пране, не няма да се свие точно защото има ликра. Тя запазва вида на дрехата, но и да не я пере в 60 градуса , де...

# 22 368
  • Точно където трябва

Пита дали ако една дрешка е от памук + ликра примерно, дали ще се  свие при пране, не няма да се свие точно защото има ликра. Тя запазва вида на дрехата, но и да не я пере в 60 градуса , де...
Това имах предвид  Simple Smile Не се ли казва спере? Сега се замислих, че можеше и свие да напиша. Simple Smile

# 22 369
  • София/Горна Оряховица
Може би в твоя край или твоето семейство ползвате тази дума, но аз лично за първи път я прочетох от теб  Peace .
Лошо няма, обогатявам си културата  Mr. Green .

Ако знаете как съм се пулила, като приятелка ме помоли да ѝ донеса фърколиците  Whistling

# 22 370
  • Бургас
има ли тема за игрите във фейсбук

# 22 371
  • Sofia
"спере" да не е като "степа"

# 22 372
"Спере" значи  да се свие, намали размера след изпиране или само накисаване във вода/ за плат напр., преди да се шие /  Peace

# 22 373
Интересуват ме мнения относно "Чичково масло" - има ли ефект ? Благодаря !

# 22 374
Относно плата независимо какъв състав е може да се свие. Всичко зависи от качеството на въпросния плат. Ако ще шиеш нещо задължително изпери плата в  пералня   bouquet

# 22 375
Кой е доктор Бърди?
Истински педиатър ли е, книга ли е? (вчера чух разговор между майки, споделяха си съвети)

# 22 376
Кой е доктор Бърди?
Истински педиатър ли е, книга ли е? (вчера чух разговор между майки, споделяха си съвети)

Мисля че е този.

# 22 377
Преди време се продаваха тебешири против хлебарки, сега май няма такива  Rolling Eyes Има ли алтернатива, тоест пак нещо, което се чертае или се оставя, не да се пръска с него?

Преборих ги в офиса, като накапах една ампула Фронтлайн спот - 40-60 кг.
Бяха от златистите, по-дребните.

# 22 378
  • София
Момичета, преди малко ме търсеха от тел: +21260635967. Не отговорих.
После видях, че е кода на Мароко. Никого не познавам от там.
Възможно ли е да е телефонна измама?

# 22 379
  • София
Момичета, може ли някакви препоръки за лекар или клиника, в която успешно се заличават татуировки?

Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт