?Въпроси всякакви?

• 5 475 204
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 875
Цвети, от хиляда неща - повече време пред монитора, дълго време изложена на вятър, вдигане на тежко, удър по главата, повече ентусиазъм при напъване в тоалетната и т. н.
Благодаря отново.  Hug Ако не се махне, утре ще отида на очен.

# 37 876
Някой ходил ли е в такова време на Боровец? Става ли за разходки?
става бре  Laughing
на едни им харесва такова време , на други - не.  ти от кои си ?

# 37 877
Добре съм си с българската граматика, но тази сутрин има нещо, за което се зачудих - става въпрос за съкращаването на малки имена. Александър би трябвало да е "Ал.", нали?
Съответно Елена? newsm78
Е.
а де ... Laughing
Емилия , Евстатина  и др. имена с Е как ще ги съкратиш ?
аз не виждам смисъл да се съкращава личното име.

# 37 878
Сега видях, че в десният ъгъл на окото ми се е получило като кръвоизлив, много малко е. Даже трябва да си дръпна окото за да се види по-добре. Според Вас от какво може да е ?
     Ако си имала необичайно главоболие, не е зле да си мериш и кръвното през следващите няколко дни, макар обясненията на Бубанка да са по-вероятната причина за кръвоизлива.

Mама на ....?, на диета ли си? Ако гладуваш, нормално езика да е обложен. Почиствай го с чаена лъжичка освен гаргарите.

# 37 879
Елена се съкращава с Е.
 Ами съкращават се лични имена в енциклопедии ,книги и так далее.

Цитат
Личните и бащините имена се съкращават до първата буква или на съгласна.

Е. (Елена), Ел. (Елена), С. (Стефан), Ст. (Стефан), И. (Иванов), Ив. (Иванов)
http://znam.bg/com/action/showArticle;jsessionid=6E7E47145D18F0A … rticle=2128862569
  Бях сигурна,че Елена се съкращава на Е., но реших да проверя и се оказа че съм права  Laughing

# 37 880
Сега видях, че в десният ъгъл на окото ми се е получило като кръвоизлив, много малко е. Даже трябва да си дръпна окото за да се види по-добре. Според Вас от какво може да е ?
     Ако си имала необичайно главоболие, не е зле да си мериш и кръвното през следващите няколко дни, макар обясненията на Бубанка да са по-вероятната причина за кръвоизлива.

Mама на ....?, на диета ли си? Ако гладуваш, нормално езика да е обложен. Почиствай го с чаена лъжичка освен гаргарите.

Драстично промених начина ми на хранене по- здравословен да е. Благодаря ще го правя и това.

# 37 881
  • sf
Как да си сложа авторски надпис на снимките?

# 37 882
  • Точно където трябва
Какво да сложа под печка на твърдо гориво за да не изгори отдолу пода? От естествено дърво е. С плочки от гранитогрес не става.
Ние сме я сложили върху ламаринена плоскост.
Миналата година беше с обичайните ламарини, които се слагат отдолу, а под нея имаше плочка гранитогрес. И като я махнах отдолу имаше кафяво петно  Sad Беше си леко поизгоряло. Само ламарина май няма да стане.

# 37 883
  • София
Какво да сложа под печка на твърдо гориво за да не изгори отдолу пода? От естествено дърво е. С плочки от гранитогрес не става.
Ние сме я сложили върху ламаринена плоскост.
Миналата година беше с обичайните ламарини, които се слагат отдолу, а под нея имаше плочка гранитогрес. И като я махнах отдолу имаше кафяво петно  Sad Беше си леко поизгоряло. Само ламарина май няма да стане.

Купувате си от ИТОНГ тухлите редите един ред и отгоре слагане печката.

# 37 884
Как да си сложа авторски надпис на снимките?

https://pixlr.com/editor/

Нещо е станало на браузъра и не мога да  избера бутончетата отгоре (примерно за скрит тест). Как да го оправя?

# 37 885
Снощи на път за работа, между 17.55 -18.00 часа, чух една много приятна песен по Енерджи радио. Рефренът беше : "Вy the way... by the way...".

Някой да се сеща коя точно е песента и кой я изпълнява?
Благодаря предварително.

# 37 886
Нещо е станало на браузъра и не мога да  избера бутончетата отгоре (примерно за скрит тест). Как да го оправя?

Предполагам и емотиконите не може да кликвате.
Това означава, че браузерът Ви е блокирал изпълнението на javascript.
Рестартирайте браузера, изчистете кеша, презаредете страницата.
Ако няма нещо външно, което да ги блокира (напр. антивирусна програма, адблокер, вирус), то би трябвало след чистене на кеш и рестарт да се оправи.
Погледнете и дали няма ъпдейт за браузера. Понякога, когато има висящ ъпдейт, браузерът започва да се държи неадекватно.

# 37 887
В кои магазини в София мога да намеря качествени сини пластмасови закачалки? Виждали ли сте някъде? Не искам онлайн. Проверих сайта на Икеа, но май нямат нещо подобно.

# 37 888
  • София-Младост
В кои магазини в София мога да намеря качествени сини пластмасови закачалки? Виждали ли сте някъде? Не искам онлайн. Проверих сайта на Икеа, но май нямат нещо подобно.
От Икеа купих онзи ден, но черни...имаха и някакви други цветове, но бяха неоново зелено май и розово  newsm78 Отделно имаше и дървени.

# 37 889
Здравейте, имам нужда от спешен съвет. Една приятелка е зле от близо 2 седмици, с разстройство и постоянна ниска температура (под 37.5). Изписаха й бисептол и пробиотик. Направи изследване на секрет - изолирани са бактерии. Личната лекарка обаче не е на смяна и не вдига мобилния телефон. В лабораторията са споменали нещо, че тези бактерии са резистентни на бисептол. Да продължава ли да го пие, да ходи ли до спешното или?

Общи условия

Активация на акаунт