?Въпроси всякакви?

• 5 554 320
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 68 490
  • При елфите ...
Харесала съм си тези два уреда... какво ще кажете добро ли е съотношението цена/показатели?!?

[/spoiler]
Цитрус пресата е добра,за сокоизтисквачката-аз бих взела малко по- мощна ,но и тази е хубава.
Моята цитрус преса е от лидл, 25 w, за 20 лв....за ориентир.
Много ви благодаря!

# 68 491
  • София-Младост
Мелят ли някъде кафе, но без да го купувам от магазина? Дъщеря ми ми донесе кафе, обаче е на зърна...имам кафемелачка, от онези старите...но се чудех дали не мога да отида някъде и да ми го смелят Simple Smile

# 68 492
А има ли начин изобщо да не запаметяват снимки от Вайбър  ?
Не искам всяка получена снимка да ми се запаметява където и да било без мое желание?

# 68 493
Някой да е виждал шифон в цвят, преливащ от черно в бяло, черно в бледорозово или в друг цвят?

# 68 494
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой да е виждал шифон в цвят, преливащ от черно в бяло, черно в бледорозово или в друг цвят?

в какаду имаше плат, преливащ от черно в наситено винено червено. много ми хареса, но не съм сигурна, че беше шифон
Simple Smile

# 68 495
  • В един копнеж!
В кой закон е упоменато, че няколко годишно съжителство се счита един вид за брак и при общо имущество би трябвало да има делба поравно?

# 68 496
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В кой закон е упоменато, че няколко годишно съжителство се счита един вид за брак и при общо имущество би трябвало да има делба поравно?

семейните въпроси се уреждат в семейния кодекс. щяха да го променят така, че да обхване и съжителството, но май не са.
https://xn--80aaaahbl3c4af0av.bg/blog/blog/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0 … 1%82%D0%B2%D0%BE/

# 68 497
Не мисля, че има такова нещо за делба на имущество, без брак.

# 68 498

Няма такова нещо. В СК не се съдържа подобна уредба. Нищо не наследяваш, няма семейно имущество при фактическо съжителство.

# 68 499

в какаду имаше плат, преливащ от черно в наситено винено червено. много ми хареса, но не съм сигурна, че беше шифон
Simple Smile

Благодаря, пуснах запитване!

# 68 500
Никъде не мога да намеря спално бельо от коприна или сатен!Дори една калъфка за възглавница или халат...

# 68 501
  • София
Никъде не мога да намеря спално бельо от коприна или сатен!Дори една калъфка за възглавница или халат...
Roxyma dream имат памучен сатен жакард, виждала съм и в Мони текстил...

# 68 502
  • София

Все още няма такова нещо. Съжителството и брака не са едно и също нещо по отношение на наследяване и делба.

# 68 503
  • Сф
И аз имам сребърни неща, едно от които гривна масивна с ест.камъни или не знам какви, светлосини едни, не са промишлени, или стъкла, с орнаменти е гривната, от Египет ми е, носих я на златар познат, нищо не струва като скъпоценност или антика.Просто майсторска изработка и дотам.Самото сребро също не струва нищо.Просто за носене става, но аз от години нося само злато.И така си седи. Иначе е много красива, но до там.

# 68 504
Какъв матрак бихте ми препоръчали за възрастен човек?

Общи условия

Активация на акаунт