?Въпроси всякакви?

• 5 616 414
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 66 705
Колко почивни дни са имали миналата седмица немците - нали само на 31.10.17? Че и аз чакам нещо от там.
Куриерите, а и някои контрагенти от там, почиваха до сряда включително.

# 66 706
Добро утро,

Случва ми се вечер да се събудя с остра болка в главата, по точно от дясната страна. Пия болкоуспокояващо  и не мога да легна защото повече ме боли главата. Чакам в изправено положение да ми мине.След 15,20 минути усещам някакви студени вълни,вие ми се свят и имам гадене. Чак когато повърна, тогава ми се успокоява болката и лека по лека прилягам и заспивам.
Вече три пъти във времето назад ми се е случвало.
Може ли да е ниско кръвно  newsm78

# 66 707
По-скоро звучи като мигренозен пристъп, при мигрената се повръща.
При ниското кръвно боли главата отпред на челото, при високото - отзад на тила.
Ситуацията ми звучи сериозна така, че най-добре е да се консултирате с лекар.

# 66 708
натиснах нещо на лаптопа и сега екрана ми е вертикален-  обръщам го настрани. идеи кое да натисна за оправюне?

Добро утро!
Добро утро Simple Smile
Alt + Ctrl + стрелка нагоре

Благодарскооо!!

# 66 709
  • София
Помощник нотариус вчера е взел на майка ми с 12лв. повече, отколкото е крайната сума по фактура, с вкл. ДДС.
Редно ли е, или е нормално да има някакви допълнителни такси, които не се фактурират?

# 66 710
  • София-Младост
Помощник нотариус вчера е взел на майка ми с 12лв. повече, отколкото е крайната сума по фактура, с вкл. ДДС.
Редно ли е, или е нормално да има някакви допълнителни такси, които не се фактурират?

Не е редно, не е нормално...тя защо не е реагирала на място?

# 66 711
  • София

Не е редно, не е нормално...тя защо не е реагирала на място?

Като се прибра вкъщи и каза колко са и взели, аз забелязах, че сумата е друга на фактурата.

# 66 712
Искам да питам следното.
Телевизията ми вкъщи е с едно такова допълнително устройство, в което има опция да включа флашка. Качвам си филм и субтитри, но субтитрите не ми тръгват по никакъв начин. Направих субтитрите и филма да са с еднакво име (както ми казаха, че трябва да бъде), включих навсякъде където трябва субтитрите, накрая даже с указания от интернет ги вградих във филма - и пак не излизат. Бихте ли ми казали какво не правя както трябва?

# 66 713
е как па вградени няма да излизат. дава се модела на нещото и се пита тук http://www.bg-mamma.com/?topic=786681.1755;topicrefid=20 (май).

# 66 714
Вижте, аз не разбирам и точно затова питам. На компютъра като пусна филма излизат, на телевизора - не. Не знам как по-ясно да го напиша. Благодаря за информацията.

# 66 715
А на самия телевизор, при отваряне на папката с видеото, когато избереш бутон от дистанционното Меню - има ли настройка за субтитри?

# 66 716
Моля за препоръка за печка за баня ?

# 66 717
  • София
Здравейте,

В събота в Благоевград дали има работещ нотариус? (харесах си автомобил и се интересувам ако отида и стигнем до сделка дали ще има нотариус при който да оправим документите)

# 66 718
Най-добре поговори за това с продавача.Все-пак и той е заинтересуван да си получи парите, пък и си е на място,знае кой работи, може и да познава някой нотариус.

# 66 719
Здравейте, влизам да попитам дали някой е ползвал Цикатридина спрей за заличаване на рани след операция.Преди месец ми направиха операция в коремната област,24 шева, та питам дали ще може да се заличи поне малко от малко.Коремът ми чак е обезобразен Sad

Общи условия

Активация на акаунт