?Въпроси всякакви?

• 5 503 774
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 22 575
  • Пловдив
Може ли утре да си сменя личния лекар?
Смяната на личния лекар може да се осъществи два пъти през годината за хората от един здравен район (община). Това е периодът от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември. - от тук ... Май през годината може само, ако си живял пр. в София и март месец се местиш да живееш пр. във Варна.
Напротив...можеш да си го смениш по всяко време Wink Изпитано лично.Условието е първо да си избереш новият,да те запише,дава ти документ с който отиваш в районната ЗОК и подаваш молба свободен текст защо се отказваш от стария и заявяваш името на новия.Това е Peace

# 22 576
  • sf
Периодично засичам реклама на предаване по TLC  - нещо от сорта "Любовта не вирее в Аляска". За жени, живеещи в Аляска, отиват в Маями да си търсят мъже. Та ме гложди- успяват ли в крайна сметка и нави ли се някой от мъжете да замени Маями с Аляска  Joy

# 22 577
Трябва ли зелена карта за пътуване в Гърция? С какво да сме подготвени? Актова за раждане на децата?

# 22 578
  • sf
Трябва зелена карта, както и паспорти за децата. На нас актове за раждане не са ни искали, но аз винаги нося копия за всеки случай. Вие може да минете и само с лични карти.

# 22 579
  • В един копнеж!
Трябва ли зелена карта за пътуване в Гърция? С какво да сме подготвени? Актова за раждане на децата?
http://www.bnews.bg/article-98561 По мое мнение, по добре си подгответе една зелена карта, за да сте спокойни.

# 22 580
  • София
За Гърция зелена карта не е необходимо, за Турция - ДА!

# 22 581

И ние, и застрахователите така казват, но ей на...колко хора твърдят обратното  newsm78

# 22 582
  • София

И ние, и застрахователите така казват, но ей на...колко хора твърдят обратното  newsm78
Ами....да си твърдят. Ние много често скачаме до Гърция и със сигурност ти отговарям.  Peace
Паспорти на децата трябва да имаш, но това вече ти е ясно.

# 22 583
  • В страната на мечтите
Повечето застрахователи твърдят, че ти трябва, за да ти вземат парите, но всъщност не е необходима за държави в ЕС - съвсем скоро даваха репортаж по новините именно за това.

# 22 584
  • sf
Може и така да е, да  Thinking Ние често пътуваме в Турция и за това си правим така и така, но не мога да се сетя дали са я искали на гръцката граница  Rolling Eyes

# 22 585
  • София
Повечето застрахователи твърдят, че ти трябва, за да ти вземат парите, но всъщност не е необходима за държави в ЕС - съвсем скоро даваха репортаж по новините именно за това.
newsm78 А на мен защо ми издадоха безплатно от един застраховател?

# 22 586
  • Варна
Нещо изпитано и ефикасно за гъбички по краката ? Също и за нокти ! Чакам предложения  Praynig

# 22 587
  • София, България
Аз съм доволна от Daktacort  Peace

# 22 588
  • София
Нещо изпитано и ефикасно за гъбички по краката ? Също и за нокти ! Чакам предложения  Praynig

Много зависи какъв тип гъбички са.

CLOTRMAZOL
Exoderil
Daktacort
Batrafen
LAMISIL

Задължителна дезинфекция на обувки, пили за нокти и ножички/нокторезачки.

Принципно се комбинира с перорално лечение на антимикотик, ако са упорити.

# 22 589
  • Варна
Нещо изпитано и ефикасно за гъбички по краката ? Също и за нокти ! Чакам предложения  Praynig

Много зависи какъв тип гъбички са.

CLOTRMAZOL
Exoderil
Daktacort
Batrafen
LAMISIL

Задължителна дезинфекция на обувки, пили за нокти и ножички/нокторезачки.

Принципно се комбинира с перорално лечение на антимикотик, ако са упорити.
Как да разбера какви са?

Общи условия

Активация на акаунт