?Въпроси всякакви?

• 5 555 536
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 54 345
За носа - на малкия го бърша винаги с мокри кърпи. Не е имал изранен нос.

# 54 346
  • София
За носа - на малкия го бърша винаги с мокри кърпи. Не е имал изранен нос.

Това е добра идея!

И аз бях така с носа и моя беше рана, която се превърна в грозн и болящ херпес, така че вземи си някакво кремче антихерпес от аптеката. А за да спре теча си забърках адреналинови какпки за нос.

# 54 347
Не видях тема за шумни съседи и прочие.
Питам: при шум от съседи (музика, купони, хилежи и тн.) след 22:00 до малките часове на нощта - 112 ли е решението? И действа ли? Тръгнах да чета местната наредба за обществения ред и в нея пише, че глобата от 200 лв., която е била действаща при такъв вид нарушения, е отменена. Shocked Та, не ми стана ясно, ако дойдат полицаи само устно ли предупреждават или могат да наложат глоба? Rolling Eyes И как евентуално се доказва този шум - той се чува от моята спалня, откъм външната врата на съседа може и да не се чува. Confused

# 54 348
За носа пак

Скрит текст:
моят го духам на мивката, под течаща вода...пак с идеята да не го прошкурвам със сухите кърпи. А

Но при вече разранен - само мазане с кремче, каквото има под ръка. То пак щипе и едва ли много ще се задържи там поради течащата хрема, но колкото толкова-да облекчи поне малко разраненото.

ВИП, има една тема за етажната собственост, може там да попиташ също.

# 54 349
Не видях тема за шумни съседи и прочие.

Тази:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567526;topicrefid=19
Може да Ви е от полза. Peace

# 54 350
За носа - Лансинох (открих го по време на кърменето  Mr. Green)
Помага бързо (да не кажа веднага) и ефикасно и при напукани устни.

# 54 351
  • София
Някой да е правил лапароскопска операция на хиатална херния?Да каже как минава,препоръка за лекар.цени.МОже и на лични.Благодаря.

# 54 352
  • София
За носа пак

Скрит текст:
моят го духам на мивката, под течаща вода...пак с идеята да не го прошкурвам със сухите кърпи. А

Но при вече разранен - само мазане с кремче, каквото има под ръка. То пак щипе и едва ли много ще се задържи там поради течащата хрема, но колкото толкова-да облекчи поне малко разраненото.
Изтичаше много течно и внезапно. Нищо освен суха кърпа в ръката, която да се озове възможно най-бързо в близост нямаше да помогне.

По вашите препоръки, с наличните в къщи материали, снощи си наложих компрес с отвара от лайка и след това се мазах периодично с масло. Имах късмет и през нощта не ми е правил проблем и не съм се будила нито веднъж от това, та сега не е толкова болезнено.

# 54 353
  • Пловдив
Има ли тема за промоционалната кампания на Шел и Филипс?

# 54 354
  • Sofia
Може ли някой да ми каже утре (30.12) до колко часа ще работи Агенцията по вписванията (за получаване на удостоверение за тежести)? Изобщо не мога да се свържа с тях по телефона.  #Cussing out

# 54 355
  • София
Не би ли трябвало да са с нормално работно време?  newsm78

# 54 356
Не би ли трябвало да са с нормално работно време?  newsm78
Те последния предпразничен ден кога са работили цял ден?
Иначе за трябването, трябва.

# 54 357
  • София
Може ли някой да ми каже утре (30.12) до колко часа ще работи Агенцията по вписванията (за получаване на удостоверение за тежести)? Изобщо не мога да се свържа с тях по телефона.  #Cussing out
По-добре отиди сутринта, че доста институции са се писали до обяд.

# 54 358
  • София
Не би ли трябвало да са с нормално работно време?  newsm78
Те последния предпразничен ден кога са работили цял ден?
Иначе за трябването, трябва.

Наистина не знаех, преработили са се явно... ooooh!

# 54 359
Намерих няколко гниди в косата на детето. Какъв препарат да взема за мръсните гадинки?!

Общи условия

Активация на акаунт