?Въпроси всякакви?

• 337 624
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 16 485
  • България
благодаря ви за отговорите
сега друго
ще мажим у дома след 15 дни
около 50кв е жилището-колко дишаща боя ще ни трябва
и каква марка
тя подходяща ли е за алергични хора
има мухал под мивката -с какво да го махна преди мазане
трябва и безир и блажна боя за вратите да купя-какви
дали може да ги заместя с нещо
ох май многоооо питам
ако има такава тема може да ме насочите момичета

# 16 486
# 16 487
Знаете ли как се казва силиконовата подложка, която се слага на таблото на колата и може върху нея да се поставя мобилен телефон без да пада  Rolling Eyes
Много тъпо го обясних  Embarassed Виждала съм такива, но сега не се сещам как се казва, а ми трябва да си купя.

Точно така се казва - Силиконова подложка против хлъзгане за мобилни телефони, очила, монети и др.

# 16 488
сега друго
ще мажим у дома след 15 дни
около 50кв е жилището-колко дишаща боя ще ни трябва
и каква марка
тя подходяща ли е за алергични хора

За мухъла - Саво, а за боя, имам нещо предвид, но понеже не съм съвсем майстор, попитай момичетата ТУК, предполагам ще ти предложат подходяща.

# 16 489
  • Пловдив
Да питам...вярно ли е че семейните доктори могат да преглеждат и относно гинекологични проблеми Rolling EyesЩото като споменах на новия ни ЛЛ,който се води "семеен" лекар,че евентуално мога да ида за направление той смоталеви нещо от рода на...ами те семейните л. вземат цитонамазка ConfusedПри което аз се  Shocked и неуспях да реагирам.

# 16 490
Ели, Лабрекс, благодаря ви. Точно това е. Аз търсих силиконова подложка за ГСМ, ама нищо не ми излезе  Embarassed Сега ще търся и къде ги продават.   bouquet

Тандовона79 и аз съм го чувала това, но не съм чула някой ЛЛ да го е практикувал

# 16 491
Ели, Лабрекс, благодаря ви. Точно това е. Аз търсих силиконова подложка за ГСМ, ама нищо не ми излезе  Embarassed Сега ще търся и къде ги продават.   bouquet

Тандовона79 и аз съм го чувала това, но не съм чула някой ЛЛ да го е практикувал
Офис 1 продават на фирма Gecko 10 - 12 лева. На Зимно тракия в офиса имаше преди. Добри са, пробвал съм ги лично държат ми телефона хоризонтално върху плъзгащата врата без да пада Simple Smile
Тандова ЛЛ го е ударил хормона май  Twisted Evil

# 16 492
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Това с гинекологичния преглед при ЛЛ е вярно, но докторите обикновено не го практикуват. Зависи от доктора и пациента. Моята джи пи си ме праща на специалист, но имам готина колежка, чийто доктор имаше мераци за преглед, особено настоятелен е за мамологичен такъв.  Laughing

# 16 493
Крокифена, особено ме улесни, благодаря ти. тъкмо видях, че и в Техномаркет ги продават.

# 16 494
Някой правил ли си е тази операция?
http://www.hillclinic.com/show/1185_hil-klinik-predlaga-pylna-di … enie-na-hyrkaneto!/
интересува ме само цената.

# 16 495
  • plovdiv
Нещо много силно изтрещя в района на Мебелна къща в Пловдив.Някой знае ли какво е,понеже не е за първи път?

# 16 496
Нормално ли е при поставяне на фасета зъболекарката да иска да ми слага и щифт(фиброщифт). Те не се ли слагат при липса на зъб?

# 16 497
Мацки, избегаха ми лястовичките, притеснена съм. От години наред си им бърша акитата и не ми е пречело. Имаше  гнезда на три от прозорците ми и изведнъж изчезнаха всичките, и гнездата си взеха  Shocked Какво е това?

# 16 498
Някой правил ли си е тази операция?
http://www.hillclinic.com/show/1185_hil-klinik-predlaga-pylna-di … enie-na-hyrkaneto!/
интересува ме само цената.
Някъде в една от двете теми имаше написана цена
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559734.0;all
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611313.0;all

# 16 499
Мацки, избегаха ми лястовичките, притеснена съм. От години наред си им бърша акитата и не ми е пречело. Имаше  гнезда на три от прозорците ми и изведнъж изчезнаха всичките, и гнездата си взеха  Shocked Какво е това?

Ами май някой им е гръмнал къщичките с въздушна пушка. Нали поне няма жертви? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт