?Въпроси всякакви?

• 5 503 760
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 635
По добре не, че тъкмо се нанесох при приятеля ми, с когото сме заедно от няма и месец, а той обожава тези котки... Изобщо няма да се замисли да ме изхвърли на улицата, ако ги уморя. Може и бой да ям Simple Smile

Развесели ме! Чак пък да те изхвърли..... Grinning Това не знам дали ще те успокои, от ТУК, има и други успокоителни постове след тоя на  plameni_p:

Цитат
Знам за коледната звезда и исусовия венец :- Имам такива, покачени са на цветарника уж за по-сигурно. Кетя много яде дървото ми на живота и едната драцена, слава богу те са безвредни. И мен много ме е страх да не докопа отровните, за сега не е проявявала интерес към никое друго, освен двете дето си ги пасе, но... А иначе уж котките и кучетата разпознавали отровните растения, но съм чувала за нещастни случаи, тъй че едва ли е съвсем вярно.
п.п. Дифенбахията също е силно отровна. Засега за тези се сещам.
[/size]

# 22 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
По добре не, че тъкмо се нанесох при приятеля ми, с когото сме заедно от няма и месец, а той обожава тези котки... Изобщо няма да се замисли да ме изхвърли на улицата, ако ги уморя. Може и бой да ям Simple Smile

Цитат
Драцена -над 40 вида са включени в семейството на драцената и са много популярни стайни растения. Котките ако ядат тънките и дълги листа на драцената ще повръщат понякога и с кръв, ще са депресирани и могат да загубят съзнание. Малките котенца след консумация на такива листа ще изглеждат като пияни. За щастие тези растения обикновено не са смъртоносни и симптомите трябва да изчезнат в рамките на 12-24 часа.

http://www.zoolubimci.com/t-119-%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8-% … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 22 637
  • UK
Мерси много, значи може и да не ме изхвърлят, те не са изяли нито едно листо, само ги ближеха и са счупили няколко Simple Smile В сайтовете, които разглеждах, пишеше, че драцената е отровна за котки, ама в онзи форум пишат, че нищо им нямало... Аз все пак ще я махна, де... Като се изнеса сама, ще си взема друга...

# 22 638
Мерси много, значи може и да не ме изхвърлят,
утре ще разберем и за това  hahaha

# 22 639
  • UK
Аз сериозно се притесних, ти ми се смееш. Представяш ли си да съм се нанесла от пет минути и да му уморя котките дето ги гледа от бебета вече шест години? Simple Smile

# 22 640
все пак това си е за смях , а не за плач.

пп. не вярвам някога да видиш бат`Бонго да реве.  Laughing

# 22 641
  • UK
То и на мен ми е смешно, ама ще ми е по смешно ако утре не заваря хола оповръщан Simple Smile

# 22 642
Бенджамините също са отровни, но моя глуп редовно ги изгризва по листата и дори не повръща.

# 22 643
  • Там, където ме обичат
Абонаментният ми план към Виваком изтича. Искам да запазя номера, но да не подновявам договора.
Може ли същия номер да прехвърля на предплатени минути?

# 22 644
Абонаментният ми план към Виваком изтича. Искам да запазя номера, но да не подновявам договора.
Може ли същия номер да прехвърля на предплатени минути?
След като изтече срокът на договор, той става безсрочен и не е нужно да го подновявате. Единствено, ако решите да се откажете от него, ще трябва да го направите с едномесечно предизвестие.

# 22 645
Търся песен, в която се пее основно „Montana, Montana, we going to Montana“
 Laughing Laughing Laughing
Попитай тук.
И там питах, но тук е по-възможно да получа отговор.

# 22 646
Идеи къде наблизо до София (50-70 км) може да идем на палатка?
Мислех си за района около Своге или около яз. Искър, но дали и къде е подходящо да си опнем чисто новата палатка?  newsm78

# 22 647
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Идеи къде наблизо до София (50-70 км) може да идем на палатка?
Мислех си за района около Своге или около яз. Искър, но дали и къде е подходящо да си опнем чисто новата палатка?  newsm78

Вариант 1: Черепишки манастир Simple Smile
Вариант 2: Седемте престола - тук е по-хубаво Simple Smile Точно преди него има на рекичката много полянки и сме палаткували там Simple Smile  

# 22 648
Вчера, 25.07.2014 по какви причини ЧЕЗ се скъса да спира електрозахранването в Белите брези? Никъде не пише за това  Thinking. Поне 6 пъти и то след 19:00 часа за по 15-20 минути. Направо ми омръзна. В сайта им пълно мълчание.

# 22 649
  • UK
Имам лаптоп Леново който се отключва с пръстов отпечатък, но за да го заключа, трябва специално да натискам клавишната комбинация, а аз искам да се заключва когато затворя капака. Знам, че имаше меню с опции, включително какво да прави като затворя капака, но не мога да го открия. Някой може ли да ми каже къде е?

Общи условия

Активация на акаунт