?Въпроси всякакви?

• 5 505 280
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 22 830
Не мога да се впиша в скайп, някой с подобен проблем?

# 22 831
  • София
Не. Пиша си спокойно. Peace

# 22 832
Да,днес ми се случи същото,иска новата версия,аз пробвах 4-5 пъти да се впиша,докато не ми изписа,че иска новата версия  Peace

# 22 833
Въпросът ми е малко като за водопроводчици, но да попитам все пак Laughing...Днес си гледах цифрите на водомера и забелязах, че в основата на спирателния кран, върху гайката, в която влиза въртящото се тяло се събира малко вода. Не тече надолу, но се събира по малко върху гайката. Трябваше час по-късно да пътувам извън града и сега това не ми излиза от главата, да не стане теч, докато няма никой. Та да ви питам, забелязали ли сте да ви се мокрят крановете? Знам по принцип, че е нормално върху тръбите на студената вода да има конденз, но дали е това....Като излизах крана вече беше сух, може би се събира някаква остатъчна вода?

# 22 834
  • София
Въпросът ми е малко като за водопроводчици, но да попитам все пак Laughing...Днес си гледах цифрите на водомера и забелязах, че в основата на спирателния кран, върху гайката, в която влиза въртящото се тяло се събира малко вода. Не тече надолу, но се събира по малко върху гайката. Трябваше час по-късно да пътувам извън града и сега това не ми излиза от главата, да не стане теч, докато няма никой. Та да ви питам, забелязали ли сте да ви се мокрят крановете? Знам по принцип, че е нормално върху тръбите на студената вода да има конденз, но дали е това....Като излизах крана вече беше сух, може би се събира някаква остатъчна вода?
тук май bongo, трябва да се изкаже. Peace Според ММ не е нормално. Имало някакво разхлабване. Rolling Eyes Как в/у студени тръби да има конденз в това време??? Peace
Дай си тфна на съседите. Те ще ти кажат става ли нещо.  bouquet

# 22 835
  • ride my bike...
Според мен е нормално да има конденз.
Конденз се получава като има среща на топло и студено. В случая топъл въздух и студена тръба

# 22 836
Инсталирах по-нова версия на скайпа и се оправи. Благодаря   bouquet

# 22 837
Ами точно под нея е топлата тръба, се усеща голяма топлина, може би оттам студената дава конденз. Но явно ще ми потече кранчето скоро Sad

# 22 838
  • София
Ами точно под нея е топлата тръба, се усеща голяма топлина, може би оттам студената дава конденз. Но явно ще ми потече кранчето скоро Sad
Значи, че спешно ти трябва работник, не принц. Wink
Хайде, спокойно с ваканцията, после ще му мислиш. Hug

# 22 839
Как мога да стигна от Люлин (метростанция Западен парк) до квартал Иван Вазов, ул. Димитър Манов 18 (47 СОУ ''Христо Г. Данов)?

# 22 840
Как мога да стигна от Люлин (метростанция Западен парк) до квартал Иван Вазов, ул. Димитър Манов 18 (47 СОУ ''Христо Г. Данов)?

С метрото слизаш на Сердика и взимаш трамвай №1, който отива на пазара И. Вазов, слизаш на кино Петър Берон. Но са ми малко стари спомените, вече не се движа в този район. Hug

# 22 841
И аз имам проблем със скайп - инсталирах новата версия, сега вече се вписвам, но като цъкна на някой от контактите дава грешка и изключва. при вас случвало ли се е и какво да правя?  Thinking

# 22 842
Инсталирах по-нова версия на скайпа и се оправи. Благодаря   bouquet
  bouquet

# 22 843
Препоръчайте ми моля хубаво бяло вино, без значение българско или вносно

# 22 844
Къде мога да намеря подобен? Praynig Много е важно да е такъв, може цвета да е различен, но самия модел трябва да е такъв.
http://prikachi.com/images/398/7508398L.png
http://prikachi.com/images/399/7508399D.png

Общи условия

Активация на акаунт