?Въпроси всякакви?

• 5 623 412
  • 96 496
  •   9
Отговори
# 36 630
  • Пловдив
В коя банка е най-изгодно да се открие сметка за получаване на пенсия?
Благодаря!

# 36 631
  • София
Някакъв проблем ли има с кръговото на "Руски паметник"? Защо се стига до объркване и превозни средства навлизат в платното за насрещно движение?  newsm78

# 36 632
А ако си работил през това време (на висшето), пак ли става? newsm78

Аз да питам нещо, макар че едва ли има решение ... Преди една година си правя депозит и искам парите от лева да ги обърнат в долари и така да ми е депозита. Ок, даже чакам да ми дадат курс за по-голяма сума, взимам си документите и бележките и си тръгвам. И онзи ден отивам да гледам какво става с него и жената ми казва - ааа, в евро ви е! И аз съм ей така  Shocked Rolling Eyes И погледнах бележката, евро пише, явно не съм гледала, когато съм я взимала преди година. ooooh! Та, така без доказателства, само на думи, няма как да се оплача май в банката? Но сметката наистина си седи в евро и така едни пари съм загубила.
Но при положение, че казвам долари, защо ми е сложена друга валута...

Най- вероятно сте подписали тези документи и бележки, което означава че сте се съгласили с действията. Грешки се случват, наистина е добре да се гледа преди да се полага подпис. Все пак проверете курса, по който е извършено превалутирането преди година, дали е за долари или за евро. Не е сигурно, че сте на загуба, в общия случай, лихвите по еврови депозити са по- високи от тези в долари.

# 36 633
А ако си работил през това време (на висшето), пак ли става? newsm78

Аз да питам нещо, макар че едва ли има решение ... Преди една година си правя депозит и искам парите от лева да ги обърнат в долари и така да ми е депозита. Ок, даже чакам да ми дадат курс за по-голяма сума, взимам си документите и бележките и си тръгвам. И онзи ден отивам да гледам какво става с него и жената ми казва - ааа, в евро ви е! И аз съм ей така  Shocked Rolling Eyes И погледнах бележката, евро пише, явно не съм гледала, когато съм я взимала преди година. ooooh! Та, така без доказателства, само на думи, няма как да се оплача май в банката? Но сметката наистина си седи в евро и така едни пари съм загубила.
Но при положение, че казвам долари, защо ми е сложена друга валута...

За депозита е много неприятно,но няма начин да се поправи грешката. Вината е 50/50 на служителката и твоя. Долара преди година май беше по-евтин от сега.

# 36 634
  • Berlin
Доларът беше доста по-евтин тогава, преди малко проверявах. По-добре да не го бях правила. Laughing Само ме е яд сега, но аз съм си виновна. В документа за депозита не пише в каква валута е, имам само тези бележки, които дават за операциите.

# 36 635
  • Cyprus, Пловдив
От къде мога да намеря онлайн тази книга?

http://hermesbooks.com/tajnata-na-moja-s-prug.html

# 36 636
От къде мога да намеря онлайн тази книга?

http://hermesbooks.com/tajnata-na-moja-s-prug.html
В смисъл? Търсиш я електронна или в pdf? Понеже онлайн вече си я намерила. Можеш да си я купиш.

# 36 637
  • Cyprus, Пловдив
Pdf, грешно се изразих  Crazy

# 36 638

Опитваш се да влезеш в мобилната версия на фейса.

# 36 639
  • някъде
Детето си удари челото снощи и се появи цицина, но казва че все още го боли...с какво да го намажа?

# 36 640
  • ту тук, ту там
Аз знам с олио/зехтин, за да не посинее. Може и с бебешко олио, ако те притеснява с готварско. А иначе ако имаш крем с арника, е супер.
Ох, сега видях, че снощи се е случило. Това се прави колкото се може по-рано след удара. Но кремче с арника би свършил  работа и сега.
Да минава бързо пожелавам!  Peace

# 36 641
  • някъде
Цицината не е проблем, а това че казва че го боли.

# 36 642
  • София
Някакъв проблем ли има с кръговото на "Руски паметник"? Защо се стига до объркване и превозни средства навлизат в платното за насрещно движение?  newsm78

Няма проблем, просто не се чете. Навсякъде са закачили огромни табели, че се променя организацията на движението в кръговото

# 36 643
Диди, мехлем с невен също върши работа.

Аз имам алергия към полени, която ми откриха миналата година. Това дали значи, че не мога и мед да ям? Болна съм и си купи от аптеката таблетки за гърло с мед без да се усетя. Дали би могло да има реакция?

# 36 644
  • София

Няма проблем, просто не се чете. Навсякъде са закачили огромни табели, че се променя организацията на движението в кръговото

Мерси!  Peace
Още не съм минавала по този маршрут, но ми казаха, че често имало коли в насрещното платно.  Crazy

Цицината не е проблем, а това че казва че го боли.

Опитай с Хепароид. Принципно се маже веднага след удара, но и след това помага.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 10:03 от missence

Общи условия

Активация на акаунт